Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2010, 11:02
wislak68 napisał(a):Wyświetl post

Kolego Feniksie,
Rozróżnijmy dwie sprawy:
Opinie laika który ogląda sobie w telewizji mecze i rzucają mu się w oczy jacyś piłkarze o których myśli sobie że mogliby się Wiśle przydać. I to jest właśnie mój pogląd na Sobotę w Wiśle. Sobota może sobie grać nie tylko do końca sezonu ale nawet i tuzin sezonów a to jak odbieram jego grę i tak nie będzie miało wpływu na jego transfer do Wisły.
Drugą sprawą jest obserwacja prowadzona przez klub. Jeśli doszedł on do wniosku że Sobota jest piłkarzem interesującym to mam nadzieję że juz od jakiegoś czasu obserwują wszystkie jego mecze (na żywo bądź w TV). I jeśli wnioski z tej obserwacji są pozytywne to nie widzę sensu w przedłużaniu tej obserwacji o kolejną rundę.
Zgadzam się że temat jest teoretyczny ale wynikł "przy okazji" dyskusji o Vuko i był raczej dygresją niż wątkiem samym w sobie.
Kolego wislaku68
Jak najbardziej sie zgadzamy. Ja nie uderzalem w Ciebie bezposrednio tylko pytalem czy miales go faktycznie okazje zobaczyc live bo mialem nadzieje ze byc moze Ty nie tylko opierasz sie na Jego grze na podstawie tego co widzisz w TV. No ale szkoda ze nie widziales go bo wtedy mozna by sie oprzec na kogos opini kto widzial go jak sie porusza, ustawia i jak to faktycznie wyglada w realu. Tak wiec to nie byl zarzut bron boze do Ciebie.

lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Taa i w dodatku obaj się w Wiśle nadają na ławkę... (Z ich obecnym poziomem)

Co do tego Serba to bym go brał tym bardziej, że jest za darmo więc nie ryzykujemy wielkich pieniędzy.
Nie chce sie czepiac ale obecny poziom Wisly to wlasnie jest Bunoza z ktorym przy pomocy niebios jestesmy na 2 miejscu. Na lawce mamy gorsze propozycje do jedenastki a na pewno Sadlok od Kowalskiego jest mimo wszystko lepszy. Pytanie czy wart 1mln Watpie Ale masz racje kolego ze dobrze by bylo podnosic poziom Naszego zespolu a nie tylko uzupelniac sklad.

Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Solidnie słaby. Przyszedł do Celtiku jakiś anonimowy, młody Anglik i od razu posadził go na ławce. Grając w Polsce również nie robił furory. Według mnie Jovanić jest teraz trochę "zawaliławą", bo jeśli przedłużamy kontrakt z nieźle spisującym się Pawełkiem, to wypadałoby mu sprowadzić jakiegoś młodego konkurenta: Sandomierskiego albo Dubravkę, a tymczasem mamy 25 letniego Serba, który nie umie grać na przedpolu.
Nie do konca sie z Toba zgodze. W zeszylm sezonie w lidze Szkockiej bronil bardzo dobrze i posadzil na lawie Boruca (chociaz ten po czesci sam temu pomogl). W tym seoznie trener Celticu przed sezonem powiedzial ze chce miec zespol w duzej mierze zlozony z zawodnikow z Wysp wiec jak Celtic polegl w eleminacjach do LM (na pewno Zaluska nie byl temu winien) to postawil na mlodego Anglika ktory wcale nie jest jakis wybitny a na pewno wedlug mnnie gorszy od Zaluski. Ale wiadomo kazdy ma swoje zdanie na temat konkretnego zawodnika. Ja osobiscie uwazam ze moglby do Nas przyjsz jakby nie byl za drogi.
Odpowiedz cytując