|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brozek bo o Kowalskim nawet nie wspominam gra dziś taka chu.nię, że głowa boli ale kogo Kasper miał tam wystawić
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
sory ale z takimi pastuchami to Bramkarze powinni jeździć. Nie ma co tłumaczyć kto na jakiej pozycji gra, ludzie tu zespół młodej ekstraklasy powinien rządzić na boisku. A nie wicemistrz z Aspiracjami na mistrza i dalszą grę w pucharach. Z taką grą, jak piłki nawet wyjebać nie umieją (broń Boże żebym pisał o spokojnym rozgrywaniu akcji jak na taką drużynę przystało) to my nawet nie będziemy grać o puchar SOŁTYSA!. Już widzę tłumy na nowym stadione z taką grą. Bilety musieli by za rfiko rozdawać razem z czekoladkami pod kasami. ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pierwszego dnia jak zakoŃczy siĘ euro 2012 w polsce albo dojdzie do reform czytaj rozjeb pzpnu i poczĄtek nowych inwestycji w piŁkĘ mŁodzieŻowĄ albo wkrÓtce taki wpie... To bĘdzie chleb powszedni !!!!
Polskie druŻyny przegrywajĄ 6 mecz z rzĘdu w europejskich pucharach!!! Polska piŁka jest na dnie ale ktoŚ za to odpowiada za szkolenie itd !!! ... Pierwsze od czego proponuje zaczĄĆ to system pŁace jedna zawodowa liga pŁacĘ max kontrakt po 8.000-12 tys miesiĄc a resztĘ kasy inwestowaĆ w mŁodzieŻ ... Nie podoba siĘ niech spadajĄ wszyscy zagraniczni teŻ !! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To jest wstyd i żałosne. Nie chcę być nie miły, ale Wasza Wisła to nie drużyna, a zlewek amatorów.
mam nadzieje, ze mistrza zdobędzie Jaga w tym roku. Choćby dlatego ze graja fajna piłkę i maja szanse coś osiągnąć w europie. Głupie 7 minut w meczu z Arisem zaprzepaściły nasze szanse. Ale i tak mamy poukładany i dobrze funkcjonujący zespół. Mam nadzieję, ze Cupiał wyjebie tych piłkarzyków i stworzy nowy, lepszy zespól, który da tyle radości co mecze np. z Schalke |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wspołczuje tym co dali 1900 zl i pojechali na ten mecz. To sa pieniadze rzucone w błoto - przynajmniej niech pilkarze ze swojej pensji kibica zwroca za bilety.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
obrzucić ich jajkami i pomidorami moze w konicu coś do tych dziadów dojdzie dosc juz tego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Boze.. co akcja to sam na sam
Chavez Cleber tak musi wygladac srodek obrony, bo nie moge.. |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Płacz Kargul płacz, gdy Wisła się kompromituję nawet prawdziwi mężczyźni mogą płakać..
Muszę sie napić ![]() ![]()
FCZ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie lubie Kasperczaka, ale obiektywnie trzeba przyznac, ze ta porazka to wina geniuszy, ktorzy rozwalili nam obrone. Mowie porazka, bo w Sci-Fi pod tytulem "Wygrana Wisly z Karabachem" nie wierze. Nutke nadziei dalyby nam brazowe stroje pilkarzy, ale u zadnego nie widzialem plam po trawie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sprzedaż 2 czołowych obrońców w tym okienku to był skandal.Kowalski na obronie to koszmar. Pytanie co będzie w lidze z taką grą ? Może Chavez i Cleber coś zmienią. Niestety kompromitacja. Grają z nami w dziada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może lepiej było nie wychodzić na drugą połowę ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najbardziej żal Cupiała
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
co ma dojsci ze kibice tego nie toleruja bo za długo to tolerujemy pomidory i jaka i na lotnisko jak przegraja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
To co Panowie, gotowi na walkę o utrzymanie w następnym sezonie? Bo Heniu jest w tej dziedzinie specjalistą. Zajebisty dzień, najpierw Majchrowski pier*** o stadionie w listopadzie ( chyba 2019 r. ), a teraz 0:3 z jakimś zadupiem gdzieś na zadupiu ( byłoby 4 przed chwilą!). Obudźcie mnie bo to jakiś koszmar
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cupiał znów przeżywa wstyd, ale sam jest sobie winien, bo to on podejmował wszystkie strategiczne decyzje w klubie, które zawiodły go do obecnego stanu i sytuacji.
Gdyby polityka klubu była inna, nie musielibyśmy oglądać popisów Kowalskiego, Jirsaka, Boguskiego, Palica, Piotra Brożka itd. Powierzanie losów meczu takim zawodnikom jest oczywistym proszeniem się o lanie i kompromitację. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
pcpcpc napisał(a):
Jedyne co może do nich dojść to smród ze zbuków, którymi dostaną. Bo na pewno nie dotrze do nich to, że hańbią Wisłę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ściągnijmy Boguskiego...90% dotknięć piłki kończy się stratą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Do nich nic nie dojdzie poza obcięciem kasy,może wtedy tyłki ruszą
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Za 2 miliony euro można tylko takich grajków dostać nie lepszych niż w Polskiej lidze są !!! W ogóle budowa zespołu ( mieszanka zagraniczn+ stare dziadki Sobol +Żuraw + fatalne pokolenie bo powiedzmy to szczerze ( Brożki , Jirsak , Boguski oni w Europie sukcesów nam już nie dadzą swoje szansę już mieli) \ Rozwalenie Środka Obrony Ogólnie to jest pogrzeb Polskiej Piłki i nikt mi już wmówi że idziemy dobrą drogą . To już nie jest przypadek Polska Piłka to dno !!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mi Cupiała nie szkoda - rozpierdala permanentnie zespól od 2004 roku - wszystkie formacje rozwalił przy pomocy swoich pomagierów
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ludzie się sędziego obawiali, że może wypaczyć wynik meczu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ku%$a, ale jak zobaczyłem na początku 1 meczu w krakowie, nie to nawet było wcześniej, na necie jakiś wywiad i filmik, jak zobaczyłem tego ich trenera to wiedziałem ze z nimi przegramy, gościu niby taki skromny z gadki ale wie co robi, poukładał drużyne, taki spokój i siła od niego bije... <myśli>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu przygotowanie fizyczne w Wiśle leży i kwiczy.To nawet nie chodzi o samych piłkarzy.
Troszkę zdrowego rozsądku życze. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mialem nic nie pisac , ale ilosc wypitego alkoholu przez ostatnia godzine mnie do tego zmusila.
Jesli Kasper nie zmieni Boguskiego i wpusci Kirma to bedzie jego kompletna kompromitacja. P.S. Kowalski nie nadaje sie do niczego |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
poproście kur7a o azyl polityczny i zapierdal7ć zbierać mak !!
A heniek weź zacznij pakować manatki. powiedźcie mi tak obiektywnie, czemu Cupiał dalej ładuje w tej klub ? Ponad 100 baniek w około 10 lat i co ? Parę majstrów zdobytych i to wsio... gdzie tu interes ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Basalaj - mam nadzieje, ze jutro zlozysz dymisje, bo twoja polityka transferowa doprowadzila do kompromitacji(chociaz to malo powiedziane). Jak mozna bylo sprowadzac takich pilkarzy? Ile wrzutek juz poszlo ze strony Cikosa? O Paljiciu nie mowie, bo to bylo wiadome, ze jest mierny.
Nasi niedlugo kompletnie siada i skonczy sie na 5 : 0 lub 6 : 0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła biega, Karabach gra.
Takich klepek, podań prostopadłych na polskich boiskach po prostu nie widać. Jesteśmy jako liga żenujący. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie najlepiej sie przygladac nam kibicoa i jeszcze płacic za bilety stanowczo nie dobrze ze nie poleciałem na mecz z powodu tego z powodów rodzinych bo bym wyrzucił kase w błoto pomidory i jaka i niech skw zbierze wiare i nie ma juz prysipiewki nic sie nie stało bo w konicu bedzie to naszym hymnem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ile jest tak w ogóle?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
heh zuwazcie, ze to nie tylko w obronie problem. Ok gramy z tylu jak ciule, ale co robimy z przodu? Ile mielismy porzadnych akcji?
Zespol to dno i tyle, zero agresywnosci, presingu, fajnych akcji. My nie istniejemy na boisku, a bramki tracone sa tego poklosniem. Kasperczak jednak sie wypalil, nie ma chlop za grosz wizji. Manipuluje przy skladzie, co konczy sie gorzej i gorzej. ps. staty 7:1 w calach celnych. trzeba czegos wiecej? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|