|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak ich .......niemy na White Heart Line to mamy duże szanse. Wisła musi pojść na całość.
Lenonn jest młody nie jest lepszy od Piotrka Brożka, ani szybszy. Bardzo możlowe że Woodgate niedługo znowu dostanie kontuzji. Berbatov niech odejdzie do tego Man Utd bo on jest bardzo groźny. Mamy wszystkie atuty 1 mecz na wyjeździe i najważniejsze dla Skorży to przkonać zawodników żeby zagrali na całość i wtedy ich ..........niemy wiem w to. Jak przejdziemy Totenham to możemy wyjść nawet z grupy UEFA. Bo będziemy czuli się silni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
SRacie przed tym Tottenhamem a oni ch**a grają. Ogramy ich po walce. Na wuyjezdzie zagramy lepiej jak z Barca i Beitarem,a u siebie tak jak z nimi i awans pewny. Wisła zawsze grałą lepiej z groźniejszymi przeciwnikami.....
MY WIERZYMY......... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To będzie wielki dzien dla Polaków w Londynie !!! Zwołujcie wszystkich znajomych z Londynu i z UK. Wykupimy Angolom bilety na mecz przed nimi i to będzie Polski Mecz. !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/wislakrakowinuefacup290808.html https://eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx - bilety |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
****a leszki farciaże, nie dosc ze kazdy im dupe liże, to jeszcze huje dostali najłatwiejszego rywala i dobry wyjazd. My ****a jak zawsze... trszy jedynki. W II rundzie Beitar w III Barce w PUEFA Tottenham. Jedyny plus, ze to angole, wiec klimat bedzie zajebisty. NAs duzo w Anglii, ich duzo tutaj, Gramy kolejny raz derby,
http://forums.tottenhamhotspur.com/s...0564#post40564 forum http://tottenhamhotspur.com/ ich strona Do tematu dopisać wiadomo![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najgorzej to byłby Milan, ale nam odpadł w czasie podziału na koszyki.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak na Totemhamie konkretnie, ale zwykle w Anglii na PUEFA kibice nie stawiają się gromadnie. Za to my możemy liczyć na miejscową polonię (w Dublinie na meczu towarzystkim był pełen stadion). Poza tym do Londynu jest dużo tanich połączeń. Wiem, że będzie cięzko ale nie ma co się łamać, to nie Barcelona.
Mam pytanie, z jakiego portu lotniczego będzie bliżej na stadion, z Luton, Gatwick czy Stansed?
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 29.08.2008 o godz. 13:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A ja już na te puchary kładę lage. Właściciel olewa zaistnienie w Europie, systematycznie osłabia drużynę, jak kogoś ściągamy to w wielkich bólach i za darmo. Po cholerę więc podniecać się pucharami jak rządzącym klubem na nich nie zależy. Mi w takim razie też. Wygrajmy ligę, a wtedy Kuchenkorz może sobie co najwyżej na osłodę zostawić grupę UEFA.
A tak jeszcze co do Pyr. Los wynagrodził im systematyczne wzmacnianie drużyny i trzy lata cierpliwości dla Smudy. Dla nas, ze względu na ciągły burdel i radosną politykę kadrową, los litości nie ma .![]()
:/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
jak to dobrze ze takie slowa nic nie kosztuja
![]() Tak mi przez leb przeszlo ja zobaczylem te grupy ze my dostaniemy Totenham a Amica Austrie i przysnelo mi sie w trakcie losowania....budze sie , sprawdzam i......****a zesz mac. 1 zespol w grupie powinien byc, szkoda ze nie my. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Patrząc na całe Europejskie puchary 08/09 to tylko moge napsiać :"gorzej być nie mogło" ;/
Zaczeło sie niby od prostej 2 rundy, mieliśmy trafić na słabiaka a trafiliśmy na klub bogatszy od nas który upsul nam krwi u siebie... 3 runda to już nawet nie pisze bo sam Boguski mówil ile to procent mamy szans na awans... ![]() No i teraz chciałem żeby tylko nie wpaść na Tottenham, dla mnie wylosować Ajax czy Udinese byłoby lepsze, z jednej przyczyny Totttenham to typowy Angielski klu,b który gra w prawdopbonie w najlepszej lidze na świecie gdzie gra się do końca i nie odstawia nogi, tacy gracze jak Lennon, Woodgate, Berbatov mówią chyba sami za siebie jak dla mnie takie Tottenham spokojne awansowałby z grupy LM, także wyeliminowanie go już w tej fazie byłoby nie lada wyczynem. DAMY RADE !!! ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spoko - widać taki już los Wisły, ze musi ciągle lać "Yids". Byli "yids" z Jerozolimy, w niedziele nasze 'yids' zza miedzy to i tym 'yids' z Londynu damy radę
![]() Ale szczęścia to my w tym roku w losowaniu nie mamy. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
jaki znowu Polski mecz ? to jest przede wszystkim mecz Wisły ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nom Mozemy powalczyc, ale muslimy zagrac tak jak z Barcelona u siebie i miec troche sczescia(a z tym to jak widac nie najlepiej) Totenham nie jest zgrany naprawde gra lekka padake, i drogi mecz u siebie, wiem tak sie mowilo przed barca, ale Londynczycy to nie Barca. Wisleka jazda z tymi chamami... E mowicie zabysmy skonczyli ale przyznacie ze pecha mamy:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na wyjeździe możemy nawet przegrać.. jakieś 1-2.. u Siebie ich pykniemy. W końcu na Reymonta zagra 12 zawodnik. - MY kibice.
)A i tak hmm przypomniał mi się jeden song.. What are you thinking of Tottenham? Shit! What do you think they should? Fuck Off! Thank you.. ![]() Fakt, liga angielska najlepsza, jedna z najlepszych, drugi fakt to to że Tottenham jest dobrym zespołem. I nie kierujmy się wynikami z obecnego zaczynającego się sezonu. ALE.. będzie dobrze. Wierzę w to. Jakoś wygrana z Beitarem.. wygrana z Barcą.. aaa zresztą. Pożyjemy, zobaczymy. Jak przejdziemy Angolów.. coś czuje że wyjście z grupy bardzo realne ![]() ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ile kosztuje lot do Londynu i spowrotem?
p.s. losowanie wybitnie ch.jowe ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym tam wolał Milan, który rozgrywa piłką, a nie Tottenham, który gra szybko piłką. Bo niestety obawiam się, że z angolami to mamy nikłe szanse, zwłaszcza pod względem fizycznym.
Jak pech, to pech. Ciekawe co teraz robił nasz dyrektor sportowy, głową w stolik stukał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pech nie pech w losowaniu trzeba grać!! Skorża cos wymyśli i awansujemy nie będzie łatwo ale awansujemy!!
![]() Powód: literówka:)
Ostatnio edytowane przez zimka : 29.08.2008 o godz. 13:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przestan dramatyzowac. Niech sie Polonia z Anglii zbiera tak samo. Wisły nie pojedzie "Bog wie ile" ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mimo iż wylosowaliśmy teoretycznie najlepszą drużynę z możliwych, to i tak wydaję mi się, że z Udinese czy Ajaxem było by znacznie gorzej. Tottenham jest w dołku i tu widzę naszą szansę. Przegrali dwa mecze z rzędu i to z rywalami raczej mocno średnimi jak na ligę angielską. Berbatov jest przesunięty do rezerw. Wiadomo, że Tottenham jest faworytem tego dwumeczu, ale to tylko teoria. Rzeczywistość zweryfikuje jak jest naprawdę. No i pod względem kibicowskim to przecież ciekawy rywal.
Wygramy, wygramy, wygramy brytów pokonamy! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak ogrywaliśmy dwukrotnie Sevillę, to zawsze ich trenerem był Ramos, który obecnie jest szkoleniowcem...
![]() Ogólnie przychylam się do narzekań na na brak szczęścia u nas i jego nadmiaru u innych. Ciekawi mnie ogólny koszt potencjalnego wyjazdu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Cytat z Hoolingans'a: "Drużyna z północy - Tottenham - ciency piłkarze i ciency kibole, tak zwane żydki"
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A zapowiada się, że przez te popieprzone współczynniki co roku będziemy trafiać na takich rywali.
Trafiła Wisła najgorzej jak mogła ale cóż, jeżeli chcą zaistnieć w pucharach i udowodnić, że potrafią grać w piłkę to Wiślacy muszą powalczyć z Spursami. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tottenham jest do przejścia. Szczególnie w obecnej formie, wierzę w chłopaków! Co nie zmienia faktu, że to Yids to drużyna z ogromnym potencjałem, i jeżeli eksploduje to mogą być nie do zatrzymania. Jak zwykle qrwa mamy pecha, biorąc pod uwagę inne możliwości, jak np. Lewski itp :(
Taki już nasz los w tym sezonie... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
w Easy Jet kumpel złapał okazję za 280 zł w obie strony z opłatami - rezerwował 3 tyg. wcześniej - trzeba mieć szczęście - lepsze niż w losowaniu ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wyeliminujemy Tottenham w w grupie dostaniemy FK Moskwa i drużyny ich pokroju.. Trza Walczyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Fakycznie z naszej minigrupy gorzej wylosować się nie dało. Lech miał w swojej dokładnie jednego przeciwnika w swoim zasięgu i jego właśnie wylosował, my mieliśmy takich dwóch ale trafiliśmy na najwyżej rozstawionego.
NIe ma co załamywać rąk i lepiej się zastanowić jakie są nasze szanse: - Tottenham słabo spisuje się w ostatnich sezonach (w ubiegłym 11 miejsce, w tym : 17 ale po 2 zaledwie kolejkach) - z zespołami angielskim polskim klubom raczej nieźle szło w ostatnich latach (albo przegrywaliśmy po walce jak Wisła w meczu z Blacbkburn albo udało nam się awansować (Groclin z Man City)) gorzej by było gdbyśmy trafili np. na Seville - Jeśli ta drużyna jest drużyną na miare Wisły Kasperczaka, a dużo na to wskazuje, to nasze szanse są niemałe. - Tottenham mimo wysokiego budżety jest w fazie przebudowy pod wodzą nie tak dawno zatrudnionego hiszpańskiego trenera więc klub nie gra póki co na miarę swoich możliwości kadrowych czy finansowych - W Anglii jest obecnie dużo Polaków więc istnieje szansa, że dużo naszych rodaków wybierze się na mecz w Londynie i w meczu wyjazdowym będzie nam łatwiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
przestancie pisac o tej obecnej formie, bo mecz jest za ponad dwa tygodnie, a rewanz za ponad miesiac, wiec obecna forma nie ma tu w ogole nic do rzeczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
zajebisty meczyk się zapowiada ;D
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsza reakcja Anglików (BBC):
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale z Sevilla nie gralismy o PUEFA czy LM i nie dawali z siebie wszystkiego. Trafic, trafilismy najgorzej i przypominam ze jest to WYJAZD WISŁY A NIE POLSKIEJ REPREZENTACJI I MAŁYSZOMANÓW! ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Skończcie juz płakać !!!!
Angole są do przejścia, oprócz Berbatova i kilku innych nie mają znanych piłkarzy. Dwie przegrane w lidze przed nimi mecz z CHelsea i Aston Villa (max 3 punkty w 4 meczach) wiec dla ratowania ligii mogą nawet odpuścić p. UEFA. Ludzie wiecej optymizmu, jak ich ogramy to może cos w tym sezonie w pucharach osiągniemy ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|