Najlepszy forumowicz: Marszałek - bo umie sklecić kilka zdań z sensem (co standardem na twsd nie jest!). Trzeźwo i racjonalnie patrzy na świat, nawet jak sięz nim nie zgadzam to przynajmniej da się czytać jego argumentacje i daje powody by się nad nimi zastanowić. A nie "moja racja jest lepsza bo mojsza". Wyróżnienie dla 7 kotów.
Miss forum: tiramisu - o ile wrzucała kiedyś jako awatar ujęcia swojej osoby. Reszty nie oceniam, bo nie znam to niby jak
Innowierca: Przyznam że jest kilku trzymających poziom. Wskażę jednak pana 0-22.
Żartowniś: Słabo z tym, spada poziom żartów. Ale wyróżnię picasso - za regularne fotki w temacie o rzeczach śmiesznych.
Najmądrzejsze posty: Marszałek, PiotrG w temacie o budowie stadionu (na ssc tez go czytuję i widać że chłop wie o czym mówi)
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):
Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISLAZWE - kiedyś typowy nołnejm, osatnio wszędzie go pełno

W pozytywnym sensie - imponuje wiedzą w Zagadkach, prowadzi konkurs...
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): chyba już dłuższy czas jej nie ma, ale ostatnio przypomniała mi się dorotja....
Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: sambo. Nie widać go poza tematem politycznym, w kązdym poście o lemingach i innych peowcach, nudny i monotematyczny.
Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): 1q2 - często wypowiada się "pod prąd" tzw "jedynej słusznej opcji" (jaka zdaniem niektórych powinna tu panować), ale zwykle dobrze potrafi argumentować swe tezy. No i nadzieja, że go odbanują/wróci do nas
Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): zdecydowanie flamengista i jego tekst, że Pawełek może pokazywać "faki" jesli tylko będzie dobrze bronił (!). Poza tym wszelkie reaktywacje wątku spod znaku "kto rządzi na osiedlu Sportowym?" i trzystronicowe rozkminy "Wisła tam istenieje, jest nas 3". zawsze mnie miażdżą
Najweselszy post: Że mając nawet 2 mln euro do wydania nie znajdziemy na całych Bałkanach lepszego od Brożka. Westersyl
Najgłupszy post: to samo co 2 pytania wyżej
Najmądrzejszy post: niemożliwe jest wskazać jeden
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): djibutti - jego umiłowanie do bronienia za wszelką cenę Pawełka już mi zbrzydło (np gdy pierniczy, ze przeciaganie negocjacji nowego kontraktu to na pewno sprawka menagera, nie MP). Sprawia wrażenie jakiejś rodziny rzeczonego bramkarza.
I drugi - westersyl. Ilość postów nie idzie w parze z jakością. Jego lamenty nad ikonką fejsbuka (jakich ja czasów dożyłem że podnicamy się takimi g*wnami jak portale interentowe...

) czy "legendą" Brożka mogą, delikatnie mówiąc, nudzić.
N
ajlepszy moderator(dlaczego?): 7 kotów, raf, pan premier
Najgorszy moderator (dlaczego?): serio nie narzekam na nikogo
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): o transferach, ekstraklasie, pucharach - ogólnie te stricte piłkarskie
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): ten konik żmijki, fajny
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Encyklopedia. Za ideę. No i powrót na R22.