Wyświetl pojedynczy post
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2010, 04:56
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ta a moze np jak Gargula nie bedzie cie dobrze czul tego dnia tez go wystawisz. Trener ma zestawic najsilniejszy sklad tego dnia a nie z zeszlego tygodnia.

Jirsak jest tego dobrym przykladem, nie miescil sie nawet na lawke rezerwowych w jednym meczu a w drugim zalicza b.dobry mecz i asystuje.
Tiaaaa, dokladnie o to mi chodzilo, jak Gargula spadnie z drabiny podczas domowych remontow to G. mnie to obchodzi ze bedzie caly polamany, ma wyjsc w meczu z Zaglebiem poniewaz dobrze zagral z Legia, jak bedzie mial biegunke lub atak serca ''i don,t care''. Pomysl prosze zanim odpiszesz w niezupelnie madry sposob. Maaskant powiedzial, ze nie jest trenerem ktory lubi roszady w skladzie ale caly czas szuka optymalnego zestawienia. Po cudach z Piotrkiem Brozkiem w srodku, mysle ze ten wlasnie sklad jest optymalny, z reszta chyba nie tylko ja tak mysle. Co do wyjscia z dwoma defensywnymi mecz z Lechem byl swietnym przykladem jak to dziala. *1)

Objasniena:
*) Zastrzega sie iz w przypadku kontuzji lub czasowej niedyspozycji gracza, zaleca sie trenerowi nie wystawianie go, nawet w przypadku efektownego zwyciestwa nad Legia.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując