Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2010, 15:10
Siemion napisał(a):Wyświetl post
A może dać Pawełkowi szansę hmm? Dostrzeżcie, że żaden z was nie jest prorokiem czy jasnowidzem. Nie macie zielonego pojęcia, czy jego dobra forma się utrzyma lub czy ta forma spowodowana była "graniem na kontrakt". Sam byłem wiele lat bramkarzem i wiem doskonale, że na tej pozycji jeśli jest się pewnym swoich umiejętności, jest się w formie, broni się jak szalony to nie ma mowy o wymuszaniu czegokolwiek. Zawodnik z pola vide Stilić biegał sobie 2 lata temu od niechcenia po boisku, bo Lech nie zgadzał się na jego transfer za granicę. I to jest gra na kontrakt. Nie wierzę kompletnie w te plotki o Mariuszu, zawodniku Wisły, który jednak coś dla klubu zrobił, a teraz chce się go opluć, odrzucić. Zagrał świetne pół roku i powinniśmy upatrywać w tym nadzieję i zaufać, że dalej będzie świetnie wykonywał swoją pracę, a nie prezentować polskie, tanie malkontenctwo. I wcale nie dziwię się (o ile to nie plotka), że targuje się o pieniądze, bo każdy z nas na jego miejscu zrobiłby to samo chcąc mieć profity.

Osobiście czekam na podpisanie nowego kontraktu, bo krew mnie zaleje jeśli wielki Stan to spartaczy.
Jak dostanie za dobry kontrakt to potem się go nie pozbędziemy jakby zaczął olewać. Niech mu dzadzą więcej ale tylko motywacyjnie nie na stół!
Odpowiedz cytując