|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To jest chore, czy ten pech sie keidys wyczerpie?! Pyry graja pierwszy raz od dawna w PU i trafiaja na leszczy, a my od poczatku trafiamy najgorzej jak sie da ;/
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Był Beitar, przeżyłem, Była Barca, przełknąłem, ale Tottenham, zawsze przeciwko nam?!
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja pier.. ;//////////
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Middlesbrough FC2:1 (1:0)Tottenham Hotspur Wheater (71)
Mido (86) Huth (90-sam.) Tottenham Hotspur1:2 (0:0)Sunderland AFC Jenas (73) - Richardson (55) Cisse (83) Nie śledzę Ligi Angielskiej, ale czyżby mieli kryzys? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no
to po imprezie ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
WisŁa-tottenham!! BĘdzie Dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
****a
mać moje pieprzone przeczucie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
**** w dupę Łodzi. Dlaczego my zawsze mamy takiego jebanego farta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zygać się chce. To jest chore ! Mam nadzieje że Lech też odpadnie ! To są jebane jaja !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem to dość dobre losowanie, coś a'la Parma i Schalke. Które pokonaliśmy, gdy byli w dużym dołku.
Jeśli Tottenham gra słabo, to mamy pewne szanse, zwłaszcza że drugi mecz gramy u siebie. Nie chciałem Udinese i raczej nie Ajax (Ajax chyba teraz jest w nienajgorszej formie), a z kolei Levski Sofia i Kopenhaga to rywal w naszym zasięgu, tylko że nasi zazwyczaj (przynajmniej za Kasperczaka) dobrze grali z mocniejszymi, natomiast mecze z teoretycznie słabszym zespołem to była porażka. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Są też zalety, na tym meczu można się dorobić, jest jakaś szansa i co najważniejsze Brożek będzie kosztował perę milionów funtow jak załaduje z 3 bramki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są też zalety, na tym meczu można się dorobić, jest jakaś szansa i co najważniejsze Brożek będzie kosztował perę milionów funtow jak załaduje z 3 bramki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to dupa, powalczyc zawszze mozna ale raczej na wyjezdzie.... Ku*wa czemu zawsze mamy takiego pecha to jakies fatum jest czy co!!!!!!!!!!!! NIIE dlaczego za co...wisla nie ma polisy na szczescie czy co taki Lech dostaje rywala do zera a my...ah szkoda gadac:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Do dupy z tymi pucharami. Potem będzie .......enie, że Lech lepszy, czy jakieś słowackie gówno lepsze bo awansowali do grupy UEFA, a Wisła nie. Odechciewa się tych całych pucharów. W całej tej zabawie oczywiście chodzi o granie z najlepszymi ale nie ciągle w fazie wstępnej do ch**a.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Następnym razem wysyłamy Ochalika. Ale chociaż dobrze że 1 mecz na wyjeździe. Oby tam coś uczknąć to będzie niezły kocioł u nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chyba zacznę w totka grać bo drugie nasze losowanie i drugi raz mi się dobrze trafia ^^ Była Barca, teraz Tottenham..
Nie no szczęście to My mamy.. ale do kolejności rozgrywania meczów, czyli najpierw wyjazd potem u siebie ale na tym nasze szczęście się kończy.. ;] ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I Gdzie Tu Jest Sprawiedliwość K%#@* M&$ !!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
dobrze ze nie Sevilla czy Milan
wiem wiem male pocieszenie,zawsze schody trzecie losowanie w tym sezonie i trzecie najgorsze jakie moglo byc... szkode ze to nie Lewski Sofia Barce u siebie pokonalismy to Tottenhamu nie pykniemy? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak zobaczyłem na kogo wpadł Lech to byłem absolutnie pewny że nam trafią się Anglicy...
Bo w życiu jest tak że biednemu zawsze wiatr w oczy, a głupi zawsze ma szczęście... Co tu dużo mówić... Ciężko będzie, ale powalczyć można. Myśle, że przystąpimy do dwumeczu bez obciążenia i presji bo w żadnym razie nie będziemy faworytami. Zawsze to jakiś +. Rewanż mamy u siebie, więc kolejny plus. Można by powiedzieć jak do czegoś dojść to w wielkim stylu, pokonując wielkich rywali... Tak jak przed laty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czemu los nas tak k.rewsko nienawidzi? Pytam, czemu...
Njgorszy z możliwych rywali, ile to już razy? W tym sezonie trzeci... A na przestrzeni lat? Lech trafiła na największego ogórka z rozstawionych drużyn, a my na jeden z najlepszych teamów w calym Pucharze... Sic... Czemu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To jest porażka na całej linii! Czemu jak Wisła jest w szczytowych okresach trafia najgorzej! W 2002/2003 też było pięknie: Parma, Schalke, Lazio!
Teraz Beitar, Barcelona, Tottenham! Porażka! Plus taki, że dużo kibiców z Polski przyjdzie. Ogramy ten cały Tottenham! ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jak nie urok k....to sraczka h.. do d...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogromny pesymizm widać co u niektorych. Po pierwsze to jest 0:0 i nikt nie odpadł. Po drugie Totenham jest slabszy od Barcelony, po trzecie mysle ze poki co w Londynie bardziej rzadzi kasa anizeli Juande Ramos a po czwarte rewanz gramy u siebie. Moglobyć gorzej Ajax i Udinese. Wiec glowa do gory!! Powody do niepokoju bede wtedy gdy Wisla przegra u kogutów 0:4. Narazie trzeba sie skupic na rozpracowaniu taktycznym. Wierze ze bedzie dobrze
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez AZS_Lublin : 29.08.2008 o godz. 13:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kur*a mać, ileż tak można?
No nic...my kibice wspomożemy... ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przestańcie już gderać.
Do wyklepania są. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Z żydkami zawsze dobrze nam szło więc za bardzo się nie martwię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Niestety pech nas prześladuje, ale nie jest najgorzej. Tottenham jest drużyną sporo słabszą od Barcelony, z która potrafiliśmy wygrać, dlatego myśle, że napewno z góry nie stoimy na przegranej pozycji. Pierwszy mecz na wyjeździe to też dobrze, zakładając że tam przegramy 1 góra 2 bramkami u siebie jestesmy w stanie to odrobić.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To będzie wielki dzien dla Polaków w Londynie !!!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Tottenham to jedna z 5 najsilniejszych druzyn w Anglii - czyli w najlepszej lidze swiata.
Rozwalcuja nas czy sa w kryzysie czy nie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
najgorsze losowanie Wisły Kraków w historii polskiej piłki nożnej, niestety najpierw Beitar który był najlepszą drużyną z nierozstawionych, później Barcelona znowu trafiliśmy najgorzej jak sie da a następnie Tottenham i znowu najgorzej jak się da
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|