Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2010, 15:47
cfa napisał(a):Wyświetl post
Rivaldo nie bardzo ...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html
Ehh znowu Nas ktos ubiegl

arti napisał(a):Wyświetl post
Co Wy z tym Kuszczakiem? tj. s/f do potęgi 1000000000000000.
A po co mu Wisła? Jak każdy średniak z Anglii, Włoch, Hiszpanii, Niemiec, Francji weźmie go na bramkarza nr 1 z pocałowaniem d... za 4-5 razy tyle co daje Wisła. Poza tym jak wróci do Pl w tym momencie to na 99% wypada z wielkiej gry na amen. Zważywszy że ma zaraz 29 lat (1982) to już nie wróciłby z Polski na zachód do poważnej drużyny.
Pytanie czy chce gdzieś pograć regularnie czy max. 10x w sezonie w MU, ale tak czy srak pozostanie na zachodzie.
Może dla takiego Białkowskiego to (powrót do Pl) by miało jakiś sens, ale nie dla TK.
Arti spokojnie. Wszak jest to temat s-f wiec co mi szkodzi popisac i o Kuszczaku. Tez uwazam ze nie ma takiej opcji zeby do Nas przyszedl ale osobiscie Ja do niego nic nie mam i uwazam ze znowu taki zly by nie byl. Ale tak jak mowie to tylko fantazja.

Co do Bialkowskiego to jest to napewno bardzo fajna opcja ale chyba na dzisiaj tez wlasnie s-f nic wiecej.

AYALA napisał(a):Wyświetl post
chyba 2 lata temu Skorża chciał jakiegoś Brazylijczyka co grał tam w drużynie środka tabeli ale nasza oferta go nie satysfakcjonowała bo miał lepszą z innego duńskiego klubu.Widac tam też lepiej płacą jak u nas.
Zamiast szukac na końcu świata niech Kapka poszuka talentów w innych krakowskich klubach:Clepardia,Garbarnia,Zwierzyniecki

Pewnie pewnie ze lepiej szukac u Nas ale po pierwsze nie Kapka (On nic nie umie znalesc) po drugie czy w tych klubach maja jakies talenty
Co do skandynawi i ich tam zarobkow. Kiedys tez nie do pomyslenia bylo zeby w Polsce trenerem byl Holender ktory sam zrywa wspolprace z klubem z Eredivisie, a biorac pod uwage ze byc moze sprowadzimy jakis holendrow to moze i dla skandynawii staniemy sie konkurencyjni. Marzenia nic nie kosztuja a milo jak sie spelniaja
Odpowiedz cytując