|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Zgodnie z przepisami po 15 minutach to się odgwizduje walkowera jeśli nei stawi się jedna z druzyn Na usunięcie wszelkich przeciwnosci tego typu jak w Gdańsku (śnieg, brak piłek na C-Klasie czy awaria oświetlenia jak kiedyś na meczu Polska - Kazachstan) daje się "rozsądny czas" organizatorom. Także mogą odśnieżać i malować. Choć to ŻENADA i kompromitacja Lechii, nazwijmy rzecz po imieniu... |
|
|
|
Guest
|
|
Od przedwczoraj wali śnieg w całej Polsce, a tu przygotowywanie boiska pół godziny przed meczem. Jakaś awaria w czasie meczu to co innego, ale to to są żarty. Zobaczymy jak we Wrocku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Eee tam. Zachodnie fanaberie. My tu mamy Polska pilke i zawsze sie w sniegu gralo. Pilkarz musi umiec na sniegu grac
![]() Snieg na boisku to taka pilkarska sloma w butach. EDIT A tak swoja droga, to naprawde jestem bardzo ciekaw co za powody przemawialy za zrobieniem dwoch dodatkowych kolejek teraz. Bo zalatuje mi tu totalna amatorka.
Ostatnio edytowane przez Clapham : 23.11.2008 o godz. 16:04.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jeśli GTS dzisiaj zgubi punkty to w końcu będzie można uznawać rozgrywki Ekstraklasy za emocjonujące
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
tradycyjnie,prosze o wrzucenie linka do meczu ze Śląskiem z justin tv.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zdaje się, że tu: http://www.justin.tv/widgets/jtv_liv...annel=sport_hq
Wg http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pawełek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sezon zaczyna nam się od początku - zerujemy liczniki.
Wisła, Lech, Legia na zerze. Polonia +1, Bełchatów -2. 45 punktów do zdobycia. Kto pierwszy na koniec sezonu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
OK, ale nasz bilans bramkowy z Legią i Lechem jest moim zdaniem minimalnie niekorzystny (1:2; 1:4) i to jest najbardziej martwiące...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Siemano, zna ktoś terminarz dla Wisły na rundę jesienną
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
a znasz cos takiego jak google? ja pier****...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Potrzebuje dzisiejszy przegląd goli, który był pokazywany na c+ tuż zaraz przed kontrowersjami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
4 miejsce na pólmetku to chyba najgorsze od czasu wejścia do Wisły Cupiała ? Orientuje się ktoś jak to wygląda w statystyce ?
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Myślę że w tym sezonie mistrzostwo będzie smakowało najpiękniej od paru lat. Dawno nie widziałem tak wyrównanej ligi. Każdy gra o coś. Niewielka różnica pkt między drużynami pozwala cieszyć się i emocjonować tą słabą ligą. Mam nadzieję że Lech będzie za nami tj na 2 pozycji na koniec, bo nic tak nie będzie smakowało utrzeć im nosa za tą ich buńczuczność. I oczywiście mam nadzieję że ta Odra spadnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ładnie to brzmi z tym że czytając ostatnie zdanie zrozumiałem że jednak fantazjujesz
Odra w tym roku nie spadnie, za duzo pkt na polmetku pociesz się miejscem Cracovii ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przepraszam bardzo, ale Djurdjevic jst solidnym obrońcą. Natomiast Tanevski ma ostatnio wzwyzke fomy i wygryzł ze składu wyraźnie obniżającego loty Bosackiego, także nie jest stracony
![]() Cueto to rzeczywiście nispełniony talencik, zatrzymał się na meczu z Jagiellonią (2 bramki) i nie może się dalej przebić swoimi występami. Gra mało, Smuda daje mu czas, ale pewnie musi go irytowac fakt, że rok starszy Lewandowski jest w zupełnie innym punkcie kariery, czas pokaże czy jego gwiazdka zabłysnie. Co do skautingu to fakt nie ma co przesadzać. Strzałem w 10 był niewątpliwie Stilic. Umiejetności Peszki, Lewandowskiego czy Arboledy były powszechnie znane. Lech wykazał determinację by miec ich u siebie. Rzutem na taśmę pozyskany Turina, wydaje sie pewniejszy od Kotorowskiego choc jest to zmiana bardziej kosmetyczna niż rewolucyjna na tej pozycji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
Fakt, patrząc na czub tabeli, liga wyrównana. ale ja powiem tak, jest wyrównana pod wzgledem swej beznadziejności. bo jakby ktos mi powiedział że stracimy punktu z atkimi druzynami z jakimi stracilismy, i to nie malo tych puntów, i bedziemy miec punkt do lidera to zasmialbym mu sie w twarz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W ogole pomimo czasem szokujacego poziomu meczy nie moge sie zgodzic, ze to ciagle taka slaba liga. Idzie ku lepszemu. ![]()
Ostatnio edytowane przez Clapham : 23.11.2008 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Własnie to jest najbardziej komiczne w tej lidze, że Wisła może przegrać z dwoma najgroźniejszymi rywalami w walce o mistrzostwo, stracić punkty z wszystkimi najsłabszymi ekipami ligii a mimo to mieć minimalną stratę do lidera (którego de facto pokonała na wyjeździe).
Parodia, ale przynajmniej jest ciekawie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skończmy już te peany na cześć "skałtingu" Lecha. Brawa należą się raczej za determinację działaczy, czyli dokładnie tak jak napisał kolega Verter. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co jest w tym taka znowu parodia? Nie przesadzaj, taki urok pilki noznej. Normalna liga. Nie wiem czego oczekujesz, nie zawsze zdarza sie taki sezon, ze jedna druzyna dominuje. Ja jestem zadowolony z kierunku w jakim to idzie, bo im wiecej druzyn jest na podobnym poziomie, tym bardziej je to mobilizuje do rozwoju. Wszyscy tylko na tym korzystaja. Parodia, to jest liga w ktorej na 5 kolejek przed koncem wszystko jest jasne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że ta nieprzewidywalność jest efektem słabości drużyn. Nie inaczej...
Z jednej strony fajnie jak są emocje, jak się jednak zastanowić nad przyczynami tych emocji to już tak kolorowo nie jest. Bo jeśli mistrz kraju ma problemy na boiskach słabych drużyn, które kilka miesięcy temu odprawiał z kwitkiem to jednak mamy regres. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
liga: lider - 5. drużyna (skuteczność) Szkocja: Celtic 89% - Hibernian 42% Hiszpania: FCB 81% - Sevilla 67% Anglia: Chelsea 79% - Arsenal 55% Grecja: Olympiakos 79% - AEK 48% Włochy: Inter 77% - Lazio 59% Niemcy: H'heim 74% - HSV 62% Francja: OL 73% - PSG 58% Holandia: Breda 72% - PSV 58% Polska: Polonia 69% - GKS 62% Rosja: Rubin 67% - Zenit 53% Na pocieszenie: w Rosji z takimi wynikami Wisła byłaby liderem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Teraz trzeba na te słabsze wyniki odpowiednio zareagować, tym bardziej, że te słabsze wyniki to u nas już swego rodzaju norma. Problem tylko czy zarząd wreszcie odpowiednio spojrzy na sprawę i zamiast osłabiać zespół dalej to przeprowadzi jakieś sensowne transfery i go wzmocni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Heniu do Zabrza chce ściagnąc jeszcze Pawła Strąka.Oprócz niego pisze sie o kilku byłych Wiślakach (Gora,Żuraw,Kosa) i o obecnym Baszczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a tu kolejnemu mózgowi z Warszawy omal się nie oberwało
Cytat:
![]()