|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ludzie jak zaproponować np Cantoro nową umowe tylko żeby biegać po boisku szukał mi w kraju Maradonny następców Messiego i Kuna Aguero czyli jak zaproponować zawodnikowi który ma prawie 40tke prace w sztabie bo chce zatrudnić w sztabie 2 zawodników Cantoro w roli scouta i Piekutowskeigo jako trenera bramkarzy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może zacznij go wychwalać jako zawodnika / managera ?
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To oferuj swojemu sztabowi wyższe kontrakty, wtedy jak będą chcieli Ci ich podkupić.
Btw. w 2 sezonie zdobyłem wszystko co możliwe i doszedłem do 1/4 Pucharu Europy. A 3 sezon to na razie gra w kratkę, pomimo silnego składu potrafię wygrać 3-0 z PSG na wyjeździe w Lidze Mistrzów, a przegrać u siebie w lidze z Górnikiem Zabrze 1-2. No ale zobaczymy, nowi piłkarze muszą się wkomponować do zespołu. Polecam genialnego bramkarza z Chelsea - Mateja Delaca. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja mam Listopad 2012 i mam wsyzstko w lidze wygrany jak narazie
w LM z Bordo 4:5 (przegrywałem 4:0), potem porażka z Sportingiem 1:2 i z Arsenalem 1:2. Potem podeśle screena z moimi paroma gwiazdkami![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gram sobie teraz w FM2009 i potrzebuje dobrego prawego pomocnika do Evertonu, może ktoś podrzucić jakiegoś eleganckiego talenta ? W tym kontekście myślę o sprowadzeniu Ibrahima Affelaya z PSV - miał go ktoś u siebie? Jak tak to jak się sprawował ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Daniel Aquino polecam :_
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
brazylijczyk Carlinhos, dostępny z wolnego transferu
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Yo, to mój 1 post tutaj więc witam serdecznie.Chce powiedzieć że idzie mi niezle
W grupie mam świetnie bo mam Lewski,Szachtar i Austrie Wieden :d. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja mam taki pomysł na Ciekawą grę. Jak ktoś nie chce grać w Polskiej lidze bo nie rośnie reputacja....
Weźcie sobie w edytorze podmiecie Wisłę za jakiś klubik w Anglii i tam grajcie ... ;-) Ja próbowałem ale mój zapał do gry kończy się po 1 miesiącu pracy albo mniej ... ;-/ ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kacap próbowałem twej metody na Cantoro ale na razie nie skutkuje masz jeszcze jakieś inne pomysły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanko. co mam zrobić jeśli juz po raz trzeci składam oferte Wasilewskiemu on wszystko akceptuje po czym nie dochodzi do transfery ponieważ nie przeszedł testów medycznych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bo pewnie jest kontuzjowany aktualnie
![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
aha ok. dzieki wielkie!! Musze zobaczyć !! xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
I gdzie tu błąd? A tak btw. Żeby zatrudnić piłkarza w roli scouta, trenera itd to kopacz ten musi zakończyć karierę piłkarską. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie jest jakiś edytor do FMa 08 oprócz oficjalnego za pomocą którego moge uaktualnić sztab szkoleniowy na dzień dzisiejszy be zkonieczności rozpoczynania nowej gry bo mnie trochu drażni brak np Szatałowa w Poloni Bytom czy Grembocki w Poloni W-wa j nie mówiąc o Lechi w której Kafarski robi za asystenta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
póki co poprowadziłem Groningen w 14 meczach Eredivise, prowadze taktyką Kamyka i sie sprawdza bardzo dobrze
![]() Tabela: ![]() Statystyki zawdoników: ![]() Terminarz: ![]() Taktyka+ skład: ![]()
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 27.12.2009 o godz. 15:33.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Błagam o pomoc.
Gram 4 sezon, a tu przy zgłoszeniu do rozgrywek LM wyskakuje taki błąd: ![]() Dzizyyys jak się okaże, że kariere od nowa mam zaczynać to zwątpie. EDIT: Na takie problemy polecam zainstalowanie patcha 10.2.0 Teraz mi wszystko elegancko działa![]()
Ostatnio edytowane przez Kamyk : 28.12.2009 o godz. 10:49.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To jest coś niesamowitego!
Ktoś napisze że liga angielska, że krajowy potentat ale to wcale nie jest takie proste by przy tak wyrównanym poziomie wygrać ligę. W dodatku nie licząc kilku juniorów których pozyskałem nie ściągnąłem żadnego dobrego zawodnika, sprzedając przy tym Maloude. Zresztą i tak UEFA nałożyła roczne embargo za nielegalny transfer Kakuty. Man Utd. musiał zremisować w ostatniej kolejce u siebie z Evertonem, no i zremisował. 13 straconych bramek 38 meczach, czyli coś o czym zawsze marzyłem. http://img109.imageshack.us/img109/1...belaligowa.png http://img27.imageshack.us/img27/159...belaligowa.png Uff!!!
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 28.12.2009 o godz. 11:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
2 sezony Wisłą za mną. W pierwszym oprócz mistrzostwa i superpucharu doszedłem także do ćwierćfinału LM, gdzie niestety uległem AZ (1-1 i 1-3), ale wcześniej na farcie wyeliminowałem Bayern (0-0 i 2-0). Do klubu w pierwszym sezonie przyszli tylko bramkarz Vladimir Disljenkovic za 1,2 mln i obrońca Ibrahim Gnanou za 375 tyś. Jednak po sezonie dostałem budżet aż 10 mln euro i przeprowadziłem konkretne wzmocnienia:
- Nemanja Pejcinovic za 1,5 mln - świetny stoper wygryzł Głowackiego, ale pewnie ciężko będzie go zatrzymać - http://i49.tinypic.com/20qlxsz.jpg - Robert Lewandowski za 3,2 mln - nie trzeba nikomu przedstawiać choć liczyłem na nieco więcej ze strony byłego piłkarza Amici - 50 meczów, 20 goli i 17 asyst to bilans przyzwoity, ale bez szału. - Hosni Abd Rabo za 2,1 mln - egipski rozgrywający, na polską ligę atrybuty dobre, przeważnie wygrywał rywalizację z Gargułą, choć zdarzały się mu okresy słabszej gry - Jonas Elmer za darmo - szwajcar, rezerwowy lewy obrońca, jak grał to przeważnie nie zawodził - Khaleem Hyland za 1,2 mln - jako, że Sobolowi spadały atrybuty i w dodatku łapał mnóstwo kartek, postanowiłem ściągnąć tego reprezentanta Tryninadu i Tobago. Okazał się wielkim wzmocnieniem i powinien długo pograć pod Wawelem bo jest jeszcze młody - http://i45.tinypic.com/2ikz6fn.jpg - Brice Traore za 75 tyś - jedyny newgen w druzynie wypatrzony przez skautów - wygląda na kapitalnego grajka i Moskal jako jedynego w drużynie ocenia go na 4 gwiazdki - http://i46.tinypic.com/2ewfo7a.jpg Z tymi wzmocnieniami wygrałem ligę, choć ze stosunkowo małą przewagę, gdyż w końcówce przyszła obniżka formy i problemy ze strzelaniem goli. Udało się też zdobyć PP po karnych z Legią. W LM z kolei było gorzej niż sezon wcześniej, gdyż odpadłem z grupy wygrywając jedynie starcia z FC Basel, a LE trafiłem na Romę i niestety dwa razy przegrałem (0-2 i 1-2) . Tabela ligi - http://i49.tinypic.com/nfmibk.jpg ustawienie drużyny - http://i47.tinypic.com/14xdvg3.jpg Powód: linki
Ostatnio edytowane przez Charlie : 28.12.2009 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sezon czwarty zakończony!
Był to arcyudany sezon dla Wisły. Po 3 wyrównanych sezonach, wreszcie absolutna dominacja mojego klubu. W 30 kolejkach tylko 3 kluby zdołały mi się oprzeć, a tylko jeden zdołał mnie pokonać. Nareszcie niezła gra w obronie. Zawodził atak, gdzie zarówno Brożek jak i Lewandowski radzili sobie średni, ale o personaliach później. Udało się odzyskać Puchar Polski i Superpuchar. W europie też było dobrze, a nawet bardzo. Udało się wyjść z grupy LM, gdzie za rywali miałem Barcelone, Werder i Galatasaray. W kolejnej rundzie odpadłem z Romą, po bardzo emocjonującym dwumeczu. Po wygranej 3:2 u siebie, na wyjeździe w regulaminowym czasie gry padł wynik 2:3. Dogrywka nie przyniosła rozstrzygnięcia i dopiero w karnych Włosi mnie wyeliminowali. Jeżeli chodzi o wzmocnienia, to przed sezonem pozyskałem z rezerw Arsenalu Sambou Yatabare, ofensywnego środkowego pomocnika. Była to znakomita inwestycja, ponieważ został on królem strzelców ligi, a przy tym zaliczył jeszcze 12 asyst. Do klubu przyszedł także brazylijski obrońca Vinicius, pozyskany za 8mln euro z Lecha Poznań. Ta pozornie wysoka kwota mogła mi się zwrócić już po pół roku, kiedy to zaproponowano mi za tego zawodnika... 16mln euro. Oczywiście zarząd postanowił mnie uszczęśliwić na siłę i zaakceptował ofertę. Udało mi się jednak przekonać młodego Brazylijczyka proponując mu najwyższe zarobki w lidze. Ostatnim transferem był Mark Burgges, młody lewy pomocnik, który aktualnie jest rezerwowym, ale to tylko kwestia czasu kiedy wskoczy do podstawowego składu. Z klubu odszedł za darmo do Polonii Warszawa Patryk Małecki. Za 7mln sprzedałem Nicolae Dicu, młodego rumuńskiego obrońcę, z którym wiązałem duże nadzieje, jednak zwyciężyła pazerność. Kupiłem go 2 sezony wcześniej za grosze. Ponadto Cluj, gdzie trafił Dicu, zgodził się na klauzule, w myśl której 50% z przyszłego transferu powędruje do mnie. Przed obecnym sezonem nie bardzo widzę zawodników mogących realnie wzmocnić klub, dlatego chyba nie będzie żadnych transferów... Cele takie same jak zawsze, wygrana we wszystkich krajowych rozgrywkach, oraz zajście jak najdalej w LM. Co roku notuję progress w LM, mam więc nadzieje, że w tym roku nie będzie inaczej. Na koniec kilka screenów: Tabela ligi: Tabela grupy LM: Aktualny skład: Występy w LM: |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szukam znanego doświadczonego bramkarza 1,5mln max na Europejskie Puchary mile widziane znane nazwiska gram Wisłą sezon 2gi i zajmuje 11 miejsce w tabeli a w fazie grupowej mam Villareal,S.Genoe, PSG i Schalke 04 polecam młodego Szweda z AV Eric Lund jak na polską ekstraklase dobry u mnie wygryzł Singlara który grzeje ławe ostatnio a jeśli gra to tylko w pucharach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Orientuje się wygląda sprawa z orginalnym FMem 2010?
Na ilu kompach można zainstalować z jednej płytki? Chcemy z kolegą pograć przez sieć a z tego co wiem to trzeba mieć orginalną gre. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z płytą Fm chodzi chyba, że przez Steam zainstalujesz
albo zrobisz kopie na DVD czystych![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Znacie jakiś dobrych środkowych obrońców?
Prawdo podobnie Marcelo odejdzie do Sportingu i chciał bym załatać lukę. ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A jakiegoś środkowego pomocnika?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie kogo polecacie w miejsce Głowackiego chłopak nie zagra do końca sezonu i szukam zawodnika w jego miejsce mile widziane polskie nazwiska mogą być rodacy nawet za granicy a ta przy okazji można prosić kilka mniej/bardziej znanych nazwisk dobrych trenerów bramkarzy szukam odpowiedniego kandydata na to miesce
|
|
|