Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2010, 13:55
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Feniksie - ale Ty mi tutaj jedziesz sloganami.Popatrz na tabelę w LE, to zobaczysz o co mi chodzi - Lech nie gra z jakimiś popychadłami z Mozambiku, tylko jednak są to dobre marki - i Juventus i Manchester City, niezależnie od tego w jakiej są formie - ich właśnie Lech pokonał, zremisował - gra o wyjście z grupy. A że nie zdążyli dokupić Rudnevsa przed eliminacjami LM to już ich problem.

Po prostu podoba mi się styl budowy Lecha. Ostatnio jedynie coś przystopowali z transferami, mam nadzieję, że się na wiosnę obudzą i kogoś sprowadzą, ale chodzi mi tylko jedynie o styl budowy tej drużyny - tam działacze nie mają kompleksów, że ktoś gra na Wyspach Zielonego Przylądka, na Seszelach, czy na Łotwie - jak jest dobry i można go wyciągnąć za niewielkie pieniądze, to się go kupuje. Tak powinno być w Wiśle.
Bonawentura - mi nie chodzi o zadne slogany. Ja tylko Ci pokazalem ze jakby im sie w meczu z Sparta chcialo tak grac jak w meczach z Juve czy ManCity to dzisiaj bysmy mowili o ich grze w LM a nie LE. I to sa fakty. Bo przy takim podejsciu to i Zyline by lykneli. A napisalem to wszystko w stosunku do stwierdzenia ze LM jest dla nas tylko marzeniem. Ja uwazam ze nie jest tylko trzeba chciec i miec pomysl jak to zrobic. A to ze potem dostaje sie oklep od wszystkich.....no coz, lepiej kilka razy dostac, nauczyc sie i potem grac jak rowny z rownym.
Odpowiedz cytując