|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
I tyle ma kosztować. replika.
Koszulki w których grac będa piłkarze mają być w ogóle nie dostępne w sprzedaży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czym? Brakiem naszywek ekstraklasa ewentualnie (które i tak można sobie dorobić). Teraz mają podobno bys znaczące różnice. Zobaczymy w pon.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To jest nowy herb. Jest jeden z najpiekniejszych w Europie i Biala Gwiazde ma w srodku takze nie jest ominieta. Biala Gwiazda zostala na koszulkach...i poprostu dodany zostal piekny wieniec oraz korona JAK NAJBARDZIEJ odpowiednia dla naszego klubu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Właśnie, że nie bo teraz w sprzedaży były meczówki i repliki w różnych cenach.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja sądzę że Białej Gwiazdy można spodziewać się... już za 2 sezony! Czyli przy następnych koszulkach. W tym roku akcja została przeprowadzona zdecydowanie za późno, a to że stroje dostajemy z taką obsuwą to tylko zaciemniło. Nie sądzę żeby załatwienie BG stanowiło jakiś problem. Ja wiem Basałaj nie jest idealny, ale co mu szkodzi poprostu przekazać adidasowi że taki jest symbol klubu i taki mają naszyć? Tylko musi to zrobić w odpowiednim czasie.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić - koszulka wygląda świetnie. Chyba najlepsza od czasów Nike 90. A na pewno najładniejsza w naszej lidze. Ciekawe co zrobią z logo Te-Debile Ekstraklasy...
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Właściwie to nie rozumiem dlaczego Cupiał chciał zmienić ten tradycyjny herb TS z którym utożsamiają się prawdziwi kibice. W Cracovii - Filipiak odkupił sekcje piłkarską od MKS Cracovia, ale herbu nie modyfikował. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kornd masz racje, nie potrzbnie zmienali herb TS-u na logo SA, z cięzkim sercem musze przyznać, ale mi sie nie poodba :(:(, marzy mi się koszulka z BG, a jesli nie BG to chociaż herb TS-u
![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A mnie koszulka bardzo się podoba...wygląda fachowo i ładnie. Właśnie taką chciałem
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Moim skromnym zdaniem:
Nowe stroje są tragiczne z 2 powodów, a może nawet 3: 1. Czas oczekiwania >>> i do tego opóźnienie dawało nadzieję, że adidas przygotuje naprawdę coś specjalnego i dedykowanego dla Wisły - coś co będzie ładne, modne i nawiązujące do klubu. Niestety nic z tego nie nastąpiło. 2. Model >>> jest tandetny, oblatany, oblookany, masowy, nijaki. Stroje Legi przy tych to mistrzostwo świata. 3. Podejście do Mistrza Polski - tutaj pozostawię samo hasło bez wyjaśnienia. na poparcie mojej wypowiedzi zaprezentuje coś co jest dedykowanym, przygotowanym dla konkretnego klienta produktem, który na dodatek ma być związany z danym klubem/reprezentacją. Prezentacja odbywa się na czas, nie ma wcześniejszych przecieków. Jest jak w zegarku. JAK SIĘ CHCE TO Można DROGI ADIDASIE. ![]() ![]()
Jazda ! Jazda ! Jazda ! Biała Gwiazda !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Pewniak to KIRM
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Adidas dla Legii i Wisły miał wykonać w tym sezonie "dedykowane" stroje, po przecieku i jednym zdjęciu naszej koszulki i porównaniu jej z koszulką Legii, z żalem muszę stwierdzić, że Adidas projektując je bardziej postarał się dla Legii i jednak zrobił im ładniejsze koszulki od naszych.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ale przecież prezentacja jest w poniedziałek... Baba w sklepie powiedziała i tutaj lament.
Krytykować jak co będziemy w poniedziałek jak będą pierwsze zdjęcia z prezentacji nowych strojów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
My dostajemy koszulkę Schalke i Dynama Kijów z zeszłego i z tego sezonu bo domowe Schalke się nie zmieniły a Legia dostała koszulki HSV z tamtego sezonu
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kajto niektórzy już dali sie nakręcić i pewnie nabrać z powodu jednego zdjęcia które niewiadomo na ile jest prawdziwe.Dla wszystkich krytyków jeszcze 3 dni do poniedziałkowej prezentacji więc się jeszcze wstrzymajcie ze swoją krytykom.bobysoprano a nie przyszło ci do głowy że Wisła może negocjuje ze starym nowym sponsorem który zawita na koszulkach i dlatego wszystko przesuwa sie w czasie.Zresztą jeszcze prezentacji nie było a już mówisz że tragiczne.Co do strojów Legii to jest forum dotyczące strojów Wisły a nie Legii ale widziało się lepsze niż nowe stroje Legii więc nic ciekawego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogólnie ta koszulka która tu była pokazana jest inna niż ta Schalke, więc pisanie że to model Schalke jest śmieszne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co do koszulki to jak dla mnie wyglada ok. Jeżeli tylko to prawda,że bedzie to wlasnie ten model z kołnierzykiem.
Sam osobiscie oczekiwałem czegoś bardziej oldschoolowego i podobnego do strojów Polski na euro 2012. edit Chodziło mi o koszulki Adidasa dla Polski z okazji euro 2012 jak cos to pozniej wrzuce foto
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.09.2011 o godz. 16:06.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak będą wyglądać stroje polski na E2012?
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wygrałem zaproszenie na prezentację koszulek!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gratulacje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
w adidasie w bonarce nie maja jeszcze
nie ma co tez wyolbrzymiac "skandalu" z wycieknieciem , takie rzeczy sa normalne , a czasem wrecz inspirowane |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Po tym jednym zdjęciu które na razie mamy można stwierdzić, że koszulki będą ładne, schludne, przyzwoite. Elegancki kołnierzyk, podobny rzeczywiście do tego z modelu Shalke. Podejrzewam, że jak obejrzycie te koszulki na zawodnikach na zdjęciach z prezentacji, to nie będziecie (co niektórzy) psioczyć, że dziadostwo i chała.
Nie da się jednak ukryć niestety, że są minusy. Cała ta "dedykacja" dla Wisły to drobniutkie wstawki, a spodziewaliśmy się (przynajmniej na początku) czegoś więcej. Do tego brak Białej Gwiazdy (o którą ciągle trzeba walczyć!). Ale to można było przewidzieć i nie ma tutaj jakiegoś strasznego rozczarowania. Więc generalnie koszulki na plus. Patrząc na piżamy Amiki od Pumy i stroje Śląska które bardziej przypominają trykoty siatkarzy bądź piłkarzy ręcznych, czy najtańsze stroje z katalogu od adidasa u innych ekip, to trzeba powiedzieć, że nasi piłkarze będą prezentować się fajnie na naszych krajowych boiskach. Anyway, czekam z niecierpliwością na prezentację. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sorry za offtopic, ale tutaj ludzie pewnie będą się lepiej znali (niż w ,,Mam pytanie"). Jaki model strojów ma reprezentacja Polski? Szczególnie chodzi mi o te bluzy treningowe?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|