|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
he he he 6-0 się skończy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Boże jedyny, jak mi jest żal tych biednych dwudziestu paru ludzi którzy za tę żenadę zapłacili po dwa kafle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Polityka transferowa Wisły rozprzedać całą obronę w zamian nie kupić prawie nic, uzupełnić odensywe no i mamy efekty, WSTYD
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
co oni robia!!!! gdzie ta Wisla!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wstyd mi teraz koszulkę założyć Wisly Krakow.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Boguski był w ogóle przy piłce w tym meczu? Wisła gra jakby im się nie chciało to ma być ich ambitna walka? Przynajmniej Cupiał ogląda tą kompromitacje mam nadzieje że pół drużyny wyjebie na zbity ryj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Macie swojego siwego chuja kasperczaka...frajerzy jebani z tych ktorzy liczyli ze zrobi cuda. Proponuje wyliżcie mu rowa
na pewno mu ulzycie po takiej porazce.
Ostatnio edytowane przez WSB : 05.08.2010 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie chce mi się tego oglądać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Rozjebia nas zaraz do końca
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kręcą nami jak Barcelona na Camp Nou.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
niech nawet nie wychodzą na drugą połowę. Cupiał to chyba *******ca dostaje na trybunach. taka hańba a to jeszcze nie koniec!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
mam nadzieje ze bedzie 10:0
Wszyscy w knajpie kibicujemy azerom![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To żałosne.
Pragnę pogratulować zarządowi rozsprzedania obrony i zastąpienia dwóch klasowych zawodników Mateuszem Kowalskim, który może jest fajnym chłopakiem, ale Piasta nie przeskoczy. Mam nadzieję, że ktoś wyciągnie z tego wnioski. Dziękuję Wam, Drodzy Piłkarze, że SIĘ STARACIE! |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Boguski był w ogóle przy piłce w tym meczu? Wisła gra jakby im się nie chciało to ma być ich ambitna walka? Przynajmniej Cupiał ogląda tą kompromitacje mam nadzieje że pół drużyny wyjebie na zbity ryj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nawet Grzesiu Skwara tu nie pomorze!! Piłkarze Wisły jesteście zerami!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kręcą nami jak Barcelona na Camp Nou.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
to bedzie najwyzsza porazka w ostatnich latach i nie skonczy sie na 3:0. To jest wina tych co rozmontowali obrone Wisly ....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli ten zespół będzie wygrywał w lidze to... nie no brak słów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
heniowi mowimy papapapapapap
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pierwszy raz czuje wstyd ze kibicuje tej druzynie OO Wiem ze Wisła to kibice ale dzieki ich grze to uczucie przychodzi samoczynnie
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
KOWALSKI weź się ****a zastanów i odpowiedz sobie na zasadnicze pytanie kim Ty ****a jesteś
Weź k*rwa daj sobie spokuj z grą w piłkę na szczeblu 1 czy 2 ligi. Zarabiają 10-20 razy więcej miesięcznie od NAS a biegać prosto nie potrafią. Tylko za co tyle kasy robią ....gorąco Mam nadzieję że Cupiał nie pojechał do Baku sprzedać Wisły Arabom. Oby w przyszłym sezonie na nowym stadionie Wisła zacznie być drużyną piłkarską a nie środkiem opiekuńczym dla sportowców upośledzonych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie wiem ale chyba sprzedali nasi mecz ;/ bo kwa tak beznadziejnie grać nie da sie nawet nie przygotowanym być ;/
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
" Jesteśmy dziadami ... " żal na to patrzeć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
hahahaha przynajmniej zapiszemy sie w historii Azerskiej pilki. Do tej pory ich najwyzsze zwyciestwo to 4-1, zanosi sie na 5,6 do 0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
KOWALSKI weź się ****a zastanów i odpowiedz sobie na zasadnicze pytanie kim Ty ****a jesteś
Weź k*rwa daj sobie spokuj z grą w piłkę na szczeblu 1 czy 2 ligi. Zarabiają 10-20 razy więcej miesięcznie od NAS a biegać prosto nie potrafią. Tylko za co tyle kasy robią ....gorąco Mam nadzieję że Cupiał nie pojechał do Baku sprzedać Wisły Arabom. Oby w przyszłym sezonie na nowym stadionie Wisła zacznie być drużyną piłkarską a nie środkiem opiekuńczym dla sportowców upośledzonych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
o kur... nie ma słów do opisania tej masakry. Piłkarzyki jeb..e bez ambicje, teraz beda musieli sciagac gacie.
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Współczuje oglądać panu Cupiałowi tego dna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Niech k**** Cupial patrzy i cieszy sie z tej kasy ktora wzial za Marcelo i Glowe
warto bylo wstyd i hańba ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jebane zero!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Levadia to nic przy tym
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|