Boukhari to drewno? No proszę Was.Czekam z niecierpliwością na rundę wiosenną.Śmiem postawić tezę, iż po w pełni przepracowanym okresie przygotowawczym Nourdin Boukhari będzie jednym z najlepszych zawodników ligi.Czego Wy oczekujecie?Myślicie, że jak zawodnik z takim cv byłby już teraz w formie to przyszedłby do Wisły?Wisła to żaden magnes i jakby był w formie do jakiej mam nadzieję dojdzie po okresie przygotowawczym to nie byłoby jego tematu w naszym zespole.2 ga sprawa zachowanie Nourdin'a po strzelonej bramce.Runda honorowa oraz "zameldowanie wykonania zadania"

a Wy przez parę stron Kebab, kebab, kebab, kebab.Noż k..... szlag ludzi trafia wiocha i buractwo straszne i razi mnie to bardzo, bo to NASZ zawodnik a określenie kebab ma jak dla mnie wydźwięk pejoratywny i obrażąjący.Wk..... mnie to tak samo jak myślenie Anglików, żę wszyscy Polacy piją, lub Niemców, że wszyscy Polacy kradną samochody (były nawet takie reklamy, co niezwykle Was tu oburzały)Teraz o meczu: Mecz jak dla mnie brzydki i bezbarwny.Małecki po raz kolejny udowadnia, że nie jest inteligentnym zawodnikem, a szkoda bo ma wielki potencjał.Maaskant powinien wziąć Małego i pokazać mu na dvd parę akcji z jego udziałem w 3 ostatnich meczach i powiedzieć.Słuchaj tu, tu i tu i tam

miałeś tyle, tyle i tyle partnerów świetnie ustawionych i gdybyś podał a nie kiwał się sam na 3 lub 4 to to były świetne akcje bramkowe i dałbyś druzynie dużo wiecej niz dajesz teraz.Wiem, bo zwracam na to uwagę z każdym ogladanym meczem, że Maaskantowi udało sie wpoic, ze klotnie z sedziami nie maja sensu i widze ze Mały od paru meczy machnie raz rekami i odchodzi bez niepotrzebnych wiazanek slownych w jego stylu.Podsumowujac byl to mecz walki i mam nadzieję, że mecz z Legią bedzie wygladał zupelnie inaczej, gdyz Legia bedzie grała bardziej otwarty, techniczny futbol.Jesli doturlamy się do rundy wiosennej z jakas sensowna liczba punktow, beda sensowne wzmocnienia(zatrudnienie Stana ma to zagwarantowac.przeciez nie przyjeli chlopa, zeby swiecil tu nazwiskiem) to uwazam, ze w rundzie wiosennej wszystko jest mozliwe.Szkoda tylko, ze wiosenna ma 2 kolejki mniej.Pozdrawiam