Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2010, 21:33
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Więc czy to była polemika? Nie! Bardziej potwierdziłem zdanie Drozda. Chyba że uważasz że ja jestem zaślepiony a Drozd oświecony?

Ja z argumentami Drozda wcale nie dyskutowałem.
Z mojej strony to nie były argumenty kolego, a opinie. Na temat, co dwie godziny przed zamordowaniem pracownika biura PiS morderca robił w biurze marszałka sejmu Stefana Niesiołowskiego. Opinia GW że chciał marszałka zamordować wydała mi się mało prawdopodobna. Dlatego nie przypuszczając ze mordercy w cale w owym biurze nie było założyłem że przyszedł tam aby upewnić się w słuszności swojej decyzji. Decyzji że PiSowców trzeba wymordować. Przypominam, że dwie godziny po rzekomej wizycie w biurze Niesiołowskiego, jednego PiSowca zastrzelił wykorzystując cały magazynek, a drugiego poraził paralizatorem, usiadł na nim i próbował poderżnąć mu gardło. W swojej opinii popełniłem błąd. Powinienem od razu dostrzec, że to propagandowy wymysł mający potwierdzić opinię "ałtorytetów" że wariat zabił akurat PiSowca przez przypadek.

Ty natomiast nie przedstawiając własnej opinii wyśmiewasz moją, jak sam zauważyłeś nie podając żadnych argumentów. Nie wstyd Ci?
Hej Nasz TS !!