The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pablooki
Junior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 17:56
jak już napisałem wcześniej Kowalski jest wyznacznikiem naszej jakości niestety. Mamy trenera który jak dostanie samograja to se pogra, piłkarzy nieprzygotowanych do sezonu z własnej lub trenera winy(a może jedno i drugie?) dotyczy to również nowych bo co oni qrfa robili w swoich klubach kluski wpierda.ali No i tak wygląda nasz liga przytułek dla debili pod kierownictwem pana prezesa laty. I na te nowe stadiony ma przyjść po kilkadziesią tysięcy ludzi? sory nie pisze więcej bo mnie starego chłopa tak boli serce, że płakać mi się chce. Różne czasy z WISEŁKĄ przeżyłem, ale teraz nieby jest wszystko co potrzeba a recepty nie ma. Zaczynam rozumieć co czuli ci z ległej w zeszłym sezonie...
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Przepraszam bardzo ale Rafał Boguski to jest w ogole na boisku. Bo 2 razy slyszałem na poczatku jego nazwisko ale potem cos ucichło. Ja sie nie dziwie, ze Pajlicia wywalili z Kaiserslautern - przeciez ten gosc sie do niczego nie nadaje.
Alexxik13
Senior Member

Od: 01.2009

tak jest jak sie sprzedaje filary obrony naraz. szok.. i gwiazdory niszcza chwale, potege, slawe i historie naszej WISŁY.

lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

robicie z igieł widły - wrócą Wiślacy do Krakowa - przeproszą i będzie po sprawie jak co roku
kacu
Member

Od: 12.2007

Masakra. Wyśmiejcie mnie, ale mimo tego piłkarskiego kabaretu, ja ciągle wierze. Kowalski, człowieku co ty odwalasz ? Pietia w tamtym sezonie jeden z lepszych lewych obroncow ligi teraz gra beznadziejnie. Ale nie mam do niego pretensji, to jest POMOCNIK !

Zmiany:
Paljić - Kirm
Boguski - Brożek

Kirm na lewą obronę, Pietia na lewą pomoc. Uratujcie chociaż honor. Chłopaki, przynajmniej JEDNĄ bramkę, błagam.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
bartek89TS
Senior Member

WISŁA TO MY!!!WISŁA TO MY!!!Nie zasługują oni na miano "WIŚLAKA"!Wstyd mi za nich jak nigdy!Z roku na rok człowiek liczy ze bedzie lepiej, przezywa czeka ma nadzieje...co roku ****a to samo!!! W I E R N O Ś Ć
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.08.2010, 17:57
Proponuje wszystkich polskich piłkarzy wysłać na emeryture, zacząć płodzić nowych a potem ich szkolić, oczywiście przez zagranicznych trenerów, najlepiej za granica, żeby nie zarazili się mentalnością tych dziadów. Lige zawiesić na 20 lat i reaktywować wtedy, gdy zostaną już tylko ci nowi. Banda amatorów hańbi Białą Gwiazde! Po tych dwóch meczach jest pewne, że zaden z nich nie zasługuje na szacunek, żaden, bo to tylko zwykli kopacze jak ja czy Wy, a nie piłkarze. Śmeije się już z nas cały piłkarski świat i jest coraz gorzej... Kiedy w naszej lidze zaczną pracować tacy ludzie jak Dan Petrescu? Wstyd i dramat! :(
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.08.2010, 17:57
To wszystko było do przewidzenia, gdzie podziali się obrońcy polityki naszego klubu - no gdzie, wszystko układa się w logiczną całość - teraz nie pozostaje nic innego jak po wypieprzać wszystkich na zbity pysk...

Kółko wzajemnej adoracji Kapka, Kasperczak, Basałaj...

Mówiłem to udawano że tak nie jest...

Cupiał sprzedaj ten klub po co Ci to...
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.08.2010, 17:58
krakfilm napisał(a):Wyświetl post
A ja wam mowie, ze skonczy sie po straszliwym horrorze 3-3 i tacy zdrajcy jak np. thecris beda sie dopiero wstydzic swoich postow.
Ty chyba nie wiesz co piszesz.... Karabach to dla nas dzisiaj jak Real Madryt kiedys dostaniemy 5:0 conajmniej
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Lukininho
Member

Od: 06.2010

koyoot a ty nawet w takim dramacie musisz pisać głupoty i bronić nowych? Co Paljić gra? Każda decyzja w ataku to jakaś kpina. Małecki z nim idzie na zmianę stron, a on stoi i się patrzy. Zamiast strzelać to wycofuje na 30 metr do kolejnego artysty Cikosa, którego jadą jak taczkę gnoju.
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Ludzie o jakiej wierze Wy mówicie? Ja tu się modle żeby nie było 7:0 lub więcej a Wy wierzycie w jakieś zwycięstwo, remis czy cokolwiek innego? Obudźcie się!
cosanostra
Junior Member

Od: 07.2004

hmmm, skoro Boguś pojechał do Baku, to mozemy się spodzeiwac, ze zwolni Henia jeszcze przed pierwszą połową.
wszystko zależy od tego, czy zdązy dotrzeć z trybuny VIP do szatni naszych geniuszy.
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Powinni wrócić na butach ..... a nie samolocikiem .....

Donald_Tusk
Junior Member

Od: 01.2008

Już słyszę jak Heniu na konferencji pomeczowej pier**li swoje : - Drużyna źle zareagowała na straconą bramkę !
Lukininho
Member

Stary 05.08.2010, 18:00
koyoot a ty nawet w takim dramacie musisz pisać głupoty i bronić nowych? Co Paljić gra? Każda decyzja w ataku to jakaś kpina. Małecki z nim idzie na zmianę stron, a on stoi i się patrzy. Zamiast strzelać to wycofuje na 30 metr do kolejnego artysty Cikosa, którego jadą jak taczkę gnoju.
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Pisałem mówiłem że będzie Levadia 2, ale wy znawcy że po co nam obrońcy że Kowalski wystarczy....drużyne buduję się od obrony zwłaszcza ze w ataku nie istniejemy!!
Probos
Junior Member

Od: 07.2010

Tja, skończy 3:3 i jeszcze pewnie będą karne, które w przypływie motywacji po strzeleniu trzech bramek wygramy do zera. %)
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Czemu nie gra Kirm i Rios.
Ostatnie tygodnie spędziłeś w bunkrze? Riosa nie zdążyliśmy zgłosić do tej rundy, a Kirm nie gra bo Kasper tak chce.
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Panowie, nie wiem jak wy, ale Jirsak to jest TRAGEDIA. Ja peirdole, nie ma środka pomocy NIC, wchodza jak w masło w Obrone, a raczej jej brak.. ****A ŻENADA, ja *******e.. Cikosa to chyba na tartaku kupowali, jebane drewno
sokol1366
Member

Od: 05.2010

wy jesteście gwiazdorami!! przegrywacie z pastuchami!!
maciek777
Banita

Od: 08.2007

Stary 05.08.2010, 18:01
Boguś,przepraszamy..mogles siedziec w domu i cygaro palić to przyleciałeś oglądać te ****y co tylko wstyd przynoszą...
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post

Cupiał sprzedaj ten klub po co Ci to...
Niestety jest w tym jakiś sens, jeśli on przeżywa mecze Wisły to na jego miejscu właśnie teraz bym płakał. I całe szczęście nie mam polsatu sport, a tym bardziej nie zdecydowałem się na wyjazd do naszych rywali.

Koledzy, z przykrością stwierdzam, ale Polska liga jest najgorsza w Europie. Oby tylko w lidze nie było takich dramatów, ale jeśli obrona ma grać taki piękny futbol to już chyba teraz musimy być gotowi na dalsze porażki.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Strasznie długo przetrwał ten temat - niecale 3 miesiace. Po dzisiejszym meczu mozna bedzie go zamknac i wywalic do kosza i zapomniec, ze w ogole gralismy w europejskich pucharach.
kibic sukcesu 2007
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.08.2010, 18:02
krakfilm napisał(a):Wyświetl post
A ja wam mowie, ze skonczy sie po straszliwym horrorze 3-3 i tacy zdrajcy jak np. thecris beda sie dopiero wstydzic swoich postow.
Weź się chłopie obudź wreszcie, albo odstaw to co bierzesz.
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

bebeto napisał(a):Wyświetl post
No to po przerwie im pokażemy...
Pokażemy się ale chyba najlepszym profilem do kamery czyli d... !!

Brak obrony brak OFENSYWNEGO pomocnika z prawdziwego zdarzenia, kolejne roszady w składzie, gdzie jest Brożek, Boguski który, nie wie gdzie jest piłka wychodzi w pierwszym składzie.

Szok, niedowierzanie.

Dziś 19:45 Henryk Kasperczak -''Wypada nam tylko przeprosić kibiców'' sorry, ale w dupę sobie wsadźcie to przepraszam.
Aż boję się pomyśleć co zobaczę w niedzielę na SS, serce się kraje jak się patrzy na taką grę. Mamy sie przyzwyczajać do porażek czy co, ja nie wiem, jakie będzie wytłumaczenie:
-za gorąco
- za wilgotno
-za sucho
- bo boisko było krzywe
- bo piłka nam odskakiwała od nogi
- bo kibiców było trochę za dużo na trybunach

A może, któryś w końcu pokaże, że ma jaja i powie - Przegraliśmy bo zlekceważyliśmy rywala, Azerowie wkręcają nas w ziemię, robią z nami co chcą. Nie istniejemy i nie zaistniejemy w tym spotkaniu, Polska się z nas śmieje.
NAJLEPSI KIBICE - a drużyna do kitu.

Po co przed meczem, były zapewnienia, że jedziemy po awans, po co budzili nadzieję, pojechali tam na wycieczkę, porobić sobie zdjęcia, nie wiem bo na pewno nie po to aby do jasnej cholery WALCZYĆ I zostawić na boisku SERCE. Nie chcę słyszeć nawet, że '' zrobiliśmy wszystko co się dało, bo po 45 minutach gówno zrobili, to My mieliśmy strzelać bramki atakować a nie Azerowie, któzy na drugą połowę wyjdą z takim luzem że jeszcze ze 2 wpadnie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Heniek jest winien, bo to nie chodzi jedynie o obrone. W przodzie tez nic nie gramy.

Zreszta nie wierze, ze Cupial mu to daruje. Jego juz tu raczej nie ma ;]
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Kibicuje Wiśle od lat ale z taką grą to pozostaje nam tylko odpaść bo szkoda wstydu w dalszej fazie rozgrywek.
W takiej grupie to dostalibyśmy od każdego po 6-0.

A niektórzy śmiali sie z Szymkowiaka że ma sie za eksperta - bo powiedział że Karabach jest lepszy od Interu Baku i żeby uważać na ten zespół.
I im sie chce zapi$%dalać.

jak myślicie ? będzie standardowy wynik Wisły ? 4-1 ? Tylko że bym razem w plecy niestety.
Szyman423
Senior Member

Od: 12.2009

PAnowie ;/
MASAKRA !
W**ie***lić BROŻków !
Czemu on sie drze na Jovanicia !?
Boguski ? jak zawsze .
Kowalski twoje miejsce to w Rezerwach Piasta jednak ....
Małecki jedynie walczy . ;/
HENIU OUT !
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.08.2010, 18:03
Jelesli ktos spodziewal sie czegos innego to jego sprawa ja opstawialem 3-0 dla Azerow widac raczej sie pomylilem bo skonczy sie kolo 6-0.

Jest jedna stara prawda, ktora powtarzam od miesiaca na tym forum, zespol buduje sie od obrony.

Choc z drugiej strony patrzec z calej naszej druzyny jedynie Malecki miał by szanse załapać sie do 11 Azerow.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
ChG
Senior Member

Stary 05.08.2010, 18:03
Donald_Tusk napisał(a):Wyświetl post
Już słyszę jak Heniu na konferencji pomeczowej pier**li swoje : - Drużyna źle zareagowała na straconą bramkę !
Mam nadzieje, że Heniu powie tylko: "Spieprzyłem, żegnam" i tyle go będziemy widzieć.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów