The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2024, 15:16
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze niedawno bronił grubasa Omraniego, atakował FraMata za przytaczanie jakichś gównianych opinii z forum czy też z poprzedniego klubu grubasa, a po zaprezentowaniu grubej dupy Omraniego gdy ten już był w Krakowie mówi, że nasza nadzieja ataku ma niemalże niedowagę!
Hejterek znów sobie wymyśla własną rzeczywistość. Dawaj cytat żałosny kłamco, w którym mówię, że Omrani ma niedowagę, albo gdy go broniłem za jego grę w Wiśle. Raz, raz, pokazuj, co za to uznałeś

Pokazuj jak zakłamujesz.

A przytaczanie artykułu z Weszło to nie ocenianie zawodnika, ale ty za głupi jesteś, by to zrozumieć, podobnie jak dawniej zauważyć jak krytykowałem Królewskiego za wiele innych spraw, np. za bezmyślne trzymanie Sobolewskiego.

Zawsze bawiła mnie twoja tępota i bawi nadal.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 05.08.2024, 15:41
Watts napisał(a):Wyświetl post
Jarek popełnił grzech śmiertelny w jego książce, czyli wylał Kiko (...) szkoda tylko bzdur jakie były o nim opowiadane przez Jarka i tutaj papugowane przez Marcina vel Markusa
To co uważam za błąd krytykuje zawsze, obojętnie czy chodzi o zwolnienie Kiko, trzymanie takiego Sobolewskiego, czy przedłużanie kontraktu takim nieprzydatnym obecnie zawodnikom jak Broda, Łasicki czy Talar.

Jak Wisła na razie wyszła na odsunięciu Kiko i rozpoczęciu wyszukiwania oraz sprowadzania zawodników w oparciu o algorytmy Królewskiego pokazały dwa ostatnie okienka transferowe. Tyle w temacie.

I konkretnie, które opowieści Królewskiego na temat Omraniego były przeze mnie tu "papugowane"?

Ale najbardziej mnie bawi, nawet więcej niż głupota hejterka Jaroo, że Wattsik myśli, iż coś wie na mój temat Następny komediant
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.08.2024, 16:40
przerabiałeś to ostatnio z FraMatem i miał rację, więc ja nie będę się powtarzał
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.08.2024, 17:19
Cytat:
Hejterek znów sobie wymyśla własną rzeczywistość. Dawaj cytat żałosny kłamco, w którym mówię, że Omrani ma niedowagę, albo gdy go broniłem za jego grę w Wiśle. Raz, raz, pokazuj, co za to uznałeś
Przecież ja sobie bekę z ciebie robię i dlatego napisałem, że niemalże tego grubasa określiłeś że ma niedowagę.

I ty mówisz że ktoś jest tępy?

Osmieszyles się na tym forum po raz kolejny bo jesteś zwykła chorągiewka a jak wiadomo z takimi jest problem bo leci tak jak wiatr zawieje. Wczoraj Królewski, Omrani i brak oceny za wcześnie (dawanie szans piłkarzom, trenerom, całemu projektowi, pomysłowi na klub - top), dzisiaj hejt i jedna wielka sraczka bo już nie ma Hiszpanów.

Lubisz hejtowac co? Najlepsze jest to, że Moskal ma wyniki jak Rude i nagle ci się coś nie podoba hehe
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 05.08.2024, 18:36
Watts napisał(a):Wyświetl post
przerabiałeś to ostatnio z FraMatem i miał rację, więc ja nie będę się powtarzał
Nie pytam o Twoją wyobraźnię czy insynuacje, ani tym bardziej o to, co Tobie się zdaje, że ktoś gdzieś miał rację. Pytam o konkretne przykłady "papugowania" przeze mnie Królewskiego, skoro wystrzeliłeś z kolejnym idiotyzmem.

Dajesz. Albo przeproś.

Skala rojeń niektórych na tym forum, czy raczej złośliwych prób stygmatyzowania oponentów momentami może fascynować.
Ostatnio edytowane przez Markus : 05.08.2024 o godz. 20:11.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 05.08.2024, 18:39
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Osmieszyles się na tym forum po raz kolejny bo jesteś zwykła chorągiewka a jak wiadomo z takimi jest problem bo leci tak jak wiatr zawieje. Wczoraj Królewski, Omrani i brak oceny za wcześnie (dawanie szans piłkarzom, trenerom, całemu projektowi, pomysłowi na klub - top), dzisiaj hejt i jedna wielka sraczka bo już nie ma Hiszpanów.

Lubisz hejtowac co? Najlepsze jest to, że Moskal ma wyniki jak Rude i nagle ci się coś nie podoba hehe
Hejterek w swoim stylu bredzi i próbuję wkładać mi w usta własne przemyślenia

Jakie przesądzanie, ile konkretnie ważył wtedy Omerani hejterku?

Jakie przesądzanie, że będzie to dobry transfer, który na pewno wypali?

Jakie wyniki pierwszych meczów ligowych Moskal ma jak Rude?

Jakie hejtowanie Moskala za te wyniki?

Jakie pisanie, że on nie potrzebuje czasu, choć kadra, którą obecnie zapewnił mu Królewski na wiele mu nie pozwala?

Jak dziś w Wiśle nie ma Hiszpanów?

Jakie zmienianie przeze mnie zdania w sprawie piłkarskiej wartości większości Hiszpanów sprowadzanych do Polski, czy wartości większości krajowych zawodników, pracy Kiko, algorytmów Królewskiego, sensu opierania na nich skautingu, marginalizowania roli dyrektora sportowego i czynnika ludzkiego, idei opierania składu na takich Sapałach, Biedrzyckich, Młyńskich czy Urygach, jakie ocenianie kogokolwiek po jednym występie?

Jakie zmienianie zdania odnośnie wypominanych przeze mnie błędów Królewskiego w rodzaju trzymania Sobolewskiego?

Ja cały czas w tych i innych kwestiach pisze tak samo od zawsze.

Jedyne, co potrafisz to zakłamywać moje słowa na własną modłę i kompromitować się swoimi przemyśleniami i insynuacjami. Myślisz że ci się to uda? Że jesteś taki sprytny? Że umiesz w socjotechnikę?

Popisuj się swoimi rojeniami, coraz zabawniej ci to idzie.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 05.08.2024, 19:32
Za wywiad którego udzielił nasz tfu kapitan redaktorowi Karcz, po meczu w Pruszkowie, powinna być dyscyplinarka i liść od kibiców. Qrwa jaki ten człowiek jest malutki i żenujący. Grę w pucharach nie należy traktować jako priorytet. Nie ważne że gramy dla kibiców, że mamy okazję zarobić kasę dla klubu i premie dla siebie, że kilku zawodników ma okazję wypromować się w Europie.
Żeby jeszcze co mecz świecił przykładem. Zeszły sezon żenujący, początek tego również a tu takie .......enie, że głowa boli.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.08.2024, 19:34
A przeprosił za zajebanie meczu i stratę punktu?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 05.08.2024, 19:48
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A przeprosił za zajebanie meczu i stratę punktu?
Wg niego winny sędzia. On nic nie zrobił. Qrwa cyrk a Uryga klaun numer jeden

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.08.2024, 20:19
To co ten parodysta Uryga wygaduje w głowie się nie mieści.
Już się zaczyna narracja, że słaby start sezonu to wina gry w pucharach.
Tymczasem oba mecze w lidze zostały zajebane na własne życzenie i na pewno przyczyną nie jest zmęczenie.
Jak Alanek nie potrafi zmotywować się na mecze ligowe niech po prostu wypiedala.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.08.2024, 20:23
Taki Sukiennicki to pewnie bije brawo Urydze.Pieniądze na pensje dla Urygi nie są też czasem z pucharów?
Rozumiem złość na Kissa ale takie sprawy załatwia się w szatni. Uryga nie zawalił karnego?.
Ostatnio edytowane przez leszekm : 05.08.2024 o godz. 20:25.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.08.2024, 20:31
leszekm napisał(a):Wyświetl post
Taki Sukiennicki to pewnie bije brawo Urydze.Pieniądze na pensje dla Urygi nie są też czasem z pucharów?
Rozumiem złość na Kissa ale takie sprawy załatwia się w szatni. Uryga nie zawalił karnego?.
Zawalił. Piłkarsko razem z Jarochem to najwięksi parodyści w zespole. Ich tercet z Mikulcem to gwarancja niezapomnianych wrażeń dla kibiców rywali.

Oczywiście, ponieważ nie jest Hiszpanem i jest wychowankiem taki Karcz robi z niego najlepszego piłkarza Wisły. Pamiętacie jak zwalali winę na Ratona kiedy Alan został kilka metrów za rywalem?

Kpina z kibiców, nie pierwszy raz.
Wincyj Polaków.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2024 o godz. 20:38.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 05.08.2024, 21:32
Studio Reymonta. Znowu redaktor Karcz robi męczennika z Urygi. Gość położył nam cały zeszły sezon, kładzie ten a pan redaktor że hejtujemy zawodnika. Panie redaktorze więcej obiektywizmu.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.08.2024, 21:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zawalił. Piłkarsko razem z Jarochem to najwięksi parodyści w zespole. Ich tercet z Mikulcem to gwarancja niezapomnianych wrażeń dla kibiców rywali.

Oczywiście, ponieważ nie jest Hiszpanem i jest wychowankiem taki Karcz robi z niego najlepszego piłkarza Wisły. Pamiętacie jak zwalali winę na Ratona kiedy Alan został kilka metrów za rywalem?

Kpina z kibiców, nie pierwszy raz.
Wincyj Polaków.
Też jestem tego zdania, że "wincyj Polaków", ale i jak się okazuje i stranieri potrafią dowalić do pieca.
Całą ta polityka transferowa to typowe branie ludzi z łapanki (w większości przypadków).
Z łapanki tego lata jakąś przyszłość widze jednak przed Sukiennickim, o ile nie zrówna w dół.
Reszta to poziom dolnych stanów I ligi.
Jeśli Królewski się nie obudzi to my się obudzimy... z ręką w nocniku.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.08.2024, 23:00
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Też jestem tego zdania, że "wincyj Polaków", ale i jak się okazuje i stranieri potrafią dowalić do pieca.
Całą ta polityka transferowa to typowe branie ludzi z łapanki (w większości przypadków).
Z łapanki tego lata jakąś przyszłość widze jednak przed Sukiennickim, o ile nie zrówna w dół.
Reszta to poziom dolnych stanów I ligi.
Jeśli Królewski się nie obudzi to my się obudzimy... z ręką w nocniku.
Ja nie twierdzę że stranieri u nas miażdżą suty (chociaż Kiakos na razie wygląda mocno), no ale jak mamy ściągać obrońców z najgorszych obron pierwszej ligi (w tym spadkowicza) tylko dlatego że Polacy, a na lepszych rodaków nas nie stać - no to ja mam wątpliwości czy to recepta na sukces. Wolałbym nawet Eskimosa, byle nie był klocem i nie dawał się robić jak dziecko w pierwszej lidze.

Jak oglądałem Mikulca w Resovii to słabo bronił, podzieliłem się tym na forum z zastrzeżeniem że może u nas będzie lepiej - no nie bardzo mnie na razie przekonuje.

Całe to bredzenie dziennikarzy i niektórych kibiców że za mało jest Polaków doprowadza mnie do szewskiej pasji - powinny się liczyć umiejętności, nie paszport. Rodado to większy Wiślak niż Uryga który głównie zajmuje się machaniem łapami i zwalaniem winy na innych. To nie on jest wolny tylko Raton nie wyszedł, to nie on zdzielił z łokcia tylko sędzia zły... No ile można?
Chłop każdego szybszego piłkarza kryje na radar, jak go ktoś wyprzedzi to po ptokach - to jest oldboy, nie zawodowy piłkarz. Nie ma bata żebyśmy z tym klaunem awansowali.

@Szneka - nie ma sensu traktować Karcza poważnie. Nie po tym co tworzy w kwestii Urygi od dawna. Jeszcze się nie zdarzyło żeby wg. niego Alan coś źle zrobił. Kołek jebany co drugi mecz coś odwala, cud że tak rzadko rywale wykorzystują, a ten pokemon przed meczem z Rapidem że trzeba Urygę oszczędzać, bo najlepszy obrońca. No to jest kpina!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2024 o godz. 23:34.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 06.08.2024, 08:44
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja nie twierdzę że stranieri u nas miażdżą suty (chociaż Kiakos na razie wygląda mocno), no ale jak mamy ściągać obrońców z najgorszych obron pierwszej ligi (w tym spadkowicza) tylko dlatego że Polacy, a na lepszych rodaków nas nie stać - no to ja mam wątpliwości czy to recepta na sukces. Wolałbym nawet Eskimosa, byle nie był klocem i nie dawał się robić jak dziecko w pierwszej lidze.

Jak oglądałem Mikulca w Resovii to słabo bronił, podzieliłem się tym na forum z zastrzeżeniem że może u nas będzie lepiej - no nie bardzo mnie na razie przekonuje.

Całe to bredzenie dziennikarzy i niektórych kibiców że za mało jest Polaków doprowadza mnie do szewskiej pasji - powinny się liczyć umiejętności, nie paszport. Rodado to większy Wiślak niż Uryga który głównie zajmuje się machaniem łapami i zwalaniem winy na innych. To nie on jest wolny tylko Raton nie wyszedł, to nie on zdzielił z łokcia tylko sędzia zły... No ile można?
Chłop każdego szybszego piłkarza kryje na radar, jak go ktoś wyprzedzi to po ptokach - to jest oldboy, nie zawodowy piłkarz. Nie ma bata żebyśmy z tym klaunem awansowali.

@Szneka - nie ma sensu traktować Karcza poważnie. Nie po tym co tworzy w kwestii Urygi od dawna. Jeszcze się nie zdarzyło żeby wg. niego Alan coś źle zrobił. Kołek jebany co drugi mecz coś odwala, cud że tak rzadko rywale wykorzystują, a ten pokemon przed meczem z Rapidem że trzeba Urygę oszczędzać, bo najlepszy obrońca. No to jest kpina!
Dokładnie tak, liczą się umiejętności zawodnika, a nie jego paszport. Wolfy znów pozamiatał wszystkich pokemonów od "trzeba więcej Polaków!", to da nam sukces, bo GKS Katowice czy inna Puszcza!

Te orły oczywiście już dawno usunęły z tej listy rzekomych sukcesów dzięki krajowemu szrotowi takie kluby jak ŁKS, Ruch, Podbeskidzie, Termalikę, Zagłębie Sosnowiec (ciekawe czemu? ) czy prawie 16-17 innych klubów regularnie grających co sezon w pierwszej lidze Polakami, na czele właśnie z taką Resovią czy Chrobrym, w których ta koncepcja nie tylko nic nie dała, ale szybko wpędza w poważne kłopoty, włącznie z widmem spadku z tej śmiesznej ligi.

Cała akcja z Hiszpanami brała się tylko stąd, że nawet ichniejsze ogórki piłkarsko przewyższają większość tego krajowego pierwszoligowego szrotu na swoich pozycjach, czasem nawet o kilka klas jak taki Rodado, Carbo czy Carlitos, a poziom drugiej czy trzeciej ligi hiszpańskiej jest wyższy niż poziom pierwszej polskiej.

Naturalną koleją rzeczy jest więc, że zawodnicy stamtąd w większości będą prezentować większe umiejętności niż większość krajowych zawodników z takiej Resovii czy innego Podbeskidzia, na których teraz przedstawiliśmy wajchę i za których teraz będziemy znów bezrefleksyjnie przepłacać, bo Puszczy raz na kilkadziesiąt lat udało się w ten sposób awansować do ekstraklasy i wygrać z Wisłą mającą w obronie takich asów jak Łasicki, Szot, czy Jaroch, a w bramce takiego wybitnego golkipera jak Biegański, do tego na ławce wybitnego taktyka i trenera jak Sobolewski - i jeszcze jakimś cudem z tej Ekstraklasy nie spadła. No wow!
(...)
"
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.08.2024, 10:58
Uryga nie dostał chyba w swojej karierze od Karcza oceny gorszej niż 4 w artykułach pomeczowych (a jeśli dostał, to były to incydenty), a to o czymś świadczy.

Moim zdaniem Moskal widzi jego ogromne braki szybkościowe, wie też doskonale, że z tym profilem obrońcy nie ma co grać wysoko, bo to jest przepis na katastrofę przy kontrach.

Uważam, że transfer Biedrzyckiego miał docelowo posadzić Alana na ławce, ale niestety sprawa się rypła w Wiedniu. Na ten moment nie mamy pół wartościowego, środkowego obrońcy w odwodzie, więc transfer kolejnego, środkowego obrońcy powinien być aktualnie priorytetem.

Józek najprawdopodobniej będzie gotowy do występów na wiosnę 2025, zanim wróci do formy, to będziemy go żegnać (o ile oczywiście go JK nie przedłuży). W przypadku Łasickiego to chyba nikt nie wie, kiedy wróci na boisko, a nawet jak wróci, to będzie przyspawany do ławki. Skrobański to dopiero kandydat na piłkarza. Środkowy obrońca potrzebny na wczoraj.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 06.08.2024 o godz. 11:52.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 06.08.2024, 11:57
Odebranie Urydze opaski i wysłanie go na trybuny to byłby jakiś tam pierwszy krok ku normalności w tej drużynie. Jest tak naprawdę tylko jeden kandydat na kapitana z krwi i kości i każdy wie kto to jest, ale każdy trener widać boi się Urygi, żeby to zrobić.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 06.08.2024, 12:04
Napiszę to wprost, bez ogródek: kapitanem dzisiejszej Wisły powinien być Rodado, a nie Uryga. Myślę, że dla wielu jest to tak oczywiste, że nie trzeba pisać elaboratów z uzasadnieniem. Tyle w temacie.
(...)
"
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.08.2024, 12:13
fajnie
ale czy jesteś gotowy na Skrobańskiego na stoperze?

ktoś go w ogóle widział jak grał w hobby lidze z Wieczystą i co sobą teraz prezentuje
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.08.2024, 12:34
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Odebranie Urydze opaski i wysłanie go na trybuny to byłby jakiś tam pierwszy krok ku normalności w tej drużynie. Jest tak naprawdę tylko jeden kandydat na kapitana z krwi i kości i każdy wie kto to jest, ale każdy trener widać boi się Urygi, żeby to zrobić.
Aby tak się stało, musi zajść warunek konieczny, czyli transfer na cito środkowego obrońcy, który sportowo będzie deklasować Alana.

Jeśli JK wyczaruje kasę na kontrakt dla solidnego obrońcy, to wszystko jest możliwe.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.08.2024, 12:42
Markus napisał(a):Wyświetl post
Napiszę to wprost, bez ogródek: kapitanem dzisiejszej Wisły powinien być Rodado, a nie Uryga. Myślę, że dla wielu jest to tak oczywiste, że nie trzeba pisać elaboratów z uzasadnieniem. Tyle w temacie.
A wiesz jakie by się wtedy kwasy w szatni porobiły?
Już widzę Alana z resztą polskiej starszyzny jak demonstrują potem na boisku.
Nie byłoby problemu gdybyśmy z tyłu mieli naprawdę porządnych zawodników. Niekoniecznie Polaków.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.08.2024, 12:54
O zgrozo - zgadzam się z Markusikiem

Już widzę Alana z resztą polskiej starszyzny jak demonstrują potem na boisku.
Nie byłoby problemu gdybyśmy z tyłu mieli naprawdę porządnych zawodników. Niekoniecznie Polaków.
Szczerze moim zdaniem oczyszczenie może jedynie poprzez wcześniejsze kwasy. W takiej sytuacji dostalibyśmy jasny sygnał kto jest kim.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 06.08.2024, 13:55
Całe szczęście został tylko Uryga, Jaroch, Sapała i Łasicki. Jeżeli Królewski przestanie pobłażać, Moskal zacznie wymagać to szybko zrobią porządek.

A na stoperze może zagrać Kutwa od Urygi będzie na pewno lepszy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.08.2024, 14:06
Samo to że opaskę w meczu z Polonią wziął Rodado a nie Jaroch czy Colley, akurat już dobrze świadczy o szatni.

Na sam przebieg spotkań, posiadanie lub nie opaski na tak marginalne znaczenie, że wypadałoby sobie darować ta dyskusje.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 06.08.2024, 14:12
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Samo to że opaskę w meczu z Polonią wziął Rodado a nie Jaroch czy Colley, akurat już dobrze świadczy o szatni.

Na sam przebieg spotkań, posiadanie lub nie opaski na tak marginalne znaczenie, że wypadałoby sobie darować ta dyskusje.
ma znaczenie. MENTALNE. OPASKE KAPITANA POWINEN NOSIĆ NAJWIEKSZY KOZAK W DRUŻYNIE. przypomnj sobie Fernandeza w meczach jak przegraywaliśmy. Strzelał gola i zaraz brał piłkę i ustawiał na środku. w tym czasie reszta cieszyła się w rogu boiska.
Uryga to największy szkodnik obecnego składu. Chuja gra, nie umie sie przyznac że zawalił po raz nty głupio gola. Nic nie daje drużynie.

Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.08.2024, 15:35
Szneka napisał(a):Wyświetl post
ma znaczenie. MENTALNE. OPASKE KAPITANA POWINEN NOSIĆ NAJWIEKSZY KOZAK W DRUŻYNIE. przypomnj sobie Fernandeza w meczach jak przegraywaliśmy. Strzelał gola i zaraz brał piłkę i ustawiał na środku. w tym czasie reszta cieszyła się w rogu boiska.
Uryga to największy szkodnik obecnego składu. Chuja gra, nie umie sie przyznac że zawalił po raz nty głupio gola. Nic nie daje drużynie.
Miód na moje serce .Cieszy mnie to że dotarło do wększości ze z Alanem to my daleko nie zajedziemy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.08.2024, 15:46
Jak zwykle byłem prekursorem, tylko wtedy jeszcze wszystkiemu winny był Rude. Moskal miał podobno Alana i Krzyżanowskiego ustawić tak że będą wymiatali. GKS miał podobno gorszych od nas piłkarzy. Moim zdaniem ich stoperzy mogliby wokół Urygi kółeczka kręcić...

Jesteśmy w dupie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.08.2024 o godz. 15:51.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 06.08.2024, 16:26
Drużyna ma być zakładnikiem kapitanowania Urygi, bo inaczej porobiłyby się kwasy?

Kwasy poprzez brak profesjonalizmu niektórych zawodników i olewanie przez nich meczów mamy w Wiśle od dawna. Czas wreszcie zrobić z tym porządek i odpowiedzialnych za to pousuwać, zastępując takimi ludźmi jak Rodado, a nie zachowywać szkodliwe i konserwujące dotychczasowe problemy status quo.
(...)
"
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 06.08.2024, 16:51
Jako jedyny byłem przeciwny sprowadzeniu Alanika - w głowie miałem jego kompromitacje w PP z Lechem i wiele innych meczów za pierwszej kadencji...

Już dawno pisałem, że to parodysta... jedynie w meczach przeciwko nam potrafił wspiąć się na wyżyny jak typowy kompleksiarz ...

Żona Urygi pisze publicznie bzdury o Sobczaku gwiazdorze....

Każdy chyba pamięta "Anala Uryne" i sranie się do mnie....

tak mili Państwo...

Skompromitowaliście się jak Alanik, broniąc tego parodysty.

Wiślak Jaki to Wiślak Żaden Wiślak z niego, od samego początku to podkreślałem. Większym Wiślakiem jest chociażby Guzmics, czy wielu innych obcokrajowców..

Przedstawiałem liczby jakie notował Analik w Płocku, zestawiałem to z wiecznie wyzywanym Janickim....

Uryga to też taka mała kompromitacja KOALIKA, który wierzy w polskich parodystów. Lamey i Jaliens to były dwie-trzy półki wyżej niż Alan.

Mimo to nie winie parodysty za tego karnego w Pruszkowie, gdyż była to instynktowna interwencja, naturalne ułożenie, wygrał pojedynek, kelner ze Znicza przyaktorzył jakby dostał bombe od Tysona, takich karnych nie powinno się gwizdać.

Frydrych dostaje centralnie łokcia pod oko w meczu w Warszawie - tylko to był potężny strzał, a nie przypadkowe muśnięcie - nie ma faulu. Tą sytuację można zobaczyć tutaj jak nie pamiętacie 5:12:
https://youtu.be/a3fyhmITa_8?si=3lKJfjzwJBSQQFFF&t=312

Moltenis za 2,5 koła euro to był profesor w porównaniu do Alana.

Rozwalił mnie ten wczorajszy wywiad... Alanik tak jakby z pretensjami do wszystkich: POYEBALO WAS? PUCHARY? MACIE PRIORYTET....

To on łaskę robi, że gra Ja piernicze, przecież dla Rodado to jest spełnienie marzeń, gra w Europie dla każdego powinna być dodatkową motywacją, a ten gość pieprzy jakieś bzdety i traktuje jako karę

Uryga to jest takie duże, przerośnięte dziecko, BEZ CHARAKTERU, lepszym kapitanem byłby... Hugo Videmont...
ALAN ODDAJ PIENIĄDZE I WON DO WIECZYSTEJ!
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.08.2024 o godz. 16:59.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów