Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 22:48
Hanys napisał(a):Wyświetl post
"Kto 'jesteście'
Rozpierdala mnie zawsze jak jeden czy drugi coś napisze a idzie kontra jakby cała Wisła czy choćby jej jakaś znaczna cześć tak myślała
Byli już tacy mistrzowie co zgodę z Lechią chcieli zrywać bo się ich forum po meczu z nami naczytali
Tak więc hanysie ochłoń"

Przecież dyskusja ma swoją historię i chyba można się domyślić komu odpowiadałem. Mam nadzieję, że o to pytałeś.

Ja tylko nie rozumiem tej nienawiści między kibicami. Zapewne jest dużo takich oprychów co przychodzą na mecze tylko po to aby wszczynać awantury i dokładać ognia do pieca. Przynajmniej taką mają opinię. Ja np. nienawidząc Realu Madryt nienawidzę klubu jako drużyny, a do jego kibiców nic nie mam, to tylko widownia która składa się z ludzi inteligentnych, ludzi normalnych którzy nikomu nie szkodzą, oraz przygłupów. Nie ma sensu ich wszystkich wrzucać do jednego wora. Podobnie jest z kibicami Amiki, Wisły.
Tylko że nie zawsze podobnie rozkłada się procentowy udział przygłupów. Są kluby, gdzie przeważa patologia, są kluby gdzie patologia ginie w tłumie.

Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Po co pierd.olicie glupoty? Spiewali na Legie.

Zaraz po Legii pozdrawiali nas.
Odpowiedz cytując