|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie da się, moim zdaniem, odpowiedzieć ci w ciemno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
a mogę złożyć dwa oddzielne? z jednego dostane zwrot a w drugim dopłacę...?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie możesz
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś może polecić firmę transportową (przewóz osób) ? Ewentualnie wypożyczalnie busów ?
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Skąd pobrać cały sezon CSI Miami nr 8, 9 i 10. Interesuję mnie na początek 8.
Zawsze szukam na pebx.pl i podobnych ale tam wszystko wygasło. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Tylko musisz mieć UTorrenta pobramego. Oczywiście, to jest niezgodne z prawem etc. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Poszukuje kogoś z doświadczeniem, kto zajmuje się rekrutacją pracowników przez portale praca.pl, pracuj.pl itp.
Proszę o kontakt na PW. |
|
|
|
Hanys
Offline |
||
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://darkwarez.pl/forum/
Chyba trzeba mieć konto na tym forum żeby pobierać. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę to co Cię interesuje i masz tematy do danych filmów pozakładane i tam linki do pobierania. Pobierasz w przeglądarce ale minus jest taki, że z prędkością około 100 kb/s. Jeśli chcesz szybciej to trzeba kupić na allegro konto. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak mam konto na catshare i te wszystkie twoje CSI Miami - całe sezony ściągam od ręki. Właśnie sprawdziłem: wszystkie CSI są dostępne z prędkością (u mnie) do kilkunastu Mb/s. Jeden odcinek 30-40 sekund |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zaplacic za pobieranie z internetu?
Nigdy! To takie nipolskie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ktoś z forumowiczów zajmuje się remontami/ budowlanką, albo ma dobrego znajomego który się tym zajmuje?
Info priv proszę. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pytanko
1. Czy ktoś poleci jakiegoś dietetyka w Krakowie? NFZ lub prywatnie. Tylko, żeby nie było za wysokich kosztów. Sprawdzone namiary potrzebuje. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panie/Panowie,
Czy ktoś z Was w ostatnim czasie (bądź wcześniej) zamawiał w Krakowie szafę pod wymiar? Jestem na etapie meblowania ostatniego pokoju w mieszkaniu i poszukuję kogoś sprawdzonego. Z góry dzięki za pomoc! |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
czy znajdę gdzieś oficjalny e-mail do naszego rzecznika prasowego?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
wystarczy wejść na stronę główną naszego Klubu...
Dla mediów Biuro Prasowe Wisły Kraków SA Adres: ul. Reymonta 20 30-059 Kraków e-mail: [email protected] Rzecznik prasowy: Damian Juszczyk ([email protected]) http://www.wisla.krakow.pl/pl/dla_mediow/ ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Dzieki
![]() .... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zamawiał was ktoś coś z empik.com ? Jak długo czekaliście na realizację zamówienia? Najwcześniej mam 19 czerwca trochę długo....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z odbiorem w salonie 4 dni. Książki zamawiasz?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamówiłem parę rzeczy wczoraj przez internet i mi wyskoczyło czas realizacji od 4 do 6 dni Jednak teraz sprawdzałem to,że moja paczka została wysłana do odbioru za 1-2 dni
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Elo elo
doszly mnie sluchy ze w Krk ma powstać mega siłka z inwestorami typu Sonik. Ktoś coś moze słyszał, obilo sie o uszy? w projekcie tez ma byc ada pałka i ktoś jeszcze z celebrytów? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej,
kupiłem przez neta rower na początku czerwca. Przyszedł srebrny zamiast czarnego i odesłałem. Sklep internetowy po otrzymaniu przesyłki przeprosił za błąd ale jednocześnie zaproponowali ten sam rower (srebrny bo czarnego nie ma :/) ale również że prześlą mi z powrotem 100zł. - czyli dadzą mi taki rabat... Następnie przysłali mi ponownie rower (srebrny) ale z widocznymi śladami użytkowania (jest mocno porysowany). Dostałem na maila korektę FV z datą 15.06.17r. Oczywiście chce go zwrócić i odzyskać pieniądze. Tutaj rodzi się pytanie... ponieważ mam prawo do odstąpienia od umowy zakupu i zwrócić towar do 14 dni od dnia zakupu bez podania przyczyny to czy nie będą się w tym sklepie pluć że za późno... bo zakupu dokonałem 01.06.17r. Czy FV korygująca ma tutaj większe znaczenie (15.06.17r.)? szukałem na necie ale nie znalazłem odpowiedzi. pzdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pany poratujcie bo trochę wdepnąłem w małe g....A więc do rzeczy spłacam raty pewnej firmie windykacyjnej poszedłem z nimi na układ,że będę spłacał raty a oni nie oddadzą do komornika, pech chciał,że nie zapłaciłem jednej raty przyszło mi pismo od komornika,że mam do zapłaty XXX,ale udało mi się wnieść skuteczny przeciw ,mam to na piśmie oni przesłali to do mojego miasta do sądu a dzisiaj mi przychodzi pismo od windykacji,że muszę zapłacić im koszta sądowe.Czy da się tego umknąć? zamierzam pójść do prawnika by napisał jakieś pisemko do nich ? Uda się aby im nie płacić ?
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 21.06.2017 o godz. 17:08.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Pytanie czy nie będą ci robić pod górę że porysowany odsyłasz... ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję jakiegoś speca od przerzucenia danych z formatu .xml do excela.
Nie mogę sobie poradzić z prawidłowym przerzuceniem danych... Obiecuje dobrą whisky za pomoc ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuję internetu mobilnego ale tylko do maksymalnie października. Zatem w grę wchodzi pewnie jakaś oferta na kartę, karta + modem WiFi (kupię sobie osobno co by nie wiązać się umową). Przeglądając oferty zjeżyłem się na maksa bo np. to ichniejsze "bez limitu" to 6 GB za 20 zł
I trudno się połapać w tym ich ściemnianiu bo nie widać wprost prostych zależności koszt-ilość Gb. Może ktoś coś podobnego przerabiał lub pracuje w jakiejś sieci? Może być na priv. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem 2 lata temu internet mobilny z CP i wiesz co nie żałuję prędkość b.dobra, umowę wypowiadasz kiedy chcesz(miesiąc wypowiedzenia)
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|