Wyświetl pojedynczy post
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2010, 18:25
0 22 napisał(a):Wyświetl post
I sezon udany, prawda?

Moim zdaniem:

w bramce remis, potencjalnie Legia silniejsza - ale klops może wydarzyć się z obu stron, dlatego remis

w obronie remis, potencjalnie Legia silniejsza, ale pewnie zagra Wawrzyniak i mimo wszystko nieograny Jędrzejczyk, a do tego od samego początku meczu to Wisła będzie atakować i na obronie Legii będzie presja - więcej szans na klopsa u nas, dlatego remis

w pomcy lepsza Legia i to zdecydowanie, potencjalnie remis, ale aktualnie Vrdoljak z Borysiukiem powoli zaczynają wymiatać, a Rado - mimo, że to były alkoholik - to po prostu wymiata, nie widziałem go jeszcze w takiej formie (chociaż to może być tylko wrażenie spowodowane dramatyczną dyspozycją sprzed roku i dwóch lat - przepaść)

w ataku potencjalnie lepsza wydaje się Wisła, ale generalnie jest słabo, aczkolwiek wydaje mi się, że mamy przewagę w osobie Kucharczyka. Wisła nie ma takiego ambitnego walczaka, który umie świetnie zgrać piłkę.

mentalnie: jesteśmy w gazie, Wy gracie u siebie. Remis nie jest dla nas tragedią, porażka tez, dla Was porażka to lądowanie na deskach. Was pewnie będzie pełny stadiony i wielka presja na naszych - punkt dla Was.

Podsumowanie: remis, remis, Legia, Legia/remis, Wisła.

Remis będzie albo nasze minimalne zwycięstwo. No, chyba ze w pierwszych 20 minutach Wam coś wpadnie - wtedy raczej po jakbłach. Czyli generalnie remis albo ktoś wygra
W bramce Legia lepsza? Przepraszam, potencjalnie? Kpisz czy o drogę pytasz?

W obronie ok zgadzam się, tutaj wskazanie na Legie.

Pomoc? W czym Małecki jest gorszy od Szałachowskiego? A para Sobolewski Wilk ma być gorsza od Borysiuka i Vrdoljaka? A wiem ta różnica pewnie wynika z tego, że super-strzelec Manu bije na głowę Kirma? W formie Radović kontra coraz lepiej grający Garguła, to tutaj na plus dla Legii, ale dlaczego napisałeś zdecydowanie, to nie wiem?

Atak- Brożek w coraz lepszej formie, a naprzeciw Kucharczyk, ja tu widzę kolejny plus dla Wisły, szczególnie, że Brożek jest królem R22, a jak wszyscy wiemy Legii bramki strzelać uwielbia.

Podsumowanie: Wisła wygra 1:0, no chyba, że wpadnie 2 bramka może być wyżej. Legia jedyną szansę na wywiezienie punktów ma jeśli będzie egzekwowała stałe fragmenty tak jak do tej pory.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując