Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2010, 11:16
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że chodzi Ci o ostaniom informacje o Rendulicu. Podstawowe pytanie na jakiej podstawie oceniasz tego zawodnika jako przeciętnego ? Według mnie on potafi grać w piłkę, gra dobrze w powietrzu, potrafi czysto odbierać piłkę nogami, nie gra na lagę przy wyprowadzaniu piłki. To że jest za darmo to dodatkowy atut. Mam nadzieję że go podpiszemy bo ze stoperami to u nas bardzo biednie. Dodatkowo skąd wiesz czy to jedyny stoper, który do nas przyjdzie ?

Z tego co przeczytałem na jednej ze stron, negocjacje z klubem Chaveza zmierzają w dobrym kierunku.

edit: Tomasz19 Chłopie opanuj się, skąd wiesz na jakiej podstawie ukształtowana jest moja opinia na temat tego zawodnika. Podpytałem gdzie trzeba, obejrzałem to co trzeba i wiem, że wygląda dobrze.
Jestem ciekawy skąd pochodzą Twoje wnioski, z tego że jest za darmo i w suchym spojrzeniu w metryczkę ?
Po tym co napisałeś nie zamierzam z Tobą dyskutować, świadcz to tylko o Twoim prymitywizmie w myśleniu.
Kilka miesięcy temu mnóstwo znawców z tego forum dostawało orgazmu, gdy przychodzili tacy zawodnicy jak Bunoza, Cikos, Jovanić, Pajlić. Runda jesienna pokazała, że sprowadzenie takich piłkarzy nie jest czymś dobrym. Nasi poprzedni stoperzy bez problemu radzą sobie w lepszych zespołach, które walczą o mistrzostwo swoich krajów (Głowacki, gdyby nie kontuzje byłby podstawowym zawodnikiem). Rendulić to taki piłkarz, który byłby wzmocnieniem dla Ruchu, dla Arki, a nie dla klubu, który ponoć ma zagrać w Lidze Mistrzów we wrześniu 2011 roku (jak obiecał prezes). Skoro nie sprawdził się w słabym Grenoble, a Dudka, który nie jest specjalnie dobrym piłkarzem, częściej gra w lepszym Auxerre (z powodu kontuzji kolegów, ale gra), to na prawdę o czymś świadczy. Poza tym będzie miał 27 lat na wiosnę, a więc na nim nie zarobimy chociaż milion euro.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 09.12.2010 o godz. 11:21.
Odpowiedz cytując