|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja odpowiedź dostałem która mnie niej więcej satysfakcjonowała i rozumiałem takie podejście.
Nie trzeba było moderować tego co koledzy o niefortunnym napisali. Sama prawda. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To coś znowu rozmywa temat o 13 kolejce i meczu z zakompleksionymi parchatymi. Czy nie lepiej aby takie dyskusje toczyć w innym temacie?
Mnie nie obchodzą przemyślenia zakompleksieńca na temat liczby meczy w derbach. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Proszę bardzo Posty przeniesione, sorry ale dopiero teraz zajrzałem do tematu zresztą Tomek06 również zwrócił na to uwagę i poprosił o przeniesienie postów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Weźcie go zbanujcie i będzie spokój. On chyba nawet bana na parchatym forum wyłapał a tutaj się produkuje.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie. Taka opcja zajechałaby nam serwer.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Można w kulturalny sposób prosić jakiegoś moderatora o dożywotniego bana?
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Można.
Dozywotni ban nie jest równoznaczny ze skasowaniem konta |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy jest szansa, żeby w końcu pozbyć się oblicza pięknego Roberta ze strony głównej? Może przeróbka plakatu wujka Sama z twarzą Kazka Moskala i podpisem "I WANT YOU... TO BE OUR 12th PLAYER!"?
Cokolwiek będzie lepsze niż to.![]() |
|
|
|
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Serdeczny środkowy palec dla moderatora który usunął mój ostatni komentarz!
Bardzo proszę o wyjaśnienie mi przyczyn takiego postępowania i podanie jakichkolwiek argumentów na priv! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...93#post1192593
Zróbcie porządek z wpisami dwóch asiorów prowokatorów. Wstyd że u nas wypowiadają się ludzie głosujący na Annę vel Romana Grodzkiego ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co się dzieje z forum? mam dalej relacje z koszykówki i nie chce przejść na forum, jedynie pomaga szukajka z googli....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Możliwe, że wstawiając relację z kosza zrobiłem błąd w kodzie (np. niezamknięty tag) i bardziej wrażliwe przeglądarki sobie z tym nie poradziły. Ja błędu nie zauważyłem, bo na Mozilli wyświetlało się prawidłowo.
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
na nowej Operze tez byla tylko relacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
co zrobicie teraz zamkniecie forum czy będziecie prowadzić tą już śmieszną działkę?
ja w tym momencie się żegnam i życzę aby 4um upadło ; ) ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
S....ysyństwo na każdym kroku... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
czemu nie zredagowaliście kolejki ligowej ? co tydzien byla ? gdzie tabela ,czemu tak malo nowych informacji w ostatnim czasie ,straszne opoznienia w galerii z WROCLAWIA dawniej byly kilka godzin po meczu ? trzeba wchodzic na glowna a ja chce to ogladac u was !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
mam problem z tematem dotyczącym Pucharu Świata w siatkówce. Na liście tematów w ogóle mi się nie wyświetla i otworzyć go mogę jedynie z mojego panelu z ostatnio dodanych postów, o co kaman?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Aktualnie temat podbiłem, nie musisz szukać wystarczy kliknąć i powinno działać. Pozdrawiam. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kto z kim, bo nie kojarzę o co chodzi.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
^ Już załatwiłem sprawę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeżeli to forum ma zachować _jakiś_ poziom to prosze o przeglądnięcie aktualnej dyskusji w " To i owo na luziku"...
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy to prawda że wasza strona przeprowadzi transmisję video z turnieju o Złotą Rękawicę?
Bo taki info pojawiło się na stronie wybiórczej. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
rav piszę głównie do Ciebie. Możesz otworzyc "Politykę transferową" zamkniętą przez nadgorliwca z przerosniętym ego? Jedyny w ostatnim czasie temat, który potrafił zatrzymac przy forum, został zamknięty przez frustrata. Może temat dyskusji odbiegł od przewodniej mysli ale jednak miescił się w jej granicach. Zresztą sam widziałeś rozwijającą się dyskusję i nie interweniowałeś.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Troszkę odbiegło to od myśli przewodniej, temat został zamknięty dla ostudzenia co po niektórych, wycieczki personalne nie są tu na miejscu. Temat został już otwarty. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak już ktoś wyczyścił temat o transferach to bardzo proszę usunąć wszystko co dotyczy "Ś" - zwłaszcza ciągłe prośby o zdjęcia -
swoją drogą tak się dopytywać o zdjęcia faceta ... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wrzućcie coś na główną o wyjeździe na Superpuchar i liczbie biletów jaką tam dostaniemy.
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|