The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2009, 12:21
Ja bazuje na faktach a te sa takie ze bezmózgi naparzali sie z policja. Co mnie interesuja jakies wojny na linii zarzad Legii-kibice. Po raz kolejny zrobili kompromitacje sobie i polskiej pilce. Nie umieja sie zachowac na salonach? do widzenia na 3 lata z pucharow.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.07.2009, 12:23
Rozumiem ze byles wczoraj w Kopenhadze ze wiesz co sie dzialo, jezeli juz bazujesz na faktach ;>
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.07.2009, 12:26
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Ja bazuje na faktach a te sa takie ze bezmózgi naparzali sie z policja. Co mnie interesuja jakies wojny na linii zarzad Legii-kibice. Po raz kolejny zrobili kompromitacje sobie i polskiej pilce. Nie umieja sie zachowac na salonach? do widzenia na 3 lata z pucharow.
A skąd te fakty? Z gazety? Kompromitacje Polsce? Masz pojecie, ze wczoraj Hajduk 'bawił się' w Żlinie? Nie? To juz wiesz jaki jest odbiór tej 'zadymy' w Europie.

Sam masz wyzej przykład. W duńskiej gazecie : duńczycy rzucali racami, w polskiej: kibice z obu krajów.

Dziwie sie, ze jeszcze Schetyna nie wyskoczył z konferencją, ze jutro problem sie rozwiaze, bo nowa ustawa.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 31.07.2009, 12:27
Takich ludzi trzeba odciac od pilki noznej, bo sie podpinaja i robia burdy. Legia pewnie juz ma dane osobowe tych 100 zatrzymanych osob, dla ktorych w calej Polsce powinny byc od teraz zakazy stadionowe. Proste i logiczne.

Pan ponizej, to jakis niespelniony prawnik, skoro uwaza ze osoby, ktorym nie postawiono zarzutow sa ok . Po drugie, to o ile wiem na stronie Legii stalo wyraznie, ze biletow nie bedzie mozna nabyc w Danii(co jest zrozumiale po burdach w Wilnie). Po trzecie...jakim trzeba byc kretynem, a zeby atakowac Policje? Ja mialem juz wiele spotkan(zapewne wiecej od tych ****eczek z maskami na mordach) z panami w niebieskich ubraniach i nigdy mi cos takiego do glowy nie przyszlo. Trzeba miec cos z glowa, bo innego wytlumaczenia nie ma.

http://www.legia.net/news.php?id=34235 - tutaj np. jasna informacja.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 31.07.2009 o godz. 12:45.
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 31.07.2009, 12:32
Tak tak szczególnie, że wypuszczono prawie wszystkich, a tylko 6 postawiono zarzuty.

Dobry jesteś

Forumowi obrońcy prawa i moralności, do szkółki policyjnej chyba niektórzy powinni się zapisać :/

Fani piłki skopanej :/ ciekawe jakby jeden z drugim płakał jakby go zatrzymali na kilka godzin, za to, że chciał kupić bilet swojej drużyny.

Generalnie coraz żałośniej się robi na tym forum, jak czytam co niektórych i zastanawiam się czy to jeszcze kibic.
Ostatnio edytowane przez emsi : 31.07.2009 o godz. 12:36.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 31.07.2009, 12:35
wielka.wisla napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...l?ticaid=187b1

No jak ?! Drugi raz przygoda z Europą i drugi raz przynoszą Polsce wstyd w Europie !
Wszyscy kibice w Polsce walczą i pracują nad poprawą wizerunku, nad tym, by zwykli ludzie zmienili zdanie o fanatykach i o pseudokibicach, by zachęcić ich do przyjścia na mecze i na stadion. Udowodnic chcemy, że da sie bezpiecznie i kulturalnie kibicować z uszanowaniem klubu, pilkarzy i innych widzow, nawet szacunkiem do kibicow druzyny przeciwnej - mna szacunek trzeba sobei zasłużyć !! A kilkuset odważnych z Warszawy zamieniają lata cieżkiej pracy kibiców z całego kraju w kilka wyrwanych krzesełek, rzucone kamienie i huligankę w Kopenhadze !!! Powiedzcie mi, czym się motywują tacy bohaterowie?

Życzę Legii zaaaaaaaaaaaajebistej kary finansowej. A wykluczenie nas wszystkich dotnknie
Włącz samodzielne myślenie...
Następny pelikan.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.07.2009, 12:42
Jedź na wyjazd Wisły tysiące kilometrów, płacąc za to nie małą kwote, z zapewnieniem zarządu, że bilety będą do nabycia na miejscu i odbij sie od bramy. Powiesz "o kurcze, a to pech" i będziesz udawał, że nic sie nie stało?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 31.07.2009, 12:43
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Takich ludzi trzeba odciac od pilki noznej, bo sie podpinaja i robia burdy. Legia pewnie juz ma dane osobowe tych 100 zatrzymanych osob, dla ktorych w calej Polsce powinny byc od teraz zakazy stadionowe. Proste i logiczne.
To były zatrzymania prewencyjne >.> zgarniano losowo ludzi spod stadionu, w tym mieszkających w Danii Polaków, którzy nie mogli kupić biletu. Wszyscy zostali zwolnieni po 6 godzinach poza 3 czy iloma tam, atakującymi policję.

eech chyba nie ma co się więcej wypowiadać na ten temat, jak ktoś nie czyta postów w górę to pewnie tak samo jest w dół.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 31.07.2009, 12:47
Kilka ciekawych fotek z krwawego najazdu słowiańskich hunów:
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=8&idg=1529
oraz http://jp85.pl/index.php?option=com_...259&Itemid=244
Odpowiedz cytując
RWD
WISŁA KRAKÓW

Od: 11.2002

Stary 31.07.2009, 13:06

Dla mnie jesteś głupkiem, który głośno krzyczy i tyle
Fakty są takie że gówno wiesz co się działo, przedstawili Ci informację a ty ją łykasz jak pelikan.
Parę lat temu byłem w Gdańsku na dworcu, policja nas wsadziła w pociąg i zawiozła dso Gdynii.
Na miejscu wyprowadziła nas z dworca i zaprowadziła na pewien skwerek.
Tam ustawili się z przodu blokujac trasę a tyraliera z tyłu nacierała każąc iść.
Siłą rzeczy musieliśmy pchać się na tych z przodu żeby sami się nie zadeptac.
W efekcie ponad setka osób została arestzowana, ukarana mandatami i zakazaem stadionowym.
Pewnie wtedy podobne Tobie debile krzyczały też głośno o ukaranie sprawy tych wielkich burd na ulicach Gdynii.
Gówno ich interesował kontekst tak jak Ciebie gówno interesuje kontekst w postaci konfliktu w Legii który wg mnie tu był jednym z decydujących bodźców.
Sucha informacja bez kontekstu to raj dla debili, którzy kompromitują samych siebie.
...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Od: 05.2008

Stary 31.07.2009, 13:12
Skrót meczu Lecha http://www.youtube.com/watch?v=OG9nH6mvtxI
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 31.07.2009, 13:16
To ja jeszcze 3 grosze dorzucę Tekst z PS:
Cytat:
Kolejorza na Fredrikstad Stadion dopingowało 400 kibiców. Do Polski wysłano 1000 biletów, ale nie wszystkie wykorzystano (...) Na trybunach byli też inni Polacy - na co dzień mieszkający we Fredrikstad i okolicy.
Dlaczego tam można było, a w Danii takie osoby wyłapywano chociaż stadion stał pusty? Błędowski można ?
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
Shizuke
Member

Od: 08.2008

Stary 31.07.2009, 13:20
znalazlem bramki z meczu Fredrikstad - Lech http://www.youtube.com/watch?v=-D-w6ey2cnY
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 31.07.2009, 13:25
4 bramki po rożnych
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 31.07.2009, 13:28
już rozszyfrowałem przyczyne porażki Fredrikstad !! - za bardzo wczuli sie w reprezentacje Polski w swojej grze
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.07.2009, 13:48
Oświadczenie kibiców Legii Warszawa
Odpowiedz cytując
dawidex44
Banita

Od: 03.2009

Stary 31.07.2009, 13:52
Chyba już nigdy nie pójdę grać w piłkę podczas meczu Amicora w pucharach. Rok temu wracam sobie z boiska, włączam tv i...Lech prowadzi z Zurychem 6:0. Wczoraj po powrocie z boiska włączam livescore i...Lech prowadzi 6:1:( Obawiam się, że znowu będzie koszmar pt. "Lech w pucharach".
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.07.2009, 13:56
i znowu balonik się będzie nadmuchiwać i znowu pęknie i znowu Leszek przejdzie koło mistrzostwa..
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 31.07.2009, 14:10
Co do meczu Lecha, myslalem ze nie ma gorszego bramkarza od Pawelka, a jednak...
Golkiper Fridrikstad to sportowy blazen jakich malo, pilka z rogów spada mu na stopy i padaja z tego bramki.
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Od: 05.2008

Stary 31.07.2009, 14:14
Może Leszek wcale tak źle nie wychodzi na braku tego mistrzostwa (pod warunkiem że w tym roku co najmniej awansują do grupy, a więc zeszłoroczne wyczyny nie będą tylko epizodem), a my wcale tak dobrze na zdobywaniu tych MP Oczywiście zależy kto jakie ma priorytety. Trochę jednak tych szans na LM mieliśmy i chyba jednak jest jakiś dyskomfort że nigdy się nie udało. Nie mówie, że nie mieliśmy dobrych sezonów w pucharac, bo takie były, ale jednak ... chociażby w tym sezonie nadzieje były ogromne i jak nigdy wcześniej miało być łatwo :]
Odpowiedz cytując
Zygmunt.Król
Member

Stary 31.07.2009, 14:24
[quote=spidey;771545]Kilka ciekawych fotek z krwawego najazdu słowiańskich hunów:/quote]

Jeszcze regulamin wyjazdu zapomniałeś wkleić:

baluch napisał:- piwo kupujemy tylko w niemczech żeby było taniej
- w Polsce na wstępie każdy ma mieć 0,7l na łba
- jedziemy tam szerzyć bydło i patologię, mecz nas nie interesuje, ale to chyba oczywiste, dla nas pierwsze jest bydło i patologia, a drugie piłka, wyniki i takie coś, wiadomo, spojrzy się w gazetę, że tak, i tak, i tak, ale ogólnie każdy wie ocb.
- na wyjazd bierzemy tylko szaliki z herbem, który lansuje KP, żadnych szalików z ABJ, bo będzie wpier*dol od kolegi mroczka z CF z Radomia

teraz najważniejsze:

ŻADNYCH RAC, RACE BIERZE BOLEK, on je będzie odpalał i ew.rzucał, winę zrzuci na nieogarniętych, bo jak wiadomo pojedzie nas więcej niż do Gruzji to będzie na kogo zepchnąć.

No i to tyle.

http://www.legia.com.pl/parsimony/in...id=2&idW=10514
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 31.07.2009, 17:11
Po tym oświadczeniu wszystko jest jasne. Do tej pory myślałem, że skoro banda kiboli zrobiła burdę, to Legię powinni ukarać - ale pytanie jak udowodnić odpowiedzialność klubu?

Po wyjaśnieniach SKLW widać wyraźnie, że sprawę biletów fatalnie rozwiązał klub. W związku z tym odpowiedzialność za całe zamieszanie tym bardziej spada na Legię.

I faktycznie, kibice mieli prawo być... zdenerwowani. Co nie znaczy, że powinni wdawać się w przepychanki ze służbami porządkowymi.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.07.2009, 17:33
Bez oswiadczenia nalezalo stwierdzic ze burdy okolo stadionowe nie wziely sie jedynie ze zdziczenia kibicow, ale ze dolozyli sie do tego ci co zawsze... Tym razem okazalo sie, ze takze zarzad klubu , ktory nakazał nie sperzedawanie biletow Polakom. Ja wiem, że chcieli sie zabezpieczyc na wypadke Wilna 2, ale czaami mozna wylać dziecko z kąpielą takimi działaniami.
Poparcie dla kibiców w 100%
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.07.2009, 17:36
Trzeba przyznac ze Amika po tym co pokazala z nami w sobote,wczoraj sie rozstrzelała i awans juz prawie ich.

Ale zobaczymy jak trafia na kogos lepszego na co tak naprawde ich stac.

A Legia z tego co widzialem pierwsze 30 min meczu,to do Czstochowy dziekowac za Muche.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.07.2009, 18:03
Cytat:
Internetowe wydanie tygodnika „The Copenhagen Post” rzuca nowe światło na wczorajszy mecz Legii z Brøndby. Serwis skupia się na ofierze duńskich chuliganów – 36-latku, który jest w krytycznym stanie. Ani słowa nie ma o... chuliganach Legii.

Mężczyzna w wieku 36 lat, który przyszedł na mecz pucharowy z 8-letnim synkiem, jest w krytycznym, ale stabilnym stanie. Został trafiony ogniem rzymskim odpalonym z trybuny dopingujących kibiców. Według relacji „The Copenhagen Post” petarda rozerwała mu żołądek. Chłopiec również ucierpiał, ale jego obrażenia są nieznaczne.

Co istotne, serwis CPHPost.dk ani słowem nie wspomina o chuliganach Legii. Owszem, podaje, że zatrzymano 113 osób, jednak jako przyczynę podaje zamieszki wybuchłe po meczu na stadionie, podczas których podpalony został telebim. Polskie media tymczasem zatrzymania przypisywały niemal wyłącznie chuliganom z Polski i sugerowały, że doszło do nich przed meczem i na początku, pod stadionem, gdzie zgromadzili się warszawiacy i przedstawiciele Polonii. Duński serwis nie rozgranicza zatrzymań.

Szef ochrony na stadionie zapowiada, że ukarani zostaną wszyscy odpowiedzialni za zajścia. Nagrania z 59 kamer na obiekcie są dziś analizowane. Spośród 113 zatrzymanych osób aż 108 zwolniono, ponieważ ich zatrzymanie miało jedynie charakter prewencyjny. Tylko piątka usłyszała zarzuty naruszenia nietykalności cielesnej funkcjonariuszy.

W materiale nie ma ani słowa o polskich chuliganach, jest za to informacja o tym, że chuligani Brøndby bardzo często w ostatnich latach dawali o sobie znać.

źródło: CPHPost.dk

Dla Portalu Kibica krótki komentarz mieszkańca Brøndby: O ile wiem, część przyjezdnych umówiła się na ustawkę z lokalnymi chuliganami w parku przy szkole Tjornehoej, gdzie policja dokonała największej ilości zatrzymań. Nie zamierzam bronić kibiców Legii, ale wydaje się, że byli prowokowani już od przyjazdu do miasta.

Pod stadionem kibice byli bardzo poirytowani zachowaniem ochrony, która bardzo długo ich sprawdzała. Niektórzy wchodzili na mecz prawie pół godziny po rozpoczęciu. Inni nie weszli w ogóle, bo okazało się, że nawet Polacy mieszkający w Danii nie mogą kupić biletów z powodu obywatelstwa. W Danii nie ma informacji o złym zachowaniu polskich kibiców na stadionie.
A tutaj link do tej internetowej strony i tego niusa:

http://www.cphpost.dk/news/crime/155...ball-riot.html
Ostatnio edytowane przez killzone : 31.07.2009 o godz. 18:09.
Odpowiedz cytując
wielka.wisla
Banita

Od: 07.2009

Stary 31.07.2009, 19:23
http://www.sport.pl/sport/1,65025,68...i__Bedzie.html

bedzie transmisja z rewanżu
Odpowiedz cytując
stanislawus
Junior Member

Od: 08.2009

Stary 01.08.2009, 10:29
Kilka ciekawych fotek z krwawego najazdu słowiańskich hunów:
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=8&idg=1529
oraz http://jp85.pl/index.php?option=com_...259&Itemid=244
.........
wow
Odpowiedz cytując
RWD
WISŁA KRAKÓW

Od: 11.2002

Stary 06.08.2009, 14:05
i patrz misiu pysiu jak łatwo dajesz się manipulować bueheh

Cytat:
Wydarzenia w Kopenhadze okiem rzecznika policji

Kiedy opowiedzieliśmy rzecznikowi kopenhaskiej policji, co piszą o zajściach polskie media, był zdumiony - czytamy w Portalu Kibica. Dzwonili do niego polscy dziennikarze i wszystkim mówił to samo. A oni napisali co innego. Pierwsze doniesienia w Polsce mówiły o bitwie pod stadionem. W usta przedstawiciela policji wkładano stwierdzenia o walkach ulicznych, o dwustu kibicach rzucających butelkami i brutalnie atakujących leżących policjantów. Oficjalny serwis dziennika „Fakt” przygotował nawet specjalną galerię zatytułowaną „Kibole skompromitowali Legię”. Miała przedstawiać bijatykę pod stadionem. Tyle że na żadnym zdjęciu nie widać przemocy. Dziennikarz „Gazety Wyborczej” Michał Szadkowski napisał, że „do Danii pojechało ok. 600 bandytów liczących na szczęście pod kasami”.

Co gorsza, nie były to tylko pierwsze doniesienia, które później zostały skorygowane. Nawet wczoraj dziennik „Polska” pisał, że rzecznik policji poinformował go o próbie wyłamania bramy stadionu i o zamieszkach. W dodatku gazeta sugeruje, jakoby to kibice Legii byli odpowiedzialni za wystrzelenie racy w kierunku sektora rodzinnego kibiców Brøndby. Podobnie wcześniej podały inne polskie media – ani słowem nie wspominając o możliwości, że raca poleciała z sektora gospodarzy.

Skontaktowaliśmy się więc z Larsem Andersenem z kopenhaskiej policji. Kiedy opowiedzieliśmy mu, co piszą polskie serwisy i dzienniki, był zdumiony. – To bardzo dziwne. Dzwoniło do mnie wielu dziennikarzy z Polski i wszystkim mówię to samo. Nie rozumiem, skąd się biorą takie informacje – mówił Andersen, sugerując, że być może policja powinna wydać specjalne oświadczenie dla polskich dziennikarzy, skoro pojawiają się rozbieżności między informacjami policji a publikacjami w naszym kraju.

Do redakcji "Portalu Kibica" zaczęły też docierać sygnały od kibiców wracających z Danii, że w polskiej prasie napisano nieprawdziwe relacje z zajść pod stadionem. Podobne opinie zalewają fora internetowe od czasu powrotu kibiców. Co prawda pod stadionem doszło do zamieszania, ale była to bardziej panika spowodowana w tłumie przez interweniujących policjantów niż walki z nimi - czytamy w relacjach.

Poprosiliśmy więc rzecznika policji o możliwie precyzyjne przedstawienie wydarzeń. – Ogółem tej nocy zatrzymaliśmy 113 osób. Pierwsze zajścia miały miejsce w parku przy jednej ze szkół ok. godziny 17:00. Podczas interwencji policji zatrzymano tam ok. 20 osób – relacjonuje Andersen. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że była to chuligańska ustawka.

Wydarzenia przed meczem rzecznik opisuje jednak znacznie spokojniej niż polska prasa. Co prawda ok godziny 18:15 policja dokonała zatrzymania ponad 85 osób, jednak przyczyną nie były walki czy próba wyłamania bramy, jak sugerują niektóre polskie media. Zatrzymanie miało charakter prewencyjny. Policjanci, świadomi walki w parku godzinę wcześniej, byli bardzo ostrożni i postanowili zapobiec możliwym zajściom.

Takie możliwości daje im miejscowe prawo. W otrzymanym przez nas uzasadnieniu prawnym oficer prasowy pisze, że „w Danii zakazane jest ukrywanie tożsamości podczas uczestnictwa w zgromadzeniu. [...] Osoby, co do których istnieje podejrzenie, że mogą stanowić zagrożenie lub ograniczać bezpieczeństwo innych uczestników, mogą zostać zatrzymane na czas do 6 godzin”. Takie zatrzymanie nie wiąże się z konsekwencjami, ma jedynie na celu uspokojenie sytuacji. Dlatego wszyscy zatrzymani zostali później zwolnieni. Nie doszło więc do próby „wejścia z bramą” – zaistniało jedynie podejrzenie, że coś takiego może mieć miejsce. – Problemy z kibicami to nic nowego w Danii i w naszym rejonie – tłumaczy prewencyjną interwencję Lars Andersen.

Co więc mówi duńska policja, kiedy słyszy podawaną w Polsce liczbę „200 kiboli atakujących policjantów”? – Zatrzymanych było łącznie 113 osób, ale tylko 5 z nich ma postawione zarzuty. Sad zadecydował, że pozostaną w areszcie. Cztery osoby za przemoc przeciwko policjantom, a jedna za uderzenie ochroniarza na stadionie. Jednak informuję Państwa, że zachowanie setek kibiców Legii nie budziło zastrzeżeń policji i odwiedzili oni stadion nie powodując żadnych problemów.

Serwisy informacyjne pośrednio obwiniają polskich kibiców o odpalenie materiałów pirotechnicznych na stadionie. Tylko w jednej relacji serwisu Sport.pl i „Faktu” pojawia się informacja, że to z sektorów miejscowych kibiców z grupy "Hard Core" poleciała raca [my mamy informację, że to tzw. ogień rzymski – przyp. red.], która rozerwała żołądek duńskiego kibica i raniła jego 8-letniego synka.

O tym, że racę rzucili Duńczycy pisał też „The Copenhagen Post”, którego informację jako pierwszy w Polsce podał PortalKibica.pl. Następnego dnia doniesienie powtórzyły po nas dwa inne serwisy. Z tym tylko wyjątkiem, że oba zostawiły furtkę do interpretacji, że to legioniści są winni zajścia. Trudno jednak podejrzewać, by kibice warszawskiej drużyny celowo przedostali się na sektory najbardziej radykalnych kibiców Brøndby, skąd w stronę innego sektora poleciała raca. Nie dość, że osoby o polskim pochodzeniu nie były wpuszczane na stadion, to jeszcze bez problemu mogłyby zostać zidentyfikowane przez miejscowych.

Mieszkaniec Brøndby i kibic zespołu poinformował nas, że ten incydent z Legią nie ma nic wspólnego, a fani duńskiego klubu też wcale nie mają dobrej reputacji – na meczach niektórzy bywają bardzo pijani lub pod wpływem narkotyków. Również rzecznik policji uznał, że najpewniej wydarzenie trudno byłoby przypisać kibicom z Warszawy, choć sprawa jest w toku.
pozdro dla wszystkich bezmózgów
...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 06.08.2009, 15:08
jak czytalem relacje, w jednym z portalil to było napisane, ze Broendby rzuciło racą.

Btw. - a nasz Kopenhaski kolega tutaj na forum był, moze by bezstronna wersje miał.

Media kształtuje w naszym zasranym kraju bardzo dużo. Przez tydzien czasu, nieświadoma czesc Polski, byla przekonana ze 200 hamów z Legii skasowało połowe Kopenhagi, robiąc do tego awantury na meczu.
SKLW powinno pozwac pare gazet, żeby chociaz przeprosiny czy cus.
Niby brocha nie moja, jednak piaskownice mamy wspólną
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.08.2009, 17:40
Jest gdzies transmisja Lecha? Miala byc na atdhe.net, ale nie ma.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów