wislak68 napisał(a):

Czuje się wywołany. Ale zanim odpowiem chciałbym sie upewnić że zadajesz pytanie (tzn: chcesz poznać moją opinię) a nie pytanie retoryczne (tzn: już wiesz a pytasz tylko po to aby podleczyć swoje wykształciuchowe kompleksy). W pierwszym przypadku z przyjemością podyskutuję. W drugim zapraszam przed TVN i do lektury GW.
PS: Odnoszę wrażenie że kolega Mahazel ironizuje. Trochę dystansu do swojej własnej osoby nie zaszkodziło jeszcze żadnemu wykształciuchowi.
|
Ludzie zastanowcie sie nie mozna byc komuchem a do tego liberalnym wyksztalciuchem z kompleksami, prawdziwy komuch nie ma zadnych kompleksow. Pozatym nieznasz mnie ani moich przekonan, niewiesz nawet na kogo glosowalem w ostatnich kilku wyborach co wiec sprawia ze jestes taki szybki w przyklejaniu mi latki? (pytanie nie retoryczne).
Oczywiscie ze chce poznac twoja opinie na temat twojej opini jakoby JK odmowil uczestnictwa w obradach RB ze wzgledu na Jaruzelskiego zanim wiedzial ze ten zostanie zaproszony. Nie wiem czy wiesz ale szczegolow zadnego obrazu (zwlaszcza trojwymiarowego jak polska polityka) nie zobaczysz patrzac tylko pod jednym katem czy to bedzie TVN, GW, RM, RP czy moze ND. Wykluczajac cokolwiek ograniczasz swoje zdolnosci poznawcze a chyb nikt z nas nie chce byc czlowiekiem ograniczonym?
PS: Ironizowac to trzeba umiec.