Wyświetl pojedynczy post
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2010, 15:02
A może dać Pawełkowi szansę hmm? Dostrzeżcie, że żaden z was nie jest prorokiem czy jasnowidzem. Nie macie zielonego pojęcia, czy jego dobra forma się utrzyma lub czy ta forma spowodowana była "graniem na kontrakt". Sam byłem wiele lat bramkarzem i wiem doskonale, że na tej pozycji jeśli jest się pewnym swoich umiejętności, jest się w formie, broni się jak szalony to nie ma mowy o wymuszaniu czegokolwiek. Zawodnik z pola vide Stilić biegał sobie 2 lata temu od niechcenia po boisku, bo Lech nie zgadzał się na jego transfer za granicę. I to jest gra na kontrakt. Nie wierzę kompletnie w te plotki o Mariuszu, zawodniku Wisły, który jednak coś dla klubu zrobił, a teraz chce się go opluć, odrzucić. Zagrał świetne pół roku i powinniśmy upatrywać w tym nadzieję i zaufać, że dalej będzie świetnie wykonywał swoją pracę, a nie prezentować polskie, tanie malkontenctwo. I wcale nie dziwię się (o ile to nie plotka), że targuje się o pieniądze, bo każdy z nas na jego miejscu zrobiłby to samo chcąc mieć profity.

Osobiście czekam na podpisanie nowego kontraktu, bo krew mnie zaleje jeśli wielki Stan to spartaczy.
Odpowiedz cytując