|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
losowanie Pucharu Uefa na Eurosporcie godz. 13
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Levski jest spokojnie do ogrania - wg. mnie bylibyśmy faworytami
Kopenhaga - podobnie... to dobry zespoł, ale nie powiedziałbym, że wiele mocniejszy od Wisły. Udinese - liga włoska, wiadomo, że nie będzie łatwo, ale przy sprzyjających wiatrach i sporej dozie szczęścia, są do przejścia. Ajax - mam nadzieję, że nie... Ajax to marka, nawet jeśli będą w kiepskiej formie, to wciąż będzie to Ajax... Będzie bardzo ciężko. Nie ma rzeczy niemożliwych, ale... złapię lekką załamkę, jeśli trafimy akurat na Holendrów. Tottenham - mały koszmar. Będziemy grać, będziemy walczyć, ale awansu prawdopodobnie nie osiągniemy. Najtrudniejszy rywal w koszyku. Edit Chciałem zauważyć, że Lech wcale nie ma łatwiejszego koszyka...
Ostatnio edytowane przez Pastor777 : 29.08.2008 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mógł by ktoś podać link bezpośrednio do relacji live ze stronki uefy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Na błąd UEFA nie licz, oni ustalają zasady i jeśli byłaby taka wola to mogli by ustawić koszyk nr 1 z Milanem, Sevillą, Valencią, Schalke i Evertonem. Wystarczy przyjąć odpowiednie kryterium. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja myślę że będzie to ktoś z dwójki Levski lub Kopenhaga.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://www.uefa.com/live/competition...raw_basic.html
mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:44755 http://video.uefa.com/MultimediaFile...001B000V01.asx
Ostatnio edytowane przez Wojcieech-san : 29.08.2008 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli trafimy na Sofie lub Københavnbęde bardziej niż szczęśliwy
![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ciężko będzie, oby tego Levskiego trafić albo FC Kopenhage.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
"Kogutom kibicuje spora grupa fanów pochodzenia żydowskiego ("Yids"),podobnie ma Ajax,z Beitarem Wisła już grała,w takim przypadku co jest'silniejsze'prawo serii czy prawdopodobieństwo,Wisła raczej powinna wylosować te kluby czy nie powinna?A jak wylosuje to będzie gładka wygrana jak z Beitarem u siebie i z Cracovią jak zawsze czy na odwrót?A przecież w niedziele są też derby,to chyba jednak zbyt duże nasilenie w tak krótkim czasie motywów judaistycznych"-takiej tresci wpis umiescilem na onecie,powołujac sie jak widac na charakt.kogutow z naszej strony....komentarz został usunięty.... ponieważ zawiera treści obrażające inne narodowości, religie, rasy ludzkie...bez komentarz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tez, byle nie Udinese i Ajax
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Spokojnie, znając nasze szczęście na pewno na Kopenhage czy Lewskiego nie trafimy.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Po kolei na kogo chciałbym aby Wisła trafiła: Lewski- cienizna, dostali od Bate Borysów. Kopechaga- gralismy w sparingu mielismy przewage Ajax- Ostatnio wzmocniona, choć już nie ta potega co kiedyś,(fajny wyjazd)Udinese- Włoska zapewne solidna drużyna do ogrania, przypomina sie Parma, choć to zawsze włosi(piłkarsko wolałbym ich od Ajaxu, ale wyjazd nieciekawy) Totenham- Bedzie zajebiscie cięzko, ale lepsze to niż Sewilla, czy Milan z którymi szans nie mamy prawie wogóle
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już nie przesadzajmy że cienizna, bo to dobry klub i nie jest od razu powiedziane że Lewskiego przejdziemy, ale z tej piątki oczywiście najlepszy byłby Lewski.
Obiektywizmu trochę.. no i trzeba liczyć że pierwszy mecz na wyjeżdzie (to już 10 % sukcesu) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No ale fakt faktem, ze Lewski gra slabo. I w tamtym i w tym roku nie zachwyca, co wiecej mozna by napisac, ze gra duzo ponizej oczekiwan.
Dlatego jakbysmy na nich trafili, to na prawde szansa na awnas byla by dosc duza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na stronie uefy jest już okienko z losowaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja sie modlę o Levskiego
raz, że zespół do ogrania dwa, że mocni kibicowsko i będzie się z kim zmierzyć trzy, że kumple są kibicami CSKA i bardzo chętnie mnie tam przenocują byleby nie Tottenham, reszta w zasięgu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
rozpoczela sie transmisja. Narazie gadaja. Ale nerwy... uff. Ja wam mowie: Dzis wymodlilem Levski Sofia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czym to odtworzyc?
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wejdź na stronę uefa.com i będzie okienko z losowaniem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
założe się,że będzie Tottenham,ew.Ajax
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze tego kogo chcemy to nie możemy wylosować więc będzie to Ajax / Tottenham
Lech pewnie trafi na ogórki typu Austria PS marcinarsenal właśnie zauważyłem ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od czegos innego, on losuje z dwóch zespołów jeki wybierze z danych koszyków
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cóż to znów za Królewna siedzi na widowni w pierwszym rzędzie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005