The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2011, 21:43
borowik napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że ta domniemana replika kosztuje 249 PLN
I tyle ma kosztować. replika.

Koszulki w których grac będa piłkarze mają być w ogóle nie dostępne w sprzedaży.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.09.2011, 22:03
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
I tyle ma kosztować. replika.

Koszulki w których grac będa piłkarze mają być w ogóle nie dostępne w sprzedaży.
Przecież zawsze te w sprzedaży różniły się od tych w których grają.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 08.09.2011, 22:04
Czym? Brakiem naszywek ekstraklasa ewentualnie (które i tak można sobie dorobić). Teraz mają podobno bys znaczące różnice. Zobaczymy w pon.
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 08.09.2011, 22:05
kornd napisał(a):Wyświetl post
A według mnie to prezentuje się okropnie. A poza tym to nie herb Wisły, tylko logo spółki akcyjnej.
Zdecydowanie za duże to logo jest na koszulce, może dożyjemy czasów kiedy wróci BIAŁA GWIAZDA.
To jest nowy herb. Jest jeden z najpiekniejszych w Europie i Biala Gwiazde ma w srodku takze nie jest ominieta. Biala Gwiazda zostala na koszulkach...i poprostu dodany zostal piekny wieniec oraz korona JAK NAJBARDZIEJ odpowiednia dla naszego klubu!
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.09.2011, 22:05
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Przecież zawsze te w sprzedaży różniły się od tych w których grają.
Właśnie, że nie bo teraz w sprzedaży były meczówki i repliki w różnych cenach.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 08.09.2011, 22:06
A według mnie to prezentuje się okropnie. A poza tym to nie herb Wisły, tylko logo spółki akcyjnej.
Zdecydowanie za duże to logo jest na koszulce, może dożyjemy czasów kiedy wróci BIAŁA GWIAZDA.
Ja sądzę że Białej Gwiazdy można spodziewać się... już za 2 sezony! Czyli przy następnych koszulkach. W tym roku akcja została przeprowadzona zdecydowanie za późno, a to że stroje dostajemy z taką obsuwą to tylko zaciemniło. Nie sądzę żeby załatwienie BG stanowiło jakiś problem. Ja wiem Basałaj nie jest idealny, ale co mu szkodzi poprostu przekazać adidasowi że taki jest symbol klubu i taki mają naszyć? Tylko musi to zrobić w odpowiednim czasie.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.09.2011, 22:14
Co tu dużo mówić - koszulka wygląda świetnie. Chyba najlepsza od czasów Nike 90. A na pewno najładniejsza w naszej lidze. Ciekawe co zrobią z logo Te-Debile Ekstraklasy...
.
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.09.2011, 22:23
Wi$l@1906 napisał(a):Wyświetl post
To jest nowy herb. Jest jeden z najpiekniejszych w Europie i Biala Gwiazde ma w srodku takze nie jest ominieta. Biala Gwiazda zostala na koszulkach...i poprostu dodany zostal piekny wieniec oraz korona JAK NAJBARDZIEJ odpowiednia dla naszego klubu!
Nie wiem jak ty, ja się z tym herbem nie identyfikuje. Dla mnie symbolem jest Biała Gwiazda i herb Towarzystwa Sportowego. Te wszystkie wieńce i korony, o których piszesz to jakieś niepotrzebne wynalazki.
Właściwie to nie rozumiem dlaczego Cupiał chciał zmienić ten tradycyjny herb TS z którym utożsamiają się prawdziwi kibice. W Cracovii - Filipiak odkupił sekcje piłkarską od MKS Cracovia, ale herbu nie modyfikował.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Nat_alia
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 08.09.2011, 22:33
kornd masz racje, nie potrzbnie zmienali herb TS-u na logo SA, z cięzkim sercem musze przyznać, ale mi sie nie poodba :(:(, marzy mi się koszulka z BG, a jesli nie BG to chociaż herb TS-u
ABG Armia Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 08.09.2011, 22:36
Nie wiem jak ty, ja się z tym herbem nie identyfikuje. Dla mnie symbolem jest Biała Gwiazda i herb Towarzystwa Sportowego. Te wszystkie wieńce i korony, o których piszesz to jakieś niepotrzebne wynalazki.
Właściwie to nie rozumiem dlaczego Cupiał chciał zmienić ten tradycyjny herb TS z którym utożsamiają się prawdziwi kibice. W Cracovii - Filipiak odkupił sekcje piłkarską od MKS Cracovia, ale herbu nie modyfikował.
Rozumiem Cie oprocz tego zdania o "prawdziwych kibicach". Nie mysle ze to za ktorym herbem jestes decyduje czy jestes prawdziwym kibicem czy nie. Moj Tata jest kibicem od dziecka, gral w Wisle (nie pierwszy sklad czy cos ale gral). Ma w Wisle w krwi, przekazal mi ja ale odkad Wisla wzbogacila herb wydawal sie on nam odpowiedni do klasy druzyny za ktora sie uwazamy. Kupuje dziesiatki rzeczy z Wisly, z Biala Gwiazda, herbem TS i herbem SSA i wydaje mi sie ze kazde reprezentuja Wisle i tak samo ja, jak i on, wiem ze jestesmy najprawdziwszymi kibicami jakich ma nasz klub.
Odpowiedz cytując
szymon_k
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 09.09.2011, 08:20
A mnie koszulka bardzo się podoba...wygląda fachowo i ładnie. Właśnie taką chciałem
Odpowiedz cytując
bobysoprano
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 09.09.2011, 08:39
Moim skromnym zdaniem:

Nowe stroje są tragiczne z 2 powodów, a może nawet 3:

1. Czas oczekiwania >>> i do tego opóźnienie dawało nadzieję, że adidas przygotuje naprawdę coś specjalnego i dedykowanego dla Wisły - coś co będzie ładne, modne i nawiązujące do klubu. Niestety nic z tego nie nastąpiło.

2. Model >>> jest tandetny, oblatany, oblookany, masowy, nijaki. Stroje Legi przy tych to mistrzostwo świata.

3. Podejście do Mistrza Polski - tutaj pozostawię samo hasło bez wyjaśnienia.

na poparcie mojej wypowiedzi zaprezentuje coś co jest dedykowanym, przygotowanym dla konkretnego klienta produktem, który na dodatek ma być związany z danym klubem/reprezentacją. Prezentacja odbywa się na czas, nie ma wcześniejszych przecieków. Jest jak w zegarku. JAK SIĘ CHCE TO Można DROGI ADIDASIE.

Jazda ! Jazda ! Jazda ! Biała Gwiazda !

Odpowiedz cytując
Marcinklon
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.09.2011, 08:44
ciekawe który będzie jak Cantona odwijał kołnierzyk hehe

Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.09.2011, 08:54
Pewniak to KIRM
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.09.2011, 09:08
Adidas dla Legii i Wisły miał wykonać w tym sezonie "dedykowane" stroje, po przecieku i jednym zdjęciu naszej koszulki i porównaniu jej z koszulką Legii, z żalem muszę stwierdzić, że Adidas projektując je bardziej postarał się dla Legii i jednak zrobił im ładniejsze koszulki od naszych.

Odpowiedz cytując
Kajto
Member

Od: 02.2009

Stary 09.09.2011, 10:07
Ale przecież prezentacja jest w poniedziałek... Baba w sklepie powiedziała i tutaj lament.
Krytykować jak co będziemy w poniedziałek jak będą pierwsze zdjęcia z prezentacji nowych strojów.
Odpowiedz cytując
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 09.09.2011, 10:13
My dostajemy koszulkę Schalke i Dynama Kijów z zeszłego i z tego sezonu bo domowe Schalke się nie zmieniły a Legia dostała koszulki HSV z tamtego sezonu
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 09.09.2011, 12:59
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
My dostajemy koszulkę Schalke i Dynama Kijów z zeszłego i z tego sezonu bo domowe Schalke się nie zmieniły a Legia dostała koszulki HSV z tamtego sezonu
te koszulki HSV są całkiem inne, niż te Legii.
pomyślcie zanim coś wstawicie.

ps. poczekajcie do poniedziałku.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.09.2011, 15:10
Kajto niektórzy już dali sie nakręcić i pewnie nabrać z powodu jednego zdjęcia które niewiadomo na ile jest prawdziwe.Dla wszystkich krytyków jeszcze 3 dni do poniedziałkowej prezentacji więc się jeszcze wstrzymajcie ze swoją krytykom.bobysoprano a nie przyszło ci do głowy że Wisła może negocjuje ze starym nowym sponsorem który zawita na koszulkach i dlatego wszystko przesuwa sie w czasie.Zresztą jeszcze prezentacji nie było a już mówisz że tragiczne.Co do strojów Legii to jest forum dotyczące strojów Wisły a nie Legii ale widziało się lepsze niż nowe stroje Legii więc nic ciekawego
Odpowiedz cytując
gosc2332
Senior Member

Stary 09.09.2011, 15:23
Ogólnie ta koszulka która tu była pokazana jest inna niż ta Schalke, więc pisanie że to model Schalke jest śmieszne
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.09.2011, 15:30
Co do koszulki to jak dla mnie wyglada ok. Jeżeli tylko to prawda,że bedzie to wlasnie ten model z kołnierzykiem.

Sam osobiscie oczekiwałem czegoś bardziej oldschoolowego i podobnego do strojów Polski na euro 2012.

edit

Chodziło mi o koszulki Adidasa dla Polski z okazji euro 2012 jak cos to pozniej wrzuce foto
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.09.2011 o godz. 16:06.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.09.2011, 15:58
Jak będą wyglądać stroje polski na E2012?
.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.09.2011, 16:13
Ponoć w miejscu gdzie jest sponsor strategiczny ma być nadrukowana "kiełbasa" żeby uszanować gwiżdżących i jedzących kiełbasę na meczu kibiców.

Info telefoniczne
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.09.2011, 16:13
Wygrałem zaproszenie na prezentację koszulek!!
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.09.2011, 16:26
Gratulacje
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.09.2011, 20:03
Mistel
To kup tą nową z kołnierzem i w niej idź.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 09.09.2011, 22:34
w adidasie w bonarce nie maja jeszcze

nie ma co tez wyolbrzymiac "skandalu" z wycieknieciem , takie rzeczy sa normalne , a czasem wrecz inspirowane
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.09.2011, 09:48
ale za to oldschoolowe dresy sztabu szkoleniowego i medycznego pierwsza klasa
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.09.2011, 10:20
Po tym jednym zdjęciu które na razie mamy można stwierdzić, że koszulki będą ładne, schludne, przyzwoite. Elegancki kołnierzyk, podobny rzeczywiście do tego z modelu Shalke. Podejrzewam, że jak obejrzycie te koszulki na zawodnikach na zdjęciach z prezentacji, to nie będziecie (co niektórzy) psioczyć, że dziadostwo i chała.

Nie da się jednak ukryć niestety, że są minusy. Cała ta "dedykacja" dla Wisły to drobniutkie wstawki, a spodziewaliśmy się (przynajmniej na początku) czegoś więcej. Do tego brak Białej Gwiazdy (o którą ciągle trzeba walczyć!). Ale to można było przewidzieć i nie ma tutaj jakiegoś strasznego rozczarowania. Więc generalnie koszulki na plus.
Patrząc na piżamy Amiki od Pumy i stroje Śląska które bardziej przypominają trykoty siatkarzy bądź piłkarzy ręcznych, czy najtańsze stroje z katalogu od adidasa u innych ekip, to trzeba powiedzieć, że nasi piłkarze będą prezentować się fajnie na naszych krajowych boiskach.

Anyway, czekam z niecierpliwością na prezentację.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 10.09.2011, 13:07
Sorry za offtopic, ale tutaj ludzie pewnie będą się lepiej znali (niż w ,,Mam pytanie"). Jaki model strojów ma reprezentacja Polski? Szczególnie chodzi mi o te bluzy treningowe?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów