|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Do jakosci nie mozna miec zastrzerzen - ogladałem juz gorsze przekazy internetowe. Co do komentarza nie mozna miec pretensji o ton po zdobyciu bramki bo to przeciez mecz treningowy. Jezeli bedzie mozliwosc to kolejne sparingi tez mozecie puszczac ![]() W przyszłosci rav ![]() Powód: edycja
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 31.07.2010 o godz. 12:59.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wkrótce rozpocznie się sezon ligowy, więc mało prawdopodobne by były jeszcze jakieś sparingi... Ale spróbujemy. Potrenujemy też na koszykówce i może na futsalu. Mam też ból głowy jak to zrobić przy okazji sparingów na zgrupowaniach... Niestety, ale póki co wychodzi mi, że taki przesył danych to horrendalne sumy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Za granicą jedynie startery obcych sieci i w ten sposob ale nie wiem czy to utrzyma wymagany transfer.
Podniesiony głos mógłby wyjść niestety lekko prześmiewczo gdyż nawet ludzie za grubą gotówkę w polsce tego robić nie umieją, to są lata praktyki ale może poczujecie się na siłach. Dla mnie było bardzo dobrze, a powtórki pierwsza klasa ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Obce sieci nie utrzymają. W ten sposób to jedynie bawimy się w relację tekstową. Sparingi rozgrywane są zwykle "na wsiach", gdzie z zasięgiem jest różnie, tzn łapie, ale do maksimum daleko.
Także stałe łącza w takich miejscach to fikcja. Zostaje droga satelitarna................ |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
czy można będzie w internecie oglądać mecze ligowe Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
można można. Tutaj się szuka http://soccer-live.pl/ albo czeka aż ktoś napisze przed meczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś, czy będzie mecz Wisly w otwartym Polsacie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Według nprogramtv.interia.pl nie będzie
![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Z kolei w czwartek (5 sierpnia 2010 roku) w Polsat Sport od godz. 18 eliminacje do Ligi Europejskiej i mecz: Karabach Agdam - Wisła Kraków. Stacja zrezygnowała z transmisji rewanżowego meczu Ruchu Chorzów
wg. media2.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam pytanko. Wiadomo czy C+ pokaże mecz z Arką w niedziele? JW programie C+ nie ma meczu jak narazie:
http://www.canalplus.pl/program?2010.08.08 ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Otwarty polsat zrezygnował z transmisji naszych "zawodofcuf" na rzecz serialów : "Miodowe lata" i "Swiat według Kiepskich". Co za zbieg okoliczności jak te tytuły kojarzą się z naszymi gwiaździórami.
![]() Meczyk będzie w polsacie cyfrowym , pewnie po to żeby mniej ludzi widziało kolejny wstyd (obym się mylił) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A na necie będzie można gdzieś oglądnąć mecz FC Karabach-Wisła Kraków.
Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/0,94698.html ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam,
Kuzyn od niedawna kibicuje Wiśle (wogóle piłką nożną od niedawna się zainteresował) i czy mecze są na Ipli albo da się je obejrzeć na necie? Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nom jasne
jak nie mialem c+ tutaj ogladalem , ale od roku już mam , wiec raczej nie korzystam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i nie będzie Wisły na otwartym Polsacie, kurde.
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23628 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No ale będzie szło na Polsacie Sport, Ipli czy wielu innych stronkach... xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Osobiście polecam wam oglądać przez Sopcasta, z Iplą są chyba problemy, a tutaj masz pewność że obejrzysz mecz spokojnie ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W Sports Pubie na Grodzkiej jest Polsat Sport?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
TVP płaciła za mecze z naszych pieniędzy, więc nie obchodziło ich czy wyjdą na "0".Polsat to stacja komercyjna, a takie nastawione są na zysk.To co im się nie opłaca, to tego nie kupują.Nic na to się nie poradzi. Powtórze po raz kolejny.Cieszmy się, że jest lepiej niż rok temu. Co do transmisji w kodowanym Polsacie Sport to pretensje kierować do piłkarzy(zresztą pisałem o tym na poprzedniej stronie).Gdyby gdyby się nie skompromitowali to o relacje w otwartym kanale nie trzeba byłoby się martwić.Ja sie Polsatowi nie dziwie.Możliwe, że zamiast Wisły pokażą Jage, o ile się dogadają z Grekami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A w jakiejś Azerskiej TV dostępnej na Hotbirdzie nie będzie? Ktoś się orientuje? Jeśli tak, to może by i namiary podał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo Sopcast najlepszy bo nie obciąża tak serwera bo każdy użytkownik nadaje innym przez co można pocisnąć z jakością w górę lub oszczędzić na serwerze i nie pokazywać reklam. Dziwi mnie, że coraz mnie ludzi w ten sposób nadaje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hot Bird 6 (13E) tp. 126 (11,034 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK) ID: AZTV PID V: 1620 PID A: 1630 PID PCR: 1620 SID: 1716 PID PMT: 1600 Kodowanie: brak |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanko .W czwartek jestem w Gdańsku.Czy ktoś z was nie orientuje sie w jakim Pubie będzie meczyk Wisły?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Na razie na paru stronkach podana jest tylko stacja Polsat Sport - jezeli zobacze jakies zmiany to dopisze. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|