Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2010, 23:19
willow napisał(a):Wyświetl post
wolfy nie naginaj proszę Cię rzeczywistości, nikt rozsądny nie nawołuje do zmiany trenera, przynajmniej ja takiego postu tu nie widziałem. Natomiast co innego jest absolutne wybielanie Maaskanta i nie obarczanie go współodpowiedzialnością za obecną grę Wisły.
Ja nie naginam rzeczywistości. Faktem jest, że przyatakowała zgraja frustratów łapiących trenera za słowa, o których każdy rozgarnięty kibic wiedział, że są "pod publiczkę". Powiedział sześć tygodni? Powiedział "Liga Mistrzów"? Powiedział, co musiał.

Pomijam już całkiem realny wariant, że Maaskant zaraz po przyjściu jeszcze nie wiedział w co wdepnął, ale tak realnie patrząc: jak kibice i Zarząd zareagowaliby na prawdę? Jak miałaby się ona do propagandy sukcesu Basałaja?

Szukając w archiwach tematu posta który dobitnie pokazałby mój geniusz znalazłem coś lepszego - post sopranosa, w którym gwarantował mi, że mamy skład wystarczający na mistrza. Nawet nie o to chodzi, że to zabawne, ale takie były nastroje większości - "słaba liga", "pojedziemy ich rezerwami" etc.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując