|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
wez puszki farb, szablony, drabine i idz w to miejsce cos namalowac, wrzuc fotke i porownamy
![]() to jest nielegal na przypale w poludnie, szybka akcja i tyle.. takich oblesnych napisow masz tysiace w Krakowie i w okolicach, nie wszystko jest na legalu robione z przyzwoleniem majac odpowiedni sprzet do tego zaznaczylismy swoje miejsce w specyficznym miejscu (znaczna czesc osob by nie podolala takiemu zadaniu bo by sie najzwyczajniej posrala ze strachu) i gitarka, poszlo w Polske , wlasnie za tak specyficzne miejsce i rozglos w mediach akcje uwazam na mega plus, ale kazdy ma swoje gusta ![]() generalnie ten wątek nie puje tu zbytnio, tu sie wiecej gada o sportach i pilkarzach, a to byla akcja kibicowska
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.07.2013 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ogarnijcie sie , Kapki z Bednarzem osmieszaja nasz klub min. sprowadzajac jakiegos studenta do klubu , Smuda jeszcze go wystawia ... smieje sie z nas cala Polska a wy sie przejmujecie grafem na ulicy , nie daje wiary ze takie kwiatki mamy jako kibicow Wisly !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
.No cóż - lans przede wszystkim - prawda wilczku |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Najlepiej dzisiaj powiedział rano Wojewódzki w radio. Jak Ci kibice muszą kochać swój klub że za własne pieniądze kupili farby, weszli ponad 2000 m.n.p. i jeszcze dróżkę pomalowali. Pełne poświęcenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
||
|
No cóż... narażę się prawdziwym kibicom
![]()
alexx6 napisał(a):
![]() Aha. I faktycznie można byloby przejść nad tą "akcją" do porządku dziennego gdyby nie takie rozpaczliwe próby bronienia buraków.... o... przepraszam: najlepszych, pelnych poświęcenia kibiców.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 09.07.2013 o godz. 20:08.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dlatego nadmienilem o "gustach"..
Dla Ciebie to buractwo, dla mnie wrecz przeciwnie fajna akcja i tyle. Lepsze to niz malowanie koszy na smieci czy stodoły na obrzezach miasta o ktorych nikt nic nie wspomni.po prostu nie moge zrozumiec co jest buraczanego w tym ze paru fanow Wisly wymalowalo napisami "WISLA KRAKOW" oczojebne miejsce, po ktorym przechadza sie mnostwo osob no ale ... o gustach.. .sie nie dyskutuje ![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.07.2013 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Gdzie droga do Morskiego Oka leży na wysokości "ponad 2000 m n.pm Ledwo 1400 ... u celu .... No chyba że chłopaki zaczynąli z drugiej strony ...od Rysów ... ![]() ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak czytam i czytam i mam z was mega polewkę. Następnym razem jak zobaczycie kogoś jak rozwiesza komuś na szybie czy gdzieś na przystanku vlepkę zróbcie zdjęcie i zanieście na komisariat, nie mówiąc już o tagowaniu miasta. Jakoś nie płakaliście tak, jak tychy pół Krakowa nam "pobazgrała", nie było takiej nagonki = brak płaczu? Ludzie, wyjdźcie czasem na świeże powietrze dotlenić mózgi, skoro braci po szalu chcecie potępiać policją.
PS: Teraz sobie przypomniałem- pamiętacie jak rok temu chłopaki od nas "wkradły" się w Londynie na stadion? Przecież w waszym to był prawdziwy skandal, a z tego co pamiętam, 100% ludzi piało z zachwytu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co wy na to? Toż to się w pale nie mieści!
