The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2014, 14:39
No to wszystko jasne.
Zmieniamy temat.

Był "Człowiek z marmuru". Był "Człowiek z żelaza". A teraz mamy człowieka z teflonu. Wszystko spływa...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.06.2014, 14:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
He, he, he rządy II RP i Józef Piłsudski tez ciągle drażnił Rosję i ZSRR. Nawet uchwalenie Konstytucji 3 maja tez bardzo rozdrażniło Rosję, że wysłała do Polski wojsko, które mordowało, grabiło, wieszało.

O czym ty w ogóle pierdzielisz? Co ma piernik do wiatraka. Weź mnie historii nie ucz, bo nie masz kompletnie o niej pojęcia.
Ale to zostawmy już. Meritum: Nie mamy żadnej pozycji negocjacyjnej z Ruskimi. Póki nie mamy gazoportu jesteśmy skazani na ich Gaz który jest i tak tańszy niż Katarski, więc jak chcesz robić biznes? Robić pozycję negocjacyjną z Rosją, budując gazoport, czy, budować gazoport, żeby kupować drożej od Kataru, żeby nie kupować tańszego od nich?
Obawiam się, że na biznesie to ty się kolego średnio-znasz

Cytat:
Niedawno Rosję (Putina) tak zdenerwowała Czeczenia, ze wysadził kilka bloków z ludźmi w Rosji by miec pretekst do zamordowania narodu czeczeńskiego. Grabieży, ludobójstwa, exodusu uchodźców. Potem bardzo zdenerwowała Rosje Gruzja, która tez została najechana na rozkaz Jego Ekscelencji Putina (to określenia Mikkego nie moje) bo takie miał widzimisie, urwał jej kawałek kraju i przyłączył do Rosji. Teraz widzimy, że to Ukraina znowu rozdrażniła Putina, bo obaliła jego przydupasa Janukowycza, z którym było po linii i na bazie jak z bardzo cenionym przez Mikkego tow. Jaruzelskim. Za chwilę okaże się, ze w kolejce będzie Polska bo rozdrażniła Rosję tym, ze chce być niepodległa i niezależna.
Znaczy jakie są przesłanki, że Rosja będzie chciała atakować Polskę? Że Polska chce być niepodległa i niezależna? Acha - Przecież jest (od Rosji oczywiście) i co więcej uświadomię cię. Jest jeszcze w mocnym sojuszu wojskowym NATO i UE, gdzie duża część zachodu ma ulokowany tutaj swój kapitał. Podaj mi jeden przykład wpływów Rosji w tych dwóch organizacjach, żeby móc myśleć o najechaniu Polski
Straszenie Polski Rosją jest idiotyczne. Zresztą robił to Donald(kłamca) ty dałeś się mu zmanipulować.

Cytat:
No i o to chodzi Chłopie, zebyśmy tego gazu kupowali jak najmniej u nich po takiej cenie, jak już o interesach piszesz. Kupujemy po najdroższej cenie w Europie.
1) Nie kupujemy najdrożej w Europie. Pod względem wysokości ceny jesteśmy na 4 miejscu.
2) Żeby kupować po cenie tańszej, to trzeba:
a) Albo mieć kontrahenta, który sprzeda nam taniej
b) Mieć dobrą pozycję negocjacyjną
c) Mieć jakiegoś agenta wywiadu, który ma dobre stosunki z Putinem jak Wałęsa z Jelcynem, który potrafiłby chłopa spić tak, żeby temu było wszystko jedno i podpisał umowę o tańszej dostawie. W sumie to byłby najlepszy pomysł, bo kiedyś w ten sposób nawet oddali Amerykanom Alaskę, więc może tak Królewiec sobie zadupcyć?
Innej możliwości nie ma.
Walenie szabelką na lewo i prawo - nie tędy droga. Kaczyński za swoje 2 lata rządów potrafił walczyć szabelką z dwoma mocarzami Rosją i Niemcami. Tusk walczy z jednym reprezentując interesy drugiego. Może czas na kogoś, kto w końcu będzie dbał o interes Polski a nie kierował się uprzedzeniami?

