|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() Z rozpiętym kołnierzykiem wygląda "normalniej" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
post roku ! i ten wyżej że to mundurek dla podstawówki ;-) Jak to dobrze, że mam koszulkę jeszcze z czasów Umbro . Chociaż marketingowo coś ruszyło, bo jak zobaczycie tę prezentację na YT i napis na końcu " historia tworzy się na nowy " ( czy też rodzi się na nowo nie pamiętam ), to widać jakieś nawiązanie w tych koszulkach do czasów ŚP Henryka Reymana. Tyle że one były wtedy wiązane pod szyją, kojarzycie te takie ' sznurówki ' okrągłe ? Ciekaw jestem cen owych koszulek, na Legi ponoć po 3 stówy z hakiem są meczowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
@Mixu No bo nikt tych koszulek nie projektował, po to, żeby były zapięte
Nawet Reyman ma na każdym zdjęciu rozwiązany kołnierzyk ![]() @labtec 249.00 zł, tyle samo co na Legii.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 12.09.2011 o godz. 19:46.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dla mnie bardzo fajna - lepsza niż "wczorajsza".
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
kołnierzyk nie jest zły, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało z różowym logo TMobile na guzikach..lub pod?
Szkoda, że nie ma BG, nie ma sponsora, nie ma więcej zdjęć koszulki z "prezentacji". Wie ktoś jak ona wygląda z tyłu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jakbym był piłkarzem, to bym stawiał kołnierzyk na sztorc. Jak Cantona. Tak jest bardziej cool.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tak patrzę na te koszulki i patrzę, najpierw zdziwienie tym kołnierzykiem zapiętym u Wilka pod samą szyję, ale z czasem przychodzi oswojenie i póki co powiem tak:
Fajny oldskul, takie niemal odświętne, dobrze uszyte, z białą gwiazdą byłaby bajka. Piłkarze Wisły (i ich kibice) to PANY i mają się porządnie nosić, ot co! ![]() Dlatego dobrze, że mamy coś z klasą, a nie, jak to już pisałem, piżamy od Pumy jak Amika, nie mówiąc o Śląsku, który dostał trykot dla siatkarzy. Oczywiście - mogło być lepiej, ale po co będę się znowu powtarzał i pisał to o czym już tysiąc razy tu wszyscy pisaliśmy..
Ostatnio edytowane przez Jazon : 12.09.2011 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś bardziej kumaty może mi wyjaśnić dlaczego nie można kupić koszulek identycznych jak te, w których grają piłkarze tj. z haftowanym herbem, nadrukiem na kołnierzu, itp.?
Za taką byłbym skłonny wyłożyć 250 złociszów. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() Dziwnie się maszczą pod na rękawach i po rękawami.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 12.09.2011 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_prezentacja/
Niebieskich koszulek nie będzie?
Ostatnio edytowane przez piter116 : 12.09.2011 o godz. 19:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koszulki bardzo dobre, jak się porówna z umbro lub nike to niebo a ziemia. Zawsze najlepsze koszulki robił nam adidas ale tutaj się nikomu nie dogodzi
![]() Biała zajebiście wygląda.
Ostatnio edytowane przez wierny : 12.09.2011 o godz. 19:55.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oczywiscie ze kocur. Szczególnie jesli chodzi o materiał i jakośc wykonania.
Cena niestety dobija, ale w sumie 250pln....raz na rok można. E: OCB?W adidasie grają przeciez w swoich rozmiarówkach.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.09.2011 o godz. 20:02.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Biała z czerwonym kołnierzykiem bardzo ładna!
Oby jeszcze tylko piłkarze nie zamówili tradycyjnie dla siebie strojów o 1 rozmiar za dużych |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no właśnie w Warszawie można kupić identyko jak te ichnich meczowe, i ponad 3 stówy kosztują. Te za 249 zł ( jak u nas ), to są meczowe, ale bez nadruku t-mobile , bez nazwiska gracza i bez liczby. Także nie odpowiem Ci na Twoje pytanie dlaczego tak jest, ale to bez sensu. Dać 2,5 stówy za koszulkę bez ...niczego. Ja podobnie jak Ty, byłbym wstanie odłożyć sobie od ust, uzbierać i dać sporo ale za taką w jakiej biega Czaruś czy Mały. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Biała naprawdę Wypas
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba sobie jaja robicie... Napewno ktoś zobaczy że się dziwnie marszczy pod rękawmi Genkowa gdy ten bedzie skakał do piłki po rzucie rożnym albo gdy Chavez będzie robił wślizg...
Mi osobiście czerwone koszulki się podobają ale białe z czerwonym kołnierzykiem już nie. Wygląda na to że 3 strój to 2(niebieski) z poprzedniego sezonu. |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie potrzebnie ogladałem projekty koszulek z forum bo teraz jest niedosyt. Gdybym nie widzial tamtych ta byłaby całkiem OK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Szokujące podejście. U nas jest narzekanie, że można kupić koszulkę tylko ze sponsorami, a nie można nowej w wersji 'czystej'. A tu odwrotnie ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
moim zdaniem wyjazdówki powinny być niebieskie no ale do gadania nic nie mam.
szkoda Białej Gwiazdy ale pan Basałaj sam najlepiej wie jaka jest historia Wisły, jest jakaś galeria z tej prezentacji? ciekawi mnie jak od tyłu wyglądają p.s: fajnie będzie wyglądać logo t-mobile na szywce pod kołnierzem haha |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No własnie.
Jak bardzo s.......i koszulki żenujące różowe logo T-Debile ? ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale zdjęć od tyłu nie ma. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I ciekawe gdzie je dadzą? Na szew kołnierzyka?
Mi się bardzo podoba nasz pierwszy komplet. Gdyby do tego BG to dla mnie były by genialne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mi się bardziej podobają te białe ; ) ogółem podobają mi się jakby byłą BG to bym kupił tak to się jeszcze zastanowie. Chociaż żeby się dało swoje inicjały dać czy pseudo i numer oczywiście.
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 12.09.2011 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie to od początku, głupie podejście Adidasa do "tematu". Dać możliwość wyboru kibicom, poprzez stronę w internecie. Pierwszy plus bo można sobie podbić oglądalność
Wrzucić z kilka różnych modeli, i niech potencjalni klienci/kibice się wypowiedzą. Drugi plus, zwiększenie puli potencjalnych klientów do maximum. W końcu lepiej zadowolić większą ich rzesze, niż zdać się na sugestywną opinię pracowników Adidasa. Zresztą podejrzewam, że to nie była kwestia wyboru pomiędzy modelem a, b lub c, tylko aktualnej nadwyżki strojów akurat tego modelu koszulek meczowych Adidasa w ich magazynach.
Ostatnio edytowane przez 888 : 12.09.2011 o godz. 20:18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mnie bardzo ciekawi jak wygląda ten herb na plecach, szkoda że nie dali zdjęc koszulki z tyłu. Może pojawią się jakieś zdjęcia jeszcze bo chyba zaprosili prase
![]() Koszulka bez białej gwiazdy wiec podoba mi sie umiarkowanie E: tu relacja z G. Krakowskiej : http://www.gazetakrakowska.pl/strona...leria-material
Ostatnio edytowane przez mgła : 12.09.2011 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Konrado - ale w WŚ mozesz sobie wymyslic numer i napis nad nim.
Tak wyglądaja CHYBA spodenki : http://allegro.pl/spodenki-adidas-wi...808890240.html ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków: nowe stroje zaprezentowane [ZDJĘCIA]
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...ecia,id,t.html Są git ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla jednych są zajebiste, dla innych git, dla innych ujdą, a dla ostatnich żenujące - opinie tak wiele jak nas drodzy kibice.
Ale poczekajcie na jedno - gdzie umieszczą różowy prostokąt T-mobile . To będzie dopiero szopka.... Wstyd będzie w takiej wyjść na ulicę, bo ktoś pomyśli że Ci stara krzywo prasowankę w domu zrobiła hahaha |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|