Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2010, 21:44
raindog napisał(a):Wyświetl post
Na razie nie ma co jeszcze robić jakiejś specjalnej akcji marketingowej, bo nie ma stadionu i nie wiadomo kiedy będzie. Mimo wszystko, jeśli porówna się działania strony głównej do tej sprzed roku, widać znaczny progres.
Czego nie ma sensu robić ? Nie ma sensu rozwijać strony( potrzebna jest nowa strona)
nie ma snesu robić dobrych filmików, nie ma sensu naśladować klubów znacznie lepszych marketingowo niż nasz, wstyd mi to mówić ale moglibysymy sporo nauczyć się obserwując działania Lecha, teraz nawet Legii. rozumiem że nie ma sensu wklejać ikonki facebooka tam gdzie powinna być, no pewnie nie ma sensu generalnei niech wszystki będzie tak jest jest. Niech ludzie którzy tam siedzą biorą pieniądze za nic. Nie wiem na co tych chcesz czekać, jesteśmy w momencie w którym sięgnęliśmy dna jeśli chodzi o zacofanie marketingowe. Nie wiem widzisz ale mamy problem zapełnieniem nawet tej połowy stadionu.
Nasz marketing polega w tym momencie na sciąganieciu kilku lasek na stadion które poparadują w koszulkach Wisły i wszyscy mają wszystko w dupie.

Progres w stronie ? W czym ? W tym że apeiro zrobiło inne kolorki i trochę pozmieniało rozmieszenie tej przestarzałej stroneczki ?

Oceniamy prezesów, piłkarzy, trenerów dlaczego nie mamy oceniać marketingu, właściwie dzieżko jest go oceniać bo go nie ma.
Szefem marketingu jest pan Kobylarczyk, - jest 100 lat za murzynami. Potrzeba kogoś nowego, młodego, energinczego goscia, z otawrtą głową, który zbuduje marketing od postaw.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.12.2010 o godz. 21:57.
Odpowiedz cytując