Cytat:
Zapewne myślisz, ze tak trzeba bo jak nie to....się Rosja zdenerwuje.
Myślę, że trzeba mieć argumenty w rozmowie a nie trywializować

Cytat:
A ja mówię , taki wał. Budujmy alternatywne możliwości przesyłu gazu i potem renegocjujmy cenę.
Brawo! Tylko każdy handlowiec ci powie, że jak chcesz mieć dobre warunki handlowe z jakimkolwiek kontrahentem to trzeba mieć z nim dobre stosunki(Nie mylić z wazeliniarstwem). Dlatego wielkie firmy handlowe organizują imprezy, gdzie zapraszają kontrahentów piją z nimi banie, jeżdżą na wspólne wakacje, gdzie chodzą na ruchanie, wynajmują SkyBox na Wiśle, gdzie zapraszają ich na mecz. To wszystko ma na celu zbudowanie pozytywnej relacji, żeby osiągnąć cel: Korzystniejsze warunki. Walenie w Rosję niesłuszną rusofobiczną propagandą nie przyniesie na pewno korzyści w żadnych negocjacjach, bo czy tego chcemy, czy nie oni są potężniejsi i to oni dyktują warunki.

Cytat:
Tylko, ze rząd Jego Ekscelencji Tuska jak można się dowiedzieć z taśm planuje zakończenie gazoportu w Swinoujściu dopiero w 2017 (jaka radosć w Rosji, nie ?).
Jaka radość, Oni mają Polskę w dupie. Zaraz podpiszą umowę z Chinami i ty myślisz, że ich jakieś Polaczki ruszają? Cena gazu jest tylko i wyłącznie narzędziem politycznym a nie handlowym. Zejdź na ziemie.

Cytat:
A co do PKB % to sprawdź sobie ten eksport do Rosji bo mi się wydaje, że to oni więcej u nas stracą jakby co (gaz) niż my u nich. Chyba jest spora nadwyżka w handlu.
1)Jak wyżej pisałem. Jakbyśmy od nich nie kupowali, to nie wiem, czy by się nawet skapnęli, że tak jest, bo jesteśmy po prostu małym rynkiem dla nich.
2)A oni są dla nas dużym rynkiem. Wiec 4% ogólnej wartości eksportu do nich to całkiem sporo to kilka-kilkanaście miliardów zł przychodu. I co wynika z danych, eksport do Rosji ciągle spada? A dlaczego? No właśnie... Polak - głupi Polak - bidny. Tak dbamy o nasze interesy. A Francuzi im statki bojowe produkują...

Cytat:
Poza tym Rosja nie jest już dawno naszym największym partnerem handlowym. A handel oparty na strachu "bo się zdenerwują" nie jest najlepszym doradcą.
To źle a nie dobrze! Eksport netto z Rosją nam spada! Gazu kupujemy co raz więcej, a my im mało oferujemy. To buduje właśnie podrzędność naszego kraju i uzależniamy się od nich. Jeśli chodzi o import są na drugim miejscu po Niemczech z wynikiem 14,8% wzrost o 1,2% w stosunku do 2013 roku. Eksport nam maleje o 0,5%.To według ciebie dobrze? Nie żartuj.

Cytat:
Zacznij myśleć samodzielnie bez słuchania korwinowego pier.......a.
Właśnie myślę samodzielnie. I wiąże się interesownie z ludźmi którzy myślą podobnie. A JKM myśli podobnie w wielu kwestiach, tak samo jak RN dlatego jest mi z nim na razie po drodze, więc ja go popieram w tym momencie. Nie wiadomo co będzie za 2 lata - 5 lat może będę popierał kogoś innego, kto będzie jeszcze bardziej klarowniejszy?
To ty nie myślisz samodzielnie, wklejając co chwila propagandę niezależnej, i bez żadnej refleksji ich "interpretacja" jest dla ciebie bardziej wiarygodna niż realne słowa ludzi.
Więc daj spokój nie ośmieszaj się z tym samodzielnym myśleniem
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.06.2014 o godz. 14:54.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.06.2014, 14:47
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Zdziwie się jak nie bedzie przedterminowych wyborow, bo sytuacja kiedy SLD po aferze Rywina trwalo przez wiele miesiecy w rzadzie mniejszosciowym pokazala 9 lat temu, ze to droga do niebytu politycznego.
Licze że podczas następnych wyborów nie bedziesz znowu wrzucał nieważnych głosów do urny tylko poprzesz obóz patriotyczny skupiony wokól Jarosława gdyż Ojczyzna nasza znalazła sie obecnie nad przepaścią a struktury państwa przestają działać.
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.06.2014, 14:57
I PO aferze . Za rok platforma dostanie minimum 30 procent jak nie ponad 40 i wtedy czas na emigrację . Nie mam złudzeń.

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.06.2014, 14:58
Zdjęcie ciągle na czasie:

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 16.06.2014, 15:11
Siła jaka płynie z głupoty i tumiwisizmu wykształciuchów jest tak wielka, że pozwala Tuskowi na jawną bezczelność.

Z drugiej strony bezczelność jest potęgowana słabością opozycji.

masakra.

Jak ta "afera" urwie płemiełowi 2% to będzie sukces jego wrogów
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.06.2014, 15:25
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Licze że podczas następnych wyborów nie bedziesz znowu wrzucał nieważnych głosów do urny tylko poprzesz obóz patriotyczny skupiony wokól Jarosława gdyż Ojczyzna nasza znalazła sie obecnie nad przepaścią a struktury państwa przestają działać.
Zamieniac zlodziei na zlodziei? Po co? Chyba wole już zaglosowac za debilowatego Korwina.

Spokoknie na przyspieszone wybory jest spora szansa, bo to dopiero poczatek serialu tasmowego, a w nocy kolo poloncy z Trojmiasta na A1 Tusk lecial z obstawa prawie jak Obama, więc musi byc tam u nich goraco.
wolfy
Senior Member

Stary 16.06.2014, 15:44
Zamieniac zlodziei na zlodziei? Po co? Chyba wole już zaglosowac za debilowatego Korwina.
Nie no, oczywiście, że lepiej głosować na PO. W końcu co do nich jest pewność, że to złodzieje. W stosunku do do PiS-u - tylko domniemanie.
Poza tym PiS to wieśniacy, nie ma to jak intelektualne debaty członków PO. Jak to było? K..., ch... i kamieni wór?

Sienkiewicz czuwa.

Nie wiem czemu, ale mam ubaw

TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
I PO aferze . Za rok platforma dostanie minimum 30 procent jak nie ponad 40 i wtedy czas na emigrację . Nie mam złudzeń.
Minimum 25 i piszę całkiem serio. Większość "wykształconych etcetera" prędzej emigruje, niż przyzna sama przed sobą że jest bandą wiedzionych za nos przez media frajerów. Naturalny mechanizm psychologiczny. Wytłumaczenia takie jak "pozostali też kradną", "przynajmniej za nich nie wstyd" i cokolwiek o sekcie smoleńskiej wystarczą, żeby uspokoić sumienie.
Cóż, Polacy to debile.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.06.2014 o godz. 15:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 16.06.2014, 15:51
raindog napisał(a):Wyświetl post
Ja wietrzę szansę w taśmach tej blondyny. Miejmy nadzieję, ze nikt ich nie zablokuje.
Jakiej blondyny?

