Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2010, 14:59
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Tak się sklada że akurat Sobotę widziałem w paru meczach i jego gra jako bocznego pomocnika zwróciła moją uwagę (Agrest próbował go też jako środkowego pomocnika i nie za bardzo to wychodziło). Moim zdaniem ma w sobie tę "iskrę Bożą". Dlatego jeśli mielibyśmy wymieniać kogoś ze Śląskiem tak aby miał on szansę być przydatnym dla Wisły to moim zdaniem właśnie on a nie Vuk (którego swoją drogą nie widziałem w akcji a opieram się o opinie na forum). Nie oznacza to oczywiście że akurat Sobota ma być priorytetem w całym okienku. Natomiast jeśli już ktoś ze Śląska to najchętniej on.
Widziales go na zywo czy w TV W E-klasie czy w 1 lidze lub nizej Ja nie odmawiam mu tego ze byc moze jest utalentowany, byc moze ma to cos w sobie, Ja tylko stwierdzam ze trzeba poczekac przynajmniej do konca sezonu i zobaczyc czy On bedzie robi stale postepy czy tylko zagral kilka dobrych meczy i koniec. Zreszta obecnie i tak Slask go pewnie nie pusci wiec nie ma o czym wiecj pisac.

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Mam podobne odczucia. Ostatnio dziennikarze mieli spore problemy z odgadnięciem realnych celów transferowych Wisły, co ułatwiało zarządowi negocjacje. Oby i tym razem było podobnie.

Zawodnicy tacy jak Bonin, Robak czy Lisowski są po prostu za słabi na Wisłę. Nasze "zainteresowanie" nimi to po prostu wymysł dziennikarzy, którzy błądzą po omacku a coś muszą napisać.

PS. Ważna wiadomość, źródło pewne nawet bardzo [tzn. ja sam]- Kolega Marcin dostał ofertę nie do odrzucenia: 30 dni odpoczynku od forum...
Tez bym sobie zyczyl aby to wszystko bylo zaslona dymna za ktora kryja sie lepsi pilkarze. Tylko ten Lisowski nie daje mi spokoju. Wszak jak pamietamy chcielismy go w lecie wiec i teraz ten temat moze byc aktualny..... Oby nie.
Odpowiedz cytując