Rudi5555 napisał(a):

Jak słucham tego ich podniecenia to mi się na wymioty zbiera. Juve oddało strzał a ten już opowiada jaka to nieprawdopodobna sytuacja. Coś niesamowitego po prostu że zwykły Juventus może zagrozić takiej potędze jak Lech 
Teraz Kotorowski za złapanie polski powinien dostac MVP całej fazy grupowej. Jak poziom komentowania na Polsacie mnie wk****.
|
To się wyrzygaj

.Ja my byśmy byli na ich miejscu to pewnie też by się tak podniecał
Sukces jak na Pl piłkę jest ogromny i tyle.Oczywiście że on zaciemnia obraz ale chciałbym żeby to Wisła go tak zaciemniała
Dziś pomocna była pogoda która zniwelowała jakiekolwiek różnice ale za całokształt, Amika zasłużyła na ten awans.
Ciekaw jestem jak zachowa się właściciel.W teorii to oni powinni już kilka miesięcy temu, wyprzedzić ligę o lata świetlne, tak jak my w najlepszych latach.Jednak tak jak u nas, kasa poszła do portfela.Jak będzie teraz po tych ogromnych zyskach z LE, zobaczymy.
Swoją drogą(po fakcie) wylosowali świetnie.2 potentatów traktujące LE jako zło konieczne, prawdopodobnie niżej niż puchar kraju+ rozbity Red Bull.Jednak nie zmienia to faktu że kuchenkorze wykorzystali to perfekcyjnie a nie często w naszym futbolu to się zdarza.