kucharz_77 napisał(a):

|
Mam problem. Gra uaktualniła mi się dzisiaj, wgrała mi się przez Steam łatka 11.2.0 i poprzednio zapisana gra nie da się otworzyć. W poprzednich wersjach nie było problemu z łatkami a teraz nie da się otworzyć... :(
|
Rudi5555 napisał(a):

|
Nie tylko tobie. Ostrzegam przed instalacją aktualnej wersji patcha 11.2.0 gdyż 90% po zainstalowaniu nie moze wczytać gry. Trzeba poczekać na Fixa.
|
Patch 11.2.0 wgrany bez problemow przez Steam'a.
Save z poprzedniej wersji (11.1.1) wczytuje sie bez problemow i gra dziala
Niby jakies problemy byly z wgraniem save jesli sie mialo grywalne nizsze ligi polskie ale ja je mam i u mnie problem nie wystepuje.
A zainstalowane (wrzucone ) mam:
- plik odblokowujacy dostep do "ogromnej bazy danych"
- plik ktory daje dostep do "nizszych lig"
- plik poprawiający bazę danych FM-a - polskie znaki (CFM_Polish_Fix_Name_1.36)
- facepacki sedziow i zawodnikow
- Kitspacki kilku lig (polska,niemiecka, hiszpanska, angielska)
- logopacki wszystkich polskich lig
- CM Revolution Polish Media Pack.
Update zrobiony dzis rano (przed chwila) wiec mozliwe ze :
- albo problem nie wystepuje u wszystkich
- albo dzis SI naprawilo patcha ( nie wydajac fixa a podmieniajac na serwerach plik do pobrania na "dobry")
- albo moze na pirackich wersjach gry uszkadza save - koledzy nie napisali czy graja na oryginalach czy nie wiec dlatego zasugerowalem takie rozwiazanie
A na koniec cytat ze strony Si:
Cytat:
We're aware of an issue with attempting to load up older save games with the Polish leagues loaded - your save game will not load in 11.2.
This is something as said we're aware of and are looking into. If you wish to continue your game and have this league in your save, please do not patch up at this stage.
Thanks.
|