|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Daje Linki do Meczy Polskich Drużyn:
Legia - http://www.ebramki.pl/view,mecze-na-...ndby,6233.html Polonia - http://www.ebramki.pl/view,mecze-na-...zawa,6234.html Lech Relacja Tekstowa i Audio - http://www.ebramki.pl/view,mecze-na-...d-fk,6235.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nie nie ma nigdzie jedynie relacja radiowa i tekstowa zostają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
hahaha 2 stale fragmenty i 0:2
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Lech przegrywa 2:0 narazie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Amika wróciła do domu ,ale jak widac nowe kuchenki od sponsora nie zmotywowały do walki
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Huj im w dupe, dla dobra polskiej pilki lepiej zeby odpadli. A tera prosze o miesieczny urlop
![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Jaro1991 : 06.08.2009 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Mam nadzieję, że jednak Lech wygra i nie straci punktów do rankingu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
2-0 dla Norwegów. Jeszcze 4 bramki. 3 nie wystarczą z tego powodu, że będzie 6-1 i 5-0. Stosunek bramek 6-6, tylko że leszek będzie miał strzelonych na wyjeździe 6 bramek, a Norwegowie 5 i odpadają. Także 4 i wtedy 7-6 dla Norwegów
![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 06.08.2009 o godz. 18:19.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
0-2....................
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Element dobrze pisze
W Europie kazdy robi pod siebie. Niektorzy jeszcze tego nie pojmują i "dla dobra" kibicuja rywalowi ktoremu na Reymona od k** pociskaja Polska mentalnosc ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kompletne bzdury. Do tego poza tym dazymy, a zeby co sezon kluby godnie nas reprezentowaly, a do tego potrzebne sa $ z europejskich pucharow. Juz nie mowie, jak to wplynie na rozwoj ligi i jej poziom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bo oni myślą, że te punkty do rankingu nam - Wiśle - coś dadzą...
![]() Tu każdy gra dla siebie, a nie dla "dobra polskiego futbolu" ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
jeszcze 4 bramki i bedzie pieknie... heh
do bojuuuu... ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie mówię że trzeba im kibicować, tak naprawdę lata mi to jaki wynik osiągną. Tylko po co robić euforie z tego że przegrywają 0:2, tak naprawdę niektórzy chyba mają problem z tym że oni mogą zagrać dalej a my już odpadliśmy. Wygrali pierwszy mecz 6:1 więc teraz mogą sobie pozwolić na stratę nawet 5 bramek, awans to awans. |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja to widzę tak, są ludzie którzy potrafią szczerze cieszyć się ze szczęścia, czy też dobrej passy innych.
Są też ludzie, którzy np. jak widzą że sąsiad kupił sobie ładnego mercedesa to następnego dnia kombinują jak złośliwie porysować delikwentowi autko zamiast samemu wziąć się do roboty i kupić sobie lepsze za rok. I to tyle z mojej strony jeżeli chodzi o nie kibicowanie polskim drużynom w europejskich pucharach ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
i lewandowski ,
teraz dopiero potrzeba 4 bramek... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
taaa a ty RAFi89 myslisz ze tylko w Polsce takie cos jest mozliwe? Myslisz kibice Realu kibicuja Barsie jak ona gra w Lidze Mistrzów, czy tez jak Manchester wygrywal Lige Mistrzów to cala Anglia sie cieszyla? To zle myslisz, w kazdym kraju takie zjawisko mozna zaobserwować, a napewno na linii odwiecznych rywali.
Tak bylo, jest i tak bedzie, czy sie to podoba niektorym czy nie. Niech kazdy kibicuje komu chce (nawet wtedy gdy za tydzien tą druzyne sie bedzie od k..w i ch..ów wyzywać na meczu ligowym), ale tez niech nikt mi nie kaze kibicowac Wisle czy Lechowi z jednego glupiego powodu jakim jest to ze te kluby reprezentują polska piłke lub pod pretekstem potrzebnych punktów do rankingu ![]() Podzielam zdanie Kamsona, w pucharach kazdy sobie rzepke skrobie, zeby jak najpozniej zaczać i jak najdluzej byc rozstawionym a zeby byc rozstawionym trzeba samemu cos ugrac a nie liczyc na Polonie czy Lecha.
Ostatnio edytowane przez killzone : 06.08.2009 o godz. 18:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale mi wcale nie o to chodzi Nie interesuje mnie Amika ,Legia czy Polonia -wiszą mi te kluby ,ich problemy czy cokolwiek innego. Tymbardziej wiszą mi ich wyniki w Europie ,bo nic z tego Wisla miec nie bedzie ,moze jak ktos juz wspomnial pol punkta do rankingu. ![]() Legia gra dzis jako Legia z Broendby ,nie w barwach biało-czerwonych ,tylko zielono-,bialo -czerwonych.Gra wiec dla siebie i swoj sukces.Swoja slawe i kase dla klubu. Jesli wiec ktos kibicuje takiej Legii bo uwaza ze gra "dla Polski" to niech kibicuje,Co mi dotego. Byle ktos nie robil z siebie pajaca ,i przez caly rok wyzwał Legionistow czy innych Amikowców a dzis trzymal za nich kiciuki komiczne to mi sie wydaje,badzmy powazni.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 06.08.2009 o godz. 18:58.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
wiecie co jak mysle o tym lewandowskim?
to bedzie nasz kat. a mogl katowac dla nas... |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Lech przegrywa 1:2
Bramka dla Lecha: Dośrodkowanie z cornera Stilića i Lewandowski mocnym uderzeniem głową pokonuje Staw'a. Piłka ląduje w okienku norweskiej bramki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie nie mówię żeby im kibicować. Ale nie rozumiem po co pisać przegrywają 0:2 jeszcze tylko 4, jak oni swoje zrobili w pierwszym spotkaniu. W dodatku brak jakichkolwiek wyników innych polskich zespołów w kolejnych latach wpływa na to od której rundy polskie zespoły startują i w ogóle ile ich gra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
6' i Legia dostaje bramkę od Duńczyków ...
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest mecz Legii na sopcascie?
Edit. Ja rozumiem, że ITI=Nsport=Legia, ale "spuszczalski" ton komentatorów przy każdym udanym podaniu Legii, które potrafi wykonać każdy 10-latek, to trochę przegięcie.
Ostatnio edytowane przez matusz : 06.08.2009 o godz. 19:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Legia tragicznie się prezentuje, Duńczycy widać,że wiedzą co mają grać, o Legii tego powiedzieć nie można. no i gol,ale dzieki bramkarzowi Duńskiemu
dobry jest.Kat Giza![]() ja oglądam mecz Legii przez jakieś duńskie dziadostwo. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jest, Legia leci na kanale 68445, Polonia 68446
P.S. Już 1-1, 17' Warszawa intonuje: Mistrzem Polski jest Legia ... ![]() P.S" Na Łazienkowskiej budowa, śpiewa jedna trybuna, w TV huk jakby 30,000 wiary zdzierało gardła ![]()
Ostatnio edytowane przez iiYama : 06.08.2009 o godz. 19:22.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mecz jest na public sport(i jak zwykle swietna transmisja). Sprawdz na meczyki.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zarzucisz linkiem? Bo tych pajaców z n sport się nie da słuchać.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|