Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2010, 14:10
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Obserując jego zachowanie na murawie, wywiady oraz sposób bycia stwierdzam że z Osmana to taki ciepły miś i zarazem bardzo religijny człowiek. W meczu z Legią był jednym z najlepszym na murawie. Doskonale pamietam jak Legionisci odbijają się od niego jak od ściany. W pamieć zapadła mi jedna sytuacja gdy został uderzony w tył głowy przez Pawełka i kopnięty przez jednego z legionistów w twarz i to w jednym momencie. Osman został zniesiony z boiska po to by zaraz wstać, otrzepać się, wrócic na boisko i delej wykonywać powierzone mu zadania. Tak samo w II połowie kilkakrotnie został nieźle poturbowany ale widać ze to twardy chłopak, jak pisałem na poczatku taki trochę misiowaty ale bardzo dobry obrońca. Ja się tylko boję o jego słabą zwrotność i szybkość. Bo widać że siłą biję innych z naszej ligi na głowę. Przypomina mi trochę Mousse Outtare z Legii (kto go pamięta?)
Ciota+Ouattara - 2 czarne wieże z sezonu w którym zajęliśmy 8miejsce.Potem O uciekł do Kaiserlautern. Pamiętam mecz Wisła-Legia 0-0 - głownie Kuba szarżował, Legia trzeszczała, ale mudżiny na spółę z bramkarzem stopowały wszystko.
Wracając... życzyłbym sobie takich dwóch wież w obronie Wisły.

gdzies w innym wywiadzie powiedział, że poza zakończeniu kariery piłkarskiej ma zamiar zostac pastorem. I takiego człowieka Komisja Ligi zdyskwalifikowała za brutalność...

@FraMat
Uważasz, że tamto zdarzenie było przypadkowe czy celowe - i w związku z tym jesteś zdziwiony tekstem o pastorze?
Ostatnio edytowane przez arti : 16.11.2010 o godz. 14:18.
Odpowiedz cytując