Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2010, 10:54
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Proszę Cię

Widziałeś kiedykolwiek jakiś mecz gdzie obrońca uchyla się przed piłką na 10 metrze licząc na rozwój sytuacji wg wymienionych przez ciebie scenariuszy?

1) Nawet Jop drugi raz by tego do siatki nie wpakował. Wystaczyło płat czołowy przyłozyć i wyjaśnić sytuację.
2) Tak można myśleć gdy się długi słupek zamyka.
3) Gdy ją przepuszczał kłaniając się gorliwie miał ją na wysokości głowy. Jaki bramkarz do tego wyjdzie skoro jest obrońca który asekuruje sytuację. To nie była zawiesina na wysokości 2-2,50m.

Taka ciekawostka:
- Przy bramce na 1-2 kto odpuścił Sasina wbiegającego w pole karne? Obrońca z numerem 27, Zlatko Tanevski
- Przy bramce na 2-2 kto pilnował i ruszył w Pogoń za Krzywickim? Obrońca z numerem 27, Zlatko Tanevski
- Przy bramce na 3-2 kto się uchylił przed piłką? Obrońća z numerem 27, Zlatko Tanevski.

Pozatym 2-3 sek. filmu http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...cki__3_2_.html

Tanevski patrzy w prawo i musiał widzieć napastnika obok siebie. To nagle by odpuścił dośrodkowanie sądząc że nie ma przeciwnika obok niego?

Zgadzam sie z Tobą w 100%, to co zrobił Tanevski to woła o pomstę do nieba, ja tu nei chcę nic mówić, ale popatrzcie sobie na ostatniego gola... mam duże wątpliwości czy on w ogóle nie jest przypadkiem ślepy... bo jak można odpuścić takie dośrodkowanie... i nie ładować głową... dramat
Odpowiedz cytując