|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
można lubieć i nienawidzieć Legionistę tak jak jego zabawy w Mourinho z mediami ale czemu Legionista ma płacić za błędy scoutów i głupotę pseudopiłkarza który bawi się w turystę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
zastanawia mnie z jaką łatwością przychodzi nawet przez klawiaturę pisanie nazwiska kapka z wielkiej litery ?
Bednarz zasługuje na 100 razy większy szacunek |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To nie ma nic wspólnego z szacunkiem, lub jego brakiem do danej osoby, tylko z szacunkiem do ojczystego języka, w którym nazwy własne piszemy wielka literą. Ech...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Radosław Sobolewski: Za moim odejściem z Wisły stoi jeden człowiek
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...isly_stoi.html z plotek - Smuda do Sundaya "Ten twój Sarki to straszny leń" http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...szny_len_.html Jeszcze znalazłem ciewkawy tekst - Kapka sciąga kogokolwiek, Smuda zaś w dużej mierze polega na.... rekomendacji managera. Franciszek Smuda tłumaczy się z wpadki z testami przy Reymonta. "Ciężko jest testować dwudziestu" - Wiadomo, że mógłbym zrobić casting i zaprosić z dwudziestu zawodników na trening, ale wtedy żaden z nich nie miałby okazji się wykazać, a ja sam też nie umiałbym podjąć decyzji co do słuszności której byłbym święcie przekonany. Dlatego też musimy ufać ludziom, którzy tej pierwszej selekcji dokonują za nas, a potem mając na treningu tych najlepszych podjąć ostateczną decyzję - skończył "Franz". http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...zko-jest-testo
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 07.07.2013 o godz. 20:51.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Ktoś wie ile kosztują dwie puszki rozpuszczalnika? ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Wypadało by teraz przejechać się po wsi Rudawa i wymalować wszystkie domy "Wisła Kraków wita!", może by się natrafiło na domy tych półgłówków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Tylko idioci mogli na cos takeigo wpasc, WSTYD.
Tak samo jak malowanie blokow. Przepraszam ale jestem przeciwny malowaniu blokow itd. ew. malowac mizna smietniki bo nie sa na nic potrzebne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jak jest jakieś ładne graffiti to i na bloku może być. Ale bohomazy jak powyżej to zgroza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Debilizm w czystej postaci. A potem zdziwienie jako to społeczeństwo nie rozumie "kiboli".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ale WSTYD - jak usłyszałem w radiu - to pierwsza myśl jak mi przyszła do głowy... oby to nie nasi....
Oprócz pokrycia kosztów powinni dostac dożywotni zakaz wstępu na Reymonta 22 za takie "budowanie" wizerunku Klubu !! ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ludzie - pomalowali kawałek asfaltu! Ani to zabytek, ani miejsce o szczególnym znaczeniu przyrodniczym. Chwały to nie przynosi, ale nie wiem czy trzeba być większym idiotą żeby robić z tego newsa, czy - się tym przejmować. Jak Cię to tak bardzo boli, to zasuwaj tam z wałkiem a potem jeszcze przeproś za kolesi. ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Tak jak napisałem - chwały to twórcom nie przynosi, ale robienie z tego afery jest po prostu komiczne. A już dorabianie ideologii na temat "kiboli Wisły" jest sporym nadużyciem. Była na C ostatnio zbiórka na malowanie Morskiego Oka, czy mnie coś ominęło? Dawno mnie na stadionie nie było, niech ktoś "kumaty" się wypowie ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Bohaterowie pomazali kilka kamieni / głazów wzdłuż drogi, murek oraz asfalt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
to ja proponuje zebrac sie jechac tam wyczyscic przeprosic za tych kibicow wtedy mieli by juz o czym pisac
![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Zabytkowe to są krakowskie kamienice, o malowaniu których jakoś czasem ktoś od wielkiego dzwonu się odezwie. Cóż, wakacje w pełni. Trzeba się przygotować na wysokich lotów informacje w mediach.... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za asfalt +10, za kamienie i murek +30 do ligi chuliganów
![]() Ale niestety: -200 za to, że dali się złapać ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A co mieli jeszcze góry i drzewa pomalować? Albo strumyki?
Nie chodzi o żadne zniszczenia czy szkody, ale o buractwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybacz, ale ja się nie poczuwam do współodpowiedzialności, a robienie afery z czegoś takiego autentycznie mnie bawi.
![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.07.2013 o godz. 17:52.
![]()
Już za cztery lata,
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
A bo to pierwszy raz widzisz wrzut na własności publicznej/gminnej/prywatnej/miejskiej? Jakoś o zabytkowych przywiślańskich murach nikt nie podjął debaty, że buractwo z kazimierza niszczy cudzą własność. Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
||
|
|
Guest
|
|
|
No właśnie, że tam naśmiecone jak na wysypisku przez turystów to nikt nie napisał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaskoczę Cię, ale to nie jest moje nazwisko. I autentycznie by mnie to waliło.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Udajesz? Czy naprawdę nie rozumiesz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|