Plastman napisał(a):

Ale Pan trener to wszystko wiedział !!!! I wiedzaił, że mimo tych problemów od Wisły wymaga się wysokiego miejsca w tabeli o ile nie mistrzostwa. Facet się podjął wyzwania i jak n
a razie to mu wogole nie wychodzi, w związku z tym ja wątpię, że mu kiedykolwiek wyjdzie.
No po prostu, jak do tej pory, trudno mi cokolwiek dobrego napisać o trenerze w związku z czym obawiam się, że dany mu czas może okazać się zmarnowany.
|
jak trudno Ci cokolwiek o trenerze dobrego napisac to lepiej nie pisz...
co Ty moze pójdziesz na trenera Wisełki naszej kochanej i co w tyle czasu co Maaskant zrobisz z niej Mistrza Polski? gdy drużyna jest przed sezonem rozbita.. zle przygotowana.. nie ma obrony

gdzie trzonami tej formacji byli Głowacki i Marcelo?
Człowieku na to trzeba czasu a nawet poświęcić ten sezon i skończyc go na miescu takim żeby nie znaleźć się w pucharach.. choć wiadomo że lepiej nawet na tą ligę europejską się załapać a w kolejnym sezonie ostro zmiażdżyć konkurencję tylko na to trzeba wydać troche pieniędzy aby sprowadzić kilku klasowych graczy...
Poza tym Maaskant musi przepracowac okres przygotowawczy który zbliża się co raz szybciej i lepiej z pewnościa będzie wiosną zobaczycie..
Myślę że na puchary sie załapiemy a jak dobrze pójdzie to i w tej naszej ogórkowej lidze zdobędziemy mistrza... bo 10 punktów straty na 19 kolejek do końca to jeszcze nie jest tragedia..
Jaga już traci na swojej świetności.. więc tu wszystko jeszze jest możliwe