Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2010, 17:08
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
na + że są 3 punkty .
na - głupota Sobola .... bożeszzzz to za głupota ... ja krzyczałem do tv chłopie odejdź od piłki !!! odejdź a ten stoi i czeka na kartke.
To następnym razem musisz krzyczeć głośniej. W końcu na pewno cię usłyszy x)

Mecz jaki był taki był, grunt to trzy punkty wywiezione z trudnego terenu (ale trudnego tylko i wyłącznie za sprawą piłkarzy).
Kirm dzisiaj był do zmiany po pierwszej połowie, a grał cały mecz. Nigdy, ale to nigdy nie zrozumiem toku rozumowania i punktu widzenia naszego trenera. I wprowadzenie Piotrka Brożka na prawą/środek pomocy...
Naprawdę to co dziś nasz Słoweniec wyczyniał to aż mnie głowa rozbolała.
Małecki dobry, momentami nawet bardzo dobry mecz, podobnie Mariusz Pawełek. Co do Małego, troche gościu siada tak koło 80min. więc jeśli jest tylko możliwość to wtedy pasuje zmiankę mu zapodać.
Nie wiem czemu nagle w ogóle Rios nie gra.
Chavez też dziś słabo, generalnie myślałam, ze będzie to taki drugi, lepszy i młodszy Cleber, ale się zdziwiłam.

Tyle o piłkarzach z mojej strony.

Za to kibice... uuuuhu! Wieś się bawi i wieś śpiewa! Jest tu jakiś kibic Polonii jak dobrze kojarzę- cóż, kolego, na twoim miejscu chowałabym głowę w piasek. Ten śnieg to sobie było w gacie wsadzić na ochłodę.

*Jazon*- mylisz się! Zobacz jak Legia gra, a jak jest wysoko . Ostatnio o tym pisało "weszło"
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując