The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2008, 12:56
Jak ich .......niemy na White Heart Line to mamy duże szanse. Wisła musi pojść na całość.
Lenonn jest młody nie jest lepszy od Piotrka Brożka, ani szybszy.
Bardzo możlowe że Woodgate niedługo znowu dostanie kontuzji.
Berbatov niech odejdzie do tego Man Utd bo on jest bardzo groźny.

Mamy wszystkie atuty 1 mecz na wyjeździe i najważniejsze dla Skorży to przkonać zawodników żeby zagrali na całość i wtedy ich ..........niemy wiem w to.

Jak przejdziemy Totenham to możemy wyjść nawet z grupy UEFA. Bo będziemy czuli się silni.
Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 29.08.2008, 12:57
SRacie przed tym Tottenhamem a oni ch**a grają. Ogramy ich po walce. Na wuyjezdzie zagramy lepiej jak z Barca i Beitarem,a u siebie tak jak z nimi i awans pewny. Wisła zawsze grałą lepiej z groźniejszymi przeciwnikami.....

MY WIERZYMY.........
Odpowiedz cytując
pasikonik
Banita

Od: 07.2008

Stary 29.08.2008, 12:58
To będzie wielki dzien dla Polaków w Londynie !!! Zwołujcie wszystkich znajomych z Londynu i z UK. Wykupimy Angolom bilety na mecz przed nimi i to będzie Polski Mecz. !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/wislakrakowinuefacup290808.html

https://eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx - bilety
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 29.08.2008, 12:58
****a leszki farciaże, nie dosc ze kazdy im dupe liże, to jeszcze huje dostali najłatwiejszego rywala i dobry wyjazd. My ****a jak zawsze... trszy jedynki. W II rundzie Beitar w III Barce w PUEFA Tottenham. Jedyny plus, ze to angole, wiec klimat bedzie zajebisty. NAs duzo w Anglii, ich duzo tutaj, Gramy kolejny raz derby,
http://forums.tottenhamhotspur.com/s...0564#post40564 forum
http://tottenhamhotspur.com/ ich strona

Do tematu dopisać wiadomo
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.08.2008, 12:59
Jaca napisał(a):Wyświetl post
najgorsze losowanie Wisły Kraków w historii polskiej piłki nożnej, niestety najpierw Beitar który był najlepszą drużyną z nierozstawionych, później Barcelona znowu trafiliśmy najgorzej jak sie da a następnie Tottenham i znowu najgorzej jak się da
Najgorzej to byłby Milan, ale nam odpadł w czasie podziału na koszyki.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
Usulovski
Senior Member

Nie wiem jak na Totemhamie konkretnie, ale zwykle w Anglii na PUEFA kibice nie stawiają się gromadnie. Za to my możemy liczyć na miejscową polonię (w Dublinie na meczu towarzystkim był pełen stadion). Poza tym do Londynu jest dużo tanich połączeń. Wiem, że będzie cięzko ale nie ma co się łamać, to nie Barcelona.

Mam pytanie, z jakiego portu lotniczego będzie bliżej na stadion, z Luton, Gatwick czy Stansed?
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 29.08.2008 o godz. 13:13.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

A ja już na te puchary kładę lage. Właściciel olewa zaistnienie w Europie, systematycznie osłabia drużynę, jak kogoś ściągamy to w wielkich bólach i za darmo. Po cholerę więc podniecać się pucharami jak rządzącym klubem na nich nie zależy. Mi w takim razie też. Wygrajmy ligę, a wtedy Kuchenkorz może sobie co najwyżej na osłodę zostawić grupę UEFA.

A tak jeszcze co do Pyr. Los wynagrodził im systematyczne wzmacnianie drużyny i trzy lata cierpliwości dla Smudy. Dla nas, ze względu na ciągły burdel i radosną politykę kadrową, los litości nie ma.
:/
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

andalemono napisał(a):Wyświetl post
Do wyklepania są.
jak to dobrze ze takie slowa nic nie kosztuja

Tak mi przez leb przeszlo ja zobaczylem te grupy ze my dostaniemy Totenham a Amica Austrie i przysnelo mi sie w trakcie losowania....budze sie , sprawdzam i......****a zesz mac.
1 zespol w grupie powinien byc, szkoda ze nie my.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 29.08.2008, 13:01
Patrząc na całe Europejskie puchary 08/09 to tylko moge napsiać :"gorzej być nie mogło" ;/
Zaczeło sie niby od prostej 2 rundy, mieliśmy trafić na słabiaka a trafiliśmy na klub bogatszy od nas który upsul nam krwi u siebie...
3 runda to już nawet nie pisze bo sam Boguski mówil ile to procent mamy szans na awans...

No i teraz chciałem żeby tylko nie wpaść na Tottenham, dla mnie wylosować Ajax czy Udinese byłoby lepsze, z jednej przyczyny Totttenham to typowy Angielski klu,b który gra w prawdopbonie w najlepszej lidze na świecie gdzie gra się do końca i nie odstawia nogi, tacy gracze jak Lennon, Woodgate, Berbatov mówią chyba sami za siebie jak dla mnie takie Tottenham spokojne awansowałby z grupy LM, także wyeliminowanie go już w tej fazie byłoby nie lada wyczynem.

DAMY RADE !!!
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Stary 29.08.2008, 13:01
Spoko - widać taki już los Wisły, ze musi ciągle lać "Yids". Byli "yids" z Jerozolimy, w niedziele nasze 'yids' zza miedzy to i tym 'yids' z Londynu damy radę
Ale szczęścia to my w tym roku w losowaniu nie mamy.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.08.2008, 13:02
pasikonik napisał(a):Wyświetl post
To będzie wielki dzien dla Polaków w Londynie !!! Zwołujcie wszystkich znajomych z Londynu i z UK. Wykupimy Angolom bilety na mecz przed nimi i to będzie Polski Mecz. !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/wislakrakowinuefacup290808.html

https://eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx - bilety

jaki znowu Polski mecz ?

to jest przede wszystkim mecz Wisły !
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 29.08.2008, 13:02
Nom Mozemy powalczyc, ale muslimy zagrac tak jak z Barcelona u siebie i miec troche sczescia(a z tym to jak widac nie najlepiej) Totenham nie jest zgrany naprawde gra lekka padake, i drogi mecz u siebie, wiem tak sie mowilo przed barca, ale Londynczycy to nie Barca. Wisleka jazda z tymi chamami... E mowicie zabysmy skonczyli ale przyznacie ze pecha mamy:(
Odpowiedz cytując
Agnieszka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.08.2008, 13:03
Na wyjeździe możemy nawet przegrać.. jakieś 1-2.. u Siebie ich pykniemy. W końcu na Reymonta zagra 12 zawodnik. - MY kibice. )

A i tak hmm przypomniał mi się jeden song..

What are you thinking of Tottenham? Shit!
What do you think they should? Fuck Off!
Thank you..

Fakt, liga angielska najlepsza, jedna z najlepszych, drugi fakt to to że Tottenham jest dobrym zespołem. I nie kierujmy się wynikami z obecnego zaczynającego się sezonu. ALE.. będzie dobrze. Wierzę w to. Jakoś wygrana z Beitarem.. wygrana z Barcą.. aaa zresztą. Pożyjemy, zobaczymy. Jak przejdziemy Angolów.. coś czuje że wyjście z grupy bardzo realne
"Victoria Concordia Crescit"
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 29.08.2008, 13:04
Ile kosztuje lot do Londynu i spowrotem?

p.s. losowanie wybitnie ch.jowe
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
DrunkenBear
Senior Member

Ja bym tam wolał Milan, który rozgrywa piłką, a nie Tottenham, który gra szybko piłką. Bo niestety obawiam się, że z angolami to mamy nikłe szanse, zwłaszcza pod względem fizycznym.

Jak pech, to pech. Ciekawe co teraz robił nasz dyrektor sportowy, głową w stolik stukał? Bo ostatnio go trochę wgniotło w siedzenie
Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Pech nie pech w losowaniu trzeba grać!! Skorża cos wymyśli i awansujemy nie będzie łatwo ale awansujemy!!
Powód: literówka:)
Ostatnio edytowane przez zimka : 29.08.2008 o godz. 13:06.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

South napisał(a):Wyświetl post
jaki znowu Polski mecz ?

to jest przede wszystkim mecz Wisły !

Przestan dramatyzowac. Niech sie Polonia z Anglii zbiera tak samo.
Wisły nie pojedzie "Bog wie ile"
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Stary 29.08.2008, 13:05
Mimo iż wylosowaliśmy teoretycznie najlepszą drużynę z możliwych, to i tak wydaję mi się, że z Udinese czy Ajaxem było by znacznie gorzej. Tottenham jest w dołku i tu widzę naszą szansę. Przegrali dwa mecze z rzędu i to z rywalami raczej mocno średnimi jak na ligę angielską. Berbatov jest przesunięty do rezerw. Wiadomo, że Tottenham jest faworytem tego dwumeczu, ale to tylko teoria. Rzeczywistość zweryfikuje jak jest naprawdę. No i pod względem kibicowskim to przecież ciekawy rywal.

Wygramy, wygramy, wygramy brytów pokonamy!
Odpowiedz cytując
Topson
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.08.2008, 13:05
Jak ogrywaliśmy dwukrotnie Sevillę, to zawsze ich trenerem był Ramos, który obecnie jest szkoleniowcem...
Ogólnie przychylam się do narzekań na na brak szczęścia u nas i jego nadmiaru u innych.
Ciekawi mnie ogólny koszt potencjalnego wyjazdu?
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 29.08.2008, 13:06
Cytat z Hoolingans'a: "Drużyna z północy - Tottenham - ciency piłkarze i ciency kibole, tak zwane żydki"
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

A zapowiada się, że przez te popieprzone współczynniki co roku będziemy trafiać na takich rywali.
Trafiła Wisła najgorzej jak mogła ale cóż, jeżeli chcą zaistnieć w pucharach i udowodnić, że potrafią grać
w piłkę to Wiślacy muszą powalczyć z Spursami.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Tottenham jest do przejścia. Szczególnie w obecnej formie, wierzę w chłopaków! Co nie zmienia faktu, że to Yids to drużyna z ogromnym potencjałem, i jeżeli eksploduje to mogą być nie do zatrzymania. Jak zwykle qrwa mamy pecha, biorąc pod uwagę inne możliwości, jak np. Lewski itp :(
Taki już nasz los w tym sezonie...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Above napisał(a):Wyświetl post
Ile kosztuje lot do Londynu i spowrotem?

p.s. losowanie wybitnie ch.jowe

w Easy Jet kumpel złapał okazję za 280 zł w obie strony z opłatami - rezerwował 3 tyg. wcześniej - trzeba mieć szczęście - lepsze niż w losowaniu
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.08.2008, 13:07
Wyeliminujemy Tottenham w w grupie dostaniemy FK Moskwa i drużyny ich pokroju.. Trza Walczyć
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.08.2008, 13:08
Fakycznie z naszej minigrupy gorzej wylosować się nie dało. Lech miał w swojej dokładnie jednego przeciwnika w swoim zasięgu i jego właśnie wylosował, my mieliśmy takich dwóch ale trafiliśmy na najwyżej rozstawionego.

NIe ma co załamywać rąk i lepiej się zastanowić jakie są nasze szanse:
- Tottenham słabo spisuje się w ostatnich sezonach (w ubiegłym 11 miejsce, w tym : 17 ale po 2 zaledwie kolejkach)
- z zespołami angielskim polskim klubom raczej nieźle szło w ostatnich latach (albo przegrywaliśmy po walce jak Wisła w meczu z Blacbkburn albo udało nam się awansować (Groclin z Man City)) gorzej by było gdbyśmy trafili np. na Seville
- Jeśli ta drużyna jest drużyną na miare Wisły Kasperczaka, a dużo na to wskazuje, to nasze szanse są niemałe.
- Tottenham mimo wysokiego budżety jest w fazie przebudowy pod wodzą nie tak dawno zatrudnionego hiszpańskiego trenera więc
klub nie gra póki co na miarę swoich możliwości kadrowych czy finansowych
- W Anglii jest obecnie dużo Polaków więc istnieje szansa, że dużo naszych rodaków wybierze się na mecz w Londynie i w meczu wyjazdowym będzie nam łatwiej
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

przestancie pisac o tej obecnej formie, bo mecz jest za ponad dwa tygodnie, a rewanz za ponad miesiac, wiec obecna forma nie ma tu w ogole nic do rzeczy.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

zajebisty meczyk się zapowiada ;D
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Pierwsza reakcja Anglików (BBC):
Cytat:
Tottenham v Wisla Krakow (Poland). Simple as that. Nice place I believe, can imagine a few Spurs fans are clicking on cheap flight websites as we speak/ type.
Można spodziewać się najazdu wycieczkowiczów na początku października

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 29.08.2008, 13:09
Topson napisał(a):Wyświetl post
Jak ogrywaliśmy dwukrotnie Sevillę, to zawsze ich trenerem był Ramos, który obecnie jest szkoleniowcem...

Ale z Sevilla nie gralismy o PUEFA czy LM i nie dawali z siebie wszystkiego.

Trafic, trafilismy najgorzej i przypominam ze jest to WYJAZD WISŁY A NIE POLSKIEJ REPREZENTACJI I MAŁYSZOMANÓW!
Odpowiedz cytując
T-omek
Member

Od: 03.2005

Stary 29.08.2008, 13:10
Skończcie juz płakać !!!!

Angole są do przejścia, oprócz Berbatova i kilku innych nie mają znanych piłkarzy. Dwie przegrane w lidze przed nimi mecz z CHelsea i Aston Villa (max 3 punkty w 4 meczach) wiec dla ratowania ligii mogą nawet odpuścić p. UEFA. Ludzie wiecej optymizmu, jak ich ogramy to może cos w tym sezonie w pucharach osiągniemy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów