|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja bazuje na faktach a te sa takie ze bezmózgi naparzali sie z policja. Co mnie interesuja jakies wojny na linii zarzad Legii-kibice. Po raz kolejny zrobili kompromitacje sobie i polskiej pilce. Nie umieja sie zachowac na salonach? do widzenia na 3 lata z pucharow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Rozumiem ze byles wczoraj w Kopenhadze ze wiesz co sie dzialo, jezeli juz bazujesz na faktach ;>
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Kompromitacje Polsce? Masz pojecie, ze wczoraj Hajduk 'bawił się' w Żlinie? Nie? To juz wiesz jaki jest odbiór tej 'zadymy' w Europie.Sam masz wyzej przykład. W duńskiej gazecie : duńczycy rzucali racami, w polskiej: kibice z obu krajów. Dziwie sie, ze jeszcze Schetyna nie wyskoczył z konferencją, ze jutro problem sie rozwiaze, bo nowa ustawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Takich ludzi trzeba odciac od pilki noznej, bo sie podpinaja i robia burdy. Legia pewnie juz ma dane osobowe tych 100 zatrzymanych osob, dla ktorych w calej Polsce powinny byc od teraz zakazy stadionowe. Proste i logiczne.
Pan ponizej, to jakis niespelniony prawnik, skoro uwaza ze osoby, ktorym nie postawiono zarzutow sa ok . Po drugie, to o ile wiem na stronie Legii stalo wyraznie, ze biletow nie bedzie mozna nabyc w Danii(co jest zrozumiale po burdach w Wilnie). Po trzecie...jakim trzeba byc kretynem, a zeby atakowac Policje? Ja mialem juz wiele spotkan(zapewne wiecej od tych ****eczek z maskami na mordach) z panami w niebieskich ubraniach i nigdy mi cos takiego do glowy nie przyszlo. Trzeba miec cos z glowa, bo innego wytlumaczenia nie ma.http://www.legia.net/news.php?id=34235 - tutaj np. jasna informacja.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 31.07.2009 o godz. 12:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak tak szczególnie, że wypuszczono prawie wszystkich, a tylko 6 postawiono zarzuty.
Dobry jesteś ![]() Forumowi obrońcy prawa i moralności, do szkółki policyjnej chyba niektórzy powinni się zapisać :/ Fani piłki skopanej :/ ciekawe jakby jeden z drugim płakał jakby go zatrzymali na kilka godzin, za to, że chciał kupić bilet swojej drużyny. Generalnie coraz żałośniej się robi na tym forum, jak czytam co niektórych i zastanawiam się czy to jeszcze kibic.
Ostatnio edytowane przez emsi : 31.07.2009 o godz. 12:36.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
Następny pelikan. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
eech chyba nie ma co się więcej wypowiadać na ten temat, jak ktoś nie czyta postów w górę to pewnie tak samo jest w dół. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kilka ciekawych fotek z krwawego najazdu słowiańskich hunów:
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=8&idg=1529 oraz http://jp85.pl/index.php?option=com_...259&Itemid=244 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 11.2002
Offline |
|
Dla mnie jesteś głupkiem, który głośno krzyczy i tyle Fakty są takie że gówno wiesz co się działo, przedstawili Ci informację a ty ją łykasz jak pelikan. Parę lat temu byłem w Gdańsku na dworcu, policja nas wsadziła w pociąg i zawiozła dso Gdynii. Na miejscu wyprowadziła nas z dworca i zaprowadziła na pewien skwerek. Tam ustawili się z przodu blokujac trasę a tyraliera z tyłu nacierała każąc iść. Siłą rzeczy musieliśmy pchać się na tych z przodu żeby sami się nie zadeptac. W efekcie ponad setka osób została arestzowana, ukarana mandatami i zakazaem stadionowym. Pewnie wtedy podobne Tobie debile krzyczały też głośno o ukaranie sprawy tych wielkich burd na ulicach Gdynii. Gówno ich interesował kontekst tak jak Ciebie gówno interesuje kontekst w postaci konfliktu w Legii który wg mnie tu był jednym z decydujących bodźców. Sucha informacja bez kontekstu to raj dla debili, którzy kompromitują samych siebie. ![]() ...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Skrót meczu Lecha http://www.youtube.com/watch?v=OG9nH6mvtxI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To ja jeszcze 3 grosze dorzucę
Tekst z PS:Cytat:
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
znalazlem bramki z meczu Fredrikstad - Lech http://www.youtube.com/watch?v=-D-w6ey2cnY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4 bramki po rożnych
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
już rozszyfrowałem przyczyne porażki Fredrikstad !! - za bardzo wczuli sie w reprezentacje Polski w swojej grze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chyba już nigdy nie pójdę grać w piłkę podczas meczu Amicora w pucharach. Rok temu wracam sobie z boiska, włączam tv i...Lech prowadzi z Zurychem 6:0. Wczoraj po powrocie z boiska włączam livescore i...Lech prowadzi 6:1:( Obawiam się, że znowu będzie koszmar pt. "Lech w pucharach".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
i znowu balonik się będzie nadmuchiwać i znowu pęknie i znowu Leszek przejdzie koło mistrzostwa..
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co do meczu Lecha, myslalem ze nie ma gorszego bramkarza od Pawelka, a jednak...
Golkiper Fridrikstad to sportowy blazen jakich malo, pilka z rogów spada mu na stopy i padaja z tego bramki. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Może Leszek wcale tak źle nie wychodzi na braku tego mistrzostwa (pod warunkiem że w tym roku co najmniej awansują do grupy, a więc zeszłoroczne wyczyny nie będą tylko epizodem), a my wcale tak dobrze na zdobywaniu tych MP
Oczywiście zależy kto jakie ma priorytety. Trochę jednak tych szans na LM mieliśmy i chyba jednak jest jakiś dyskomfort że nigdy się nie udało. Nie mówie, że nie mieliśmy dobrych sezonów w pucharac, bo takie były, ale jednak ... chociażby w tym sezonie nadzieje były ogromne i jak nigdy wcześniej miało być łatwo :] |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
[quote=spidey;771545]Kilka ciekawych fotek z krwawego najazdu słowiańskich hunów:/quote]
Jeszcze regulamin wyjazdu zapomniałeś wkleić: baluch napisał:- piwo kupujemy tylko w niemczech żeby było taniej - w Polsce na wstępie każdy ma mieć 0,7l na łba - jedziemy tam szerzyć bydło i patologię, mecz nas nie interesuje, ale to chyba oczywiste, dla nas pierwsze jest bydło i patologia, a drugie piłka, wyniki i takie coś, wiadomo, spojrzy się w gazetę, że tak, i tak, i tak, ale ogólnie każdy wie ocb. - na wyjazd bierzemy tylko szaliki z herbem, który lansuje KP, żadnych szalików z ABJ, bo będzie wpier*dol od kolegi mroczka z CF z Radomia teraz najważniejsze: ŻADNYCH RAC, RACE BIERZE BOLEK, on je będzie odpalał i ew.rzucał, winę zrzuci na nieogarniętych, bo jak wiadomo pojedzie nas więcej niż do Gruzji to będzie na kogo zepchnąć. No i to tyle. http://www.legia.com.pl/parsimony/in...id=2&idW=10514 |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po tym oświadczeniu wszystko jest jasne. Do tej pory myślałem, że skoro banda kiboli zrobiła burdę, to Legię powinni ukarać - ale pytanie jak udowodnić odpowiedzialność klubu?
Po wyjaśnieniach SKLW widać wyraźnie, że sprawę biletów fatalnie rozwiązał klub. W związku z tym odpowiedzialność za całe zamieszanie tym bardziej spada na Legię. I faktycznie, kibice mieli prawo być... zdenerwowani. Co nie znaczy, że powinni wdawać się w przepychanki ze służbami porządkowymi. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bez oswiadczenia nalezalo stwierdzic ze burdy okolo stadionowe nie wziely sie jedynie ze zdziczenia kibicow, ale ze dolozyli sie do tego ci co zawsze... Tym razem okazalo sie, ze takze zarzad klubu , ktory nakazał nie sperzedawanie biletow Polakom. Ja wiem, że chcieli sie zabezpieczyc na wypadke Wilna 2, ale czaami mozna wylać dziecko z kąpielą takimi działaniami.
Poparcie dla kibiców w 100% ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Trzeba przyznac ze Amika po tym co pokazala z nami w sobote,wczoraj sie rozstrzelała i awans juz prawie ich.
Ale zobaczymy jak trafia na kogos lepszego na co tak naprawde ich stac. A Legia z tego co widzialem pierwsze 30 min meczu,to do Czstochowy dziekowac za Muche. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.cphpost.dk/news/crime/155...ball-riot.html
Ostatnio edytowane przez killzone : 31.07.2009 o godz. 18:09.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Kilka ciekawych fotek z krwawego najazdu słowiańskich hunów:
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=8&idg=1529 oraz http://jp85.pl/index.php?option=com_...259&Itemid=244 ......... wow |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak czytalem relacje, w jednym z portalil to było napisane, ze Broendby rzuciło racą.
Btw. - a nasz Kopenhaski kolega tutaj na forum był, moze by bezstronna wersje miał. Media kształtuje w naszym zasranym kraju bardzo dużo. Przez tydzien czasu, nieświadoma czesc Polski, byla przekonana ze 200 hamów z Legii skasowało połowe Kopenhagi, robiąc do tego awantury na meczu. SKLW powinno pozwac pare gazet, żeby chociaz przeprosiny czy cus. Niby brocha nie moja, jednak piaskownice mamy wspólną ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest gdzies transmisja Lecha? Miala byc na atdhe.net, ale nie ma.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|