![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.07.2013 o godz. 22:15.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dlatego tez nie rozumiem dlaczego niektórzy z Was bronią czegoś co sensu nie ma? To tak jakbyście bronili zasad 'meczu podzielonego na trzy połowy' albo 'szwajcarskiego morza'. Oczywiście nie każdy musi być nauczony szacunku do rezerwatów natomiast brak znajomości zasad nie jest usprawiedliwieniem - są tablice przy wejściu, czytać większość umie. To dużo czy mało dzieląc na kilku chłopa? Albo inaczej - na ile powinni wycenić? Na dwie puszki rozpuszczalnika? Może gratis i usunąć w ramach sprzątania? W tle 'wyceny szkody' jest pytanie co zrobić z ludźmi którzy na własną rękę modyfikują wygląd cudzych lub wspólnych miejsc. Mnie się taki spontan nie podoba, choć wiem że inni myślą inaczej, a nawet skrajnie rożnie - np. mam wrażenie że za 2.5 tysiąca spokojnie byś pozwolił na oficjalne graffiti w tamtym miejscu. Myślę że to samo. Słoma i brudne buty. Nie widzę różnicy. Brak kultury nie jest dla mnie przykładem dobrego tonu i oraz nie jest definicją 'normy'.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.07.2013 o godz. 23:54.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dawajcie, panowie
Jest moc!Myślę, że spokojnie dobijemy do dziesięciu stron tematu! ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Podajcie namiary na tych "inteligentow", to mysle ze bez problemu uda sie im zalatwic podobne napisy na autach, domach, drzwiach wejsciowych
. Potem powinni wszyscy poklepac po plecach, bo w koncu to dobry czyn i slawienie swojego klubu. Chlopaki potem spedza te 5 minut z myjka cisnieniowa lub z rozpuszczalnikiem(bo to przeciez zadna afera) . Az dziw, ze sami na to nie wpadli!?!? Na swojej wlasnosci cos takiego stworzyc... to przeciez powinien byc honor ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To chyba jeden z tych społeczniaków z "Nigdy Więcej", które Tusk uruchomił do walki z "kibolami" pod medialnym patronatem GW.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A to powyżej to z jakiej okazji? jakiś stróż prawa wywędrował na druga stronę? gdzie to jest?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakiś debil tylko jest zdolny do takich rzeczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tym, którzy tak sie wstydzą za tych chłopaków z trasy do Morskiego Oka chce powiedzieć, aby trochę ochloneli i wyluzowali. Cóż wielkiego sie stało? Ja jakbym szedł akurat ta trasa to byłbym dumny, ze na tak licznie odwiedzanej trasie są grafy Wisły (oczywiście wolałbym, aby były estetyczne - no ale tam ciężko o czas na namalowanie czegoś takiego).
Lykacie wszystko co Wam gówno wybiórcze i inne media zaserwuja. Chłopaki były określane mianem kiboli, przestępców, itp. A to zwyczajni kibice, dla których Wisła to cos wiecej niż mecz, zwycięstwa, Liga Mistrzów. Moze byli lekko naiwni, ze podczas takiego ruchu jak wtedy na szlaku zabrali sie za cos takiego, no ale trudno. Nic wielkiego nie zrobili, kilka napisów i tyle. A media robią z igły widły. Ja bardziej bym sie wstydził za osobę, która na swoim terenie zignoruje graf żydowski lub gumiorski lub antywislacki.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.07.2013 o godz. 10:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie najbardziej w....iają osoby które malują bohomazy (bo grafitti nie można tego nazwać) na odnowionych kamienicach, blokach i domach jednorodzinnych. To są po prostu troglodyci. Gimbazjum ma teraz czas wolny, to np. na jednym ze starszych osiedli w NH codziennie pojawiaja sie bohomazy typu "Jebać craxe" itd. Jeden łepek dal się złapać na gorącym uczynku, ale to nic bo dalej pojawiają się bohomazy. Uważacie co niektorzy, że malowanie po świeżo wyremontowanych budynkach jest "fajne"? Popytajcie ile kosztuje usunięcie takich malowideł. Często 20-30% remontowego idzie na robienie tego, a są ważniejsze wydatki, jak ocieplanie, robienie dachu itd...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No niestety debili nasiało się pełno. Najgorsze jest to, że jeden z drugim komuś dom oszpecą swoimi bohomazami czy jak to tam nazwac. Właściciel zgłosi to na policję, bo będzie chciał zadoścuczynienia za poniesione szkody. Młodzi "graficiarze" wpadną ale ich koledzy będą się za pewne mścic na osobie która założyła sprawę bo przecież ząb za ząb.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
zarówno jedni jak i drudzy skończcie dyskusje. żenada z tą akcją, nie ma co robić też wielkiej afery, ale porównania malowania parku narodowego z malowaniem po Krakowie? ![]() ps. "naród wspaniały, tylko ludzie ....y", więc przynajmniej tego naszego pięknego kraju nie niszczmy, tyle.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 10.07.2013 o godz. 11:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wstydził byś się takie żygoliny wypisywać. Nawet mimo że pozostajesz anonimowy. Ps. Uprzedzam. Tutaj nie chodzi o mój światopogląd i opinie wydaną przez jego pryzmat a o zachowanie jakie w środowisku kibicowski po prostu delikatnie mówiąc nie przystoi. A jest to forum kibicowskie Wisły Kraków ...a nie MK, turystyczne, milicyjne, miłośników pieszych wycieczek do morskiego oka czy entuzjastów kamieni z epoki polodowcowej.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.07.2013 o godz. 12:36.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|