|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z tego co widziałem to Ochalik przyniósł i położył na stole 2 koszulki tylko
więc dziś zaprezentowani będą Bunoza i Cikos tylko... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ochalik przyniósł i położył na stole 2 koszulki... więc dziś zaprezentowani będą tylko Bunoza i Cikos...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ochalik przyniósł i położył na stole 2 koszulki... więc dziś zaprezentowani będą tylko Bunoza i Cikos...
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Liczyłem na jakies newsy transferowe podczas dzisiejszej konferencji...
Chyba do Szawle pojedziemy z tym co mamy. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie przeczytałem z przeglądu sportowego w którym Kasperczak wspomniał o rozmowach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Kryniu dopiero po spotkaniu ze Szwele możemy zgłosić do pucharów kolejnych grajków i zmieniać tą listę... więc dwumecz z Litwinami gramy tym co mamy oprócz Bunozy ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aha to nie wiedziałem. Więc musimy sobie radzić z tym co mamy. A dla westersyla l cytuję info z PS. Na pytanie czy coś się poprawi w środku obrony Kasperczak odpowiada: ,,Jestem przekonany, że tak. Ściągniemy zawodnika, który będzie grał na poziomie Głowackiego i Marcelo. Cały czas trwają negocjacje."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie widze zeby ktos pisal ale dzisiaj w wyborczej bylo, ze zaden z testowanych graczy nie zostanie pozyskany.
Agustien byl dobry i sie podobal ale zadecydowala opinia o nim w Holandii, ze ... jest leniwy. Coz, kazdy powod jest dobry do mydlenia oczu :( ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Wiadomo, że feler jakiś był, inaczej by do nas nie przyszedł. BTW: Żurawski też jest leniwy, co nie przeszkodziło mu w byciu najlepszym napastnikiem w erze Tele-foniki. Ewidentnie głupi argument. Wstyd się pewnie było przyznać, że nas na Augustiena nie stać. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pablo84 - moje zarzuty wobec B.B.? Przypomnij sobie efekty jego poprzedniego pobytu w Wiśle. Równia pochyła.
Też była przebudowa polegająca na opychaniu hurtem kogo się dało i skupowaniu szrotu. Do tego karuzela trenerska. Teraz pójdzie szybciej, bo sprzedać już za bardzo nie ma kogo. Przez okres czterech lat nie zbudował niczego, pozwolił żeby klubem trzęśli Mandziara ze Zdzisiem Kapką. Brzmi znajomo?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.07.2010 o godz. 18:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oby tylko sprowadzili dobrego stopera bo to chyba najw problem teraz ;p moze wystarczy to na Litwinow ale dalej w LE trzeba kogos jeszcze kupic ale jakos nie boje sie oto wierze w nich ;O
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Znowu kupią kogoś pokroju Jopa za pięć dwunasta przed meczem eliminacyjnym i przez kogoś takiego znowu Wisła nie zagra w LE, hue hue.
![]()
If I'm an ass, I should say so. If I don't, somebody else will. If I say it first, that disarms them.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
filmik z prezentacji:
http://kiks.tv/2010/07/nowe-obronne-zasieki-w-wisle/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5221
weszlo skomentowało stanowisko SKWK w sprawie Malego Tak troche prawdziwie. A co do transferów to nie ulega wątpliwosci, ze stoper musi obowiazkowo przyjsc w tym okienku i to jak najszybciej bo brak obroncy , który godnie zastapi Marcelo ksoztowal by nas bardzo dużo... A co do pozostalych wzmocnien jestem pesymistycznie do tego nastawiony... Kadra miala byc w komplecie na oboz w Niemczech i nic z tego nie wyszlo. Co rok zreszta zarzad obiecuje ze kadra bedzie gotowa na pierwszy obóz i co sezon jest to samo i potem nie może dziwic kompromitacje w Europie jak sklad jest wystawiany eksperymentalny często z lapanki jak wstawienie Łobodzinskiego na prawą obrone z Levadią. Tak nie powinno sie dziac w Profesionlnym klubie. |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A tak apropo, to nasz były zawodnik Konrad Gołoś zakończył piłkarską karierę.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...c_Gornika.html
Tak jak kolega wyżej podał - Gołoś kończy karierę, a Paweł Strąk oczekuje na polubowne rozwiązanie kontraktu. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pamietam te artykuly w roznych wislackich portalach,żeby kibice sie nei martwili bo beda transfery i lista poencjalnych pilkarzy ktorzy do nas trafia wyglada imponujaco
Mozna by teraz zapytac gdzie te transfery |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy okno transferowe się zakończyło? Z tego co wiem to jeszcze nie, więc z ocenami przyjdzie czas do początku września.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Rok temu ocena okienka zbiegła się w czasie z oceną występów w pucharach. W tym może być podobnie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
morgenes zgadzam się.
Ostatnio edytowane przez matheo91 : 12.07.2010 o godz. 21:29.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli z tym składem nie przejdziemy Litwinów, to dajmy sobie w ogóle spokój z piłką i zajmijmy się np. plewieniem ogródka albo hodowlą gołębi.
Co oczywiście nie znaczy, że rozgrzeszam zarząd z braku wzmocnień, bo te są konieczne. Ale brak awansu tą ekipą to były szczyt szczytów. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
My te szczyty w pucharach pobijamy co roku, wiec mie juz nic nie zdziwi, nawet mont everest w postaci litwinow;]
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A co to za skład że to będzie jakś sensacja jak przegramy z Litwinami. Każdy z tych zawodników jest w swojej karierze na linii mocno opadającej (Brożki, Cleber, Żuraw, Sobol, Garguła) plus kilku tak słabych że w tej Litewskiej drużynie będą lepsi kopacze na ich pozycjach (Kowalski, Łobo, Kirm).
Ten skład może przegrać z każdym i o każdej porze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No mimo wszytko nie patrzyl bym jednak tak krytycznie na nich czesc z nich musi poprostu wziasc sie i zacząc grać w piłke Niewierze ze mogli bysmy wtopic z Szawle Co do transferow to nasz srodek obrony az zal patrzec,jak jeszcze czlowiek pomysli ze niedawo byl tam Glowa z Marcelo no coz teraz trzeba znalesc klasowego stopera i napastnika....czyli dziury dalej są. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|