|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale mi dedykacja... Dołożyli dziwny kołnierz, całość prezentuje się tak zwyczajnie jak większośc produktów Adidasa.
Ciekawe jak oni tam wstawią to logo T-ME, bo przecież te guziki będą przeszkadzać. Nike albo Umbro wróć! @Darkh- na poprzednich stronach tego tematu były dziesiątki fajnych koszulek, które mogłyby być dedykowanymi dla Wisły.
Ostatnio edytowane przez kornd : 12.09.2011 o godz. 18:42.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tragedii nie ma. Czekam jeszcze na pełne zdjęcia i moment gdy "się z nimi zobaczę" w sklepie.
A co z 2-gim i 3-cim kompletem? Pozostają te same? o.O A na następny sezon (czy kiedy się tam kończy nam umowa z Adaśkiem) przeforsujmy pomysł konkursu- w sensie, żeby kibice mogli zgłaszać swoje propozycje (jak widzimy po tym forum- są osoby, które tworzą super projekty). PS. Mnie też najbardziej rozczarowało to, że nie jest to nic specjalnego znowu, a zwlekali z tym jakby wymyślili nie wiadomo co. I cena... Cena to koszmar!
Ostatnio edytowane przez masterlag : 12.09.2011 o godz. 18:45.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
kołnierzyk fatalny stare byly lepsze ,koszulka z przecieku juz lepiej wygladała
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszy..._2012_czerwona patrzcie jak wyglada zapiety klnierzyk,jak do komunii ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Najlepiej żółta. ;] E: Czytałes chociaz ten temat? Jak tak, powinienes wiedziec ze ANI gwiazdy ani sponsora nie będzie. W ogole skad taki farmazon rozpowszechniasz ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.09.2011 o godz. 18:47.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
porazka jest tylko z tego wzgledu iz tak pozno zaprezentowali koszulki, ktore ani nie maja BG ani nowego sponsora wiec balonik napompowali wiadomo dla szumu, ale to i tak rozczarowanie, jeszcze ta cena -,-
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
może tu go umieszczą
![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mnie sie koszulka podoba ale to już kwestia gustu. Nigdy nie ma tak żeby wszystkim dogodzić. Mamy fajną koszulkę, kołnierzyka nie mieliśmy od czasów nike więc już samo to jest jakąś odmianą, nie wiem co musieliby jeszcze dać żeby wam dogodzić. W każdym razie ja kupuje, a co do strojów rezerwowych to jakiś czas temu ktoś chyba pisał że stroje niebieskie i białe będą z tego sezonu, zmiania się tylko pierwszy strój, ale pewności nie mam
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dokładne. I gwiazdki za mistrzostwa wszędzie.!
![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I wtedy wyglądaliby jak dżokeje
![]() ![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
E tam kolory by zmienili bo ileż można w czerwonej grać. Już się na wymioty zbiera jak człowiek widzi że nasi w czerwonych koszulkach wybiegają.
Rok w rok koszulki są takie same czerwone, jedna firma walnie biały pasek z boku, inna na rękawach itp. Ja nie wiem co wy tak te koszulki przeżywacie. Stroje jak stroje jakie by nie były spotkania nie wygrają. Jedyne do czego można się przyczepić to do braku BG ale do tego już się człowiek przyzwyczaił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie wiem czego inni oczekiwali, ja chciałem a`la szalke i dostałem a`la szalke ;] ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Koszulki ją jaki każdy widzi szkoda że nie ma na nich białej gwiazdy.
Wielka szkoda że nie ma też nowego sponsora. co rusz to się słyszy że ktoś kontraktuje mniejszego lub większego a u nas kicha, a nie chce mi się wierzyć że nie ma chętnych. Ale cóż nie nam o tym decydować... ![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Koszulki są proste, ale fajne. Oczywiście mogły wyglądać nieco lepiej, jednak i tak jestem zadowolony. Szkoda, że nie ma BG.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
"Ooooo... okropnie wyglądają z zapiętymi kołnierzykami!!!! Kicha!!! Chała!!!"
Poważnie? Na pewno wszyscy będą grali zapięci pod szyję, jak do komunii. Jak dla mnie koszulka kot, chyba pierwsza meczówka którą sobie kupię. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
'Nowa koszulka Wisły oparta jest na stylistyce historycznych trykotów Białej Gwiazdy, podkreślając jej piękną tradycję i historię. '
Koń by się uśmiał. Chyba nie trzeba przypominać co podkreśla historię i tradycję Wisły, co widniało przez niemalże wiek na koszulkach sportowców Wisły Kraków. Nawet siatkarki AGH Galeco Wisła Kraków mają na koszulkach BG. Nie czepiając się już tego 'podkreślającego tradycję i ponad 100-letnią tradycję' herbu SA... koszulki ładne, model gdzieś w temacie się przewinął. Gdzie są pokazane inne warianty? Szkoda, że cena zabija.
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 12.09.2011 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mnie się podobają, na pewno lepsze niż np. Legii w serek i z jakimś pół-kołnierzykiem.
Zresztą, poza BG na piersi, co koszulka mogła by mieć? czym innym się wyróżniać? bez rękawów? w biało-czerwone, tfu, pasy? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bardzo ładne koszulki. Szkoda, że niezaprezentowane przed ostatnim meczem ubiegłego sezonu a dopiero teraz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli tylko nie bedą zapinać tych kołnierzy to będzie dobrze.
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kocur ...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nowe koszlki wygladaja... tragicznie
szkoda bo myslalem ze po wprowadzeniu nowych ceny "starych " spadna ale teraz widze nie ma na to szans... przeciez te nowe imo beda sie cieszyc znikomym zainteresowaniem... nikt majac do wybory kopno nowej i starej nie kupi nowej z takim kolnierzykiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Najlepsze koszulki od dawien dawna a wy narzekacie.. wszyscy marzyli o koszulce z kołnierzykiem, jest kołnierzyk. Tfu. Na pewno z rozpiętym będzie lepiej ale już widać że klasyczna, przejrzysta ładna.
PS. Jakby była Biała Gwiazda to bym się chyba osrał... ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Był ktoś z tąd na tej prezentacji na żywo i widział tyły koszulek? bo pisze, ze z tyły koszulki jest wytłoczony herb Wisły. hmm ciekawe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Masakra. Brzydkie te koszulki. Jak dla uczniów z katolickiej podstawówki.
prezentacja koszulki / http://www.youtube.com/watch?v=1a-JU...layer_embedded
Ostatnio edytowane przez śledziu : 12.09.2011 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
szkoda ze dyfuzorów pod rękawy nie zamontowali.
Drugi komplet na biało....czekam na zdjęcia z tej tajnej operacji. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|

|