Incognito2192 napisał(a):

|
Co do dopingu to się nie zgodzę, doping był rewelacyjny i dzięki niemu nie usnąłem.
|
Też się nie zgodzę odnośnie dopingu. Nie wiem - może w tv było słabo ale z perspektywy trybun wcale nie było najgorzej. Niestety ale akcja z usadzaniem kibiców robi swoje i na E było faktycznie gorzej niż na Legii. Natomiast całościowo moim zdaniem było poprawnie. G robiła swoje a nie jest ich winą , że nie ma kto odpowiadać z E. Może trochę za długo te same motywy szły (np HSV). Natomiast jestem skłonny się zgodzić, że to kibice "wywalczyli" tego gola. G coś zaczęło, E łaskawie odpowiedziało i chłopaki coś tam pogonili w końcówce, na szczęście z dobrym skutkiem.
Co do samego meczu to nie spodziewałem się szczerze mówiąc innego. Niestety ale jak na ta chwilę nie potrafimy rozklepać ogórków 5:0. Drużyny które chcą wygrać albo przynajmniej walczyć dają naszym szanse na grę z kontry i z większym rozmachem w ofensywie. Zagłębie przyjechało wywieźć remis - na szczęście im się to nie udało. Na plus faktycznie obrona - w zasadzie bez jakiejś spektakularnej wtopy.
element napisał(a):

Chodzi Ci o który konkretnie mecz?