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.06.2014, 15:56
no faktycznie ....zapomniałem o tym dorszu za 8 zł
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.06.2014 o godz. 16:06.
emj10
Senior Member

Stary 16.06.2014, 16:20
Wolfy dla mnie to bez roznicy, gdyz jedna czy druga partia ma we krwi kupczenie stanowiskami, korupcje i deale polityczne. Tak jak upadl rzad PiS ze wzgledu na afery tak samo jest spora szansa, ze spotka to PO. Jeśli jeszcze bylem w stanie zrozumiec, ze ktos glosowal na POPiS w 2005 roku, albo niech bedzie ze jeszcze w 2007 roku skuszony liberalnymi obietnicami Tuska to zastanawianie się nad glosowaniem na ktoras z tych partii w 2014, czy 2015 nie miesci mi się w glowie
wolfy
Senior Member

Stary 16.06.2014, 16:21
Tak jak upadl rzad PiS ze wzgledu na afery(...)
Przypomnij mi te "afery". Pamięć już nie ta.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.06.2014, 17:16
https://www.facebook.com/events/7254...y_type=regular
Anty PO-PiS!!!
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.06.2014, 17:22
Dokładnie, jutro wszyscy idziemy pod urząd wojewódzki i głośno protestujemy sprzeciw wobec tej władzy !
Dość już zakłamania, dość już obłudnych ludzi przy władzy, trzeba ten system obalić i obłudników przed sądem postawić!

Memami rządu nie pokonasz, wyjdź na ulicę
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.06.2014, 18:19
Wolfy dla mnie to bez roznicy, gdyz jedna czy druga partia ma we krwi kupczenie stanowiskami, korupcje i deale polityczne.

To tak jeden oskarżony potrącił babcie na pasach a inny zarżnął 20 osób - jeden i drugi ma coś na sumieniu.

Właśnie tak się tuszuje afery za tuska - wciska się ludziom że "Polacy, nic się nie stało".
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
emj10
Senior Member

Stary 16.06.2014, 18:40
Bezposrednia przyczyna upadku IV RP byla seksafera w Samoobronie, ktora gral glownie Ziobro w celu rozbiciu SO oraz oczywiscie afera gruntowa w ktora zamieszanych było kilku poslow, dwoch ministrow Lepper i Kaczmarek, komendant glowny policji oraz jeden z najbogatszych ludzi w kraju Krauze. A wszystko to przy udziale obecnego redaktora naczelnego “Wprost” Latkowskiego, u ktorego nocowal Kaczmarek przed aresztowaniem CBA.

Ciekawa sytuacja, ze dawny mafiozo z Pomorza bierz udzial przy odpaleniu kolejnego rzadu
palikot
Senior Member

Stary 16.06.2014, 19:01
Bezposrednia przyczyna upadku IV RP byla seksafera w Samoobronie, ktora gral glownie Ziobro w celu rozbiciu SO oraz oczywiscie afera gruntowa w ktora zamieszanych było kilku poslow, dwoch ministrow Lepper i Kaczmarek, komendant glowny policji oraz jeden z najbogatszych ludzi w kraju Krauze. A wszystko to przy udziale obecnego redaktora naczelnego “Wprost” Latkowskiego, u ktorego nocowal Kaczmarek przed aresztowaniem CBA.

Ciekawa sytuacja, ze dawny mafiozo z Pomorza bierz udzial przy odpaleniu kolejnego rzadu
Slużby Służby Służby. Dobrze wiemy, że Polską kierują służby... Ten koleś to zwykły agent i tyle.
Niepowtarzalna okazja wykorzystać prywatne wojenki służb, i zgodnie z zasadą, gdzie dwóch się bije tak trzeci korzysta i obalić III RP.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.06.2014, 19:07
Nie wiem czy ktoś oglądał i zauważył ale dzisiaj Gugała podczas programu z Kamińskim mało co się nie popłakał w studio. Jego mina i wyraz twarzy bezcenne

Co do kolejnych taśm coś mi się wydaje że ta z blondynką nie ujrzy światła dziennego bo jest kartą przetargową o spokój dla nagrywających
Powód: blondyna
Ostatnio edytowane przez sergio : 16.06.2014 o godz. 19:10.
TYLKO WISŁA!
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.06.2014, 19:18
Nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi!?

Nie ma żadnej afery taśmowej, Sienkiewicz i Belka troszczą się o Państwo i co nam zrobicie?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

palikot
Senior Member

Stary 16.06.2014, 19:22
Może być jeszcze jeden powód dlaczego ktoś taśmy opublikował.
Być może jest coś extra mocnego, co całkowicie pogrążyło by Tuska i cały rząd. Dlatego, służby publikując te nagrania które opublikowały mają na cel jakiś szantaż polityczny, czyli mają coś do ugrania. "Na zasadzie, jak nam nie... to my opublikujemy resztę i będzie po was" - To jest całkiem realne. Dlatego należy szansę wykorzystać tam gdzie dwóch się bije...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
wolfy
Senior Member

Stary 16.06.2014, 19:41
Nie, ale ja pytałem o afery. Nie o pierdoły rozdmuchane przez media (nie będę pisał gdzie mam tą "seksaferkę", bo tego typu akcji jest od metra w każdej partii i nie tylko).
Pytałem o afery z udziałem PiS-u. Stawiasz znak równości miedzy nimi a PO, to przypomnij mi te ich afery.

Ja od początku stałem na stanowisku, że PO to mafia, partia władzy i robienia wałów na lewo i prawo. Chciałbym wiedzieć, na czym opierasz przekonanie, że jedni warci drugich.

Acha, pośmiejmy się z "układu". Ten Kaczyński to ma dopiero paranoję. Lol.
Pośmiejmy się też z jego paranoi na punkcie służb specjalnych. Zwłaszcza w kontekście wycieku tych taśm.

Do czego zmierzam... Wiele osób krytycznie się pomyliło w ocenie stanu państwa, wręcz wyszło na idiotów. Nie było wśród niech jednak niepopularnego "Kaczora".
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie ma żadnej afery taśmowej, Sienkiewicz i Belka troszczą się o Państwo i co nam zrobicie?
Zagłosujemy na was w następnych wyborach, bo inaczej PiS przejmie władzę, a wtedy zatrzyma się Ziemia.

To już jest n-ta poważna afera z udziałem PO. Wyborcy są już wytresowani, czekają tylko żeby ktoś im rzucił patyk.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.06.2014 o godz. 19:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
palikot
Senior Member

Stary 16.06.2014, 19:50
Niestety wolfy, będą mieli poparcie... a dlaczego? Nie po to w Polsce wzrosła liczba do 650 tys urzędników... żeby głosowali przeciw tym, co dali im prace... Nie łudźmy się... PIS jeśli wygra - wygra minimalnie.

Ostatnio edytowane przez palikot : 16.06.2014 o godz. 19:52.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
emj10
Senior Member

Stary 16.06.2014, 19:51
Czyli rozumiem, ze Kaczmarek protegowany Lecha Kaczynskiego i Lepper to nie byli ministrowie tamtego rzadu? Podobnie jak wczesniej Lipiec nie byl ministrem tamtego rzadu, a wczesniej piastowal wysokie stanowisko w warszawskim ratuszu za kadencji Lecha Kaczynskiego?

Ja w żadne stopniowanie nie bawilem się wczesniej i nie zamierzam się bawic w przyszlosci. Na pewno nie zlapiesz mnie na opowiedzeniu się po ktorejs ze stron, gdyz zawsze bylem przeciwko obu partiom i tak samo jak cieszylem się gdy Giertych wygarnial Kurskiemu gdy konczyla się IV RP tak samo będę cieszyl się gdy pierdyknie rzad Tuska. Moje posty w tym temacie sprzed kilku lat raczej jasno pokazywaly jaki mam stosunek do lajna z POPiS-u.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 16.06.2014 o godz. 19:59.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 16.06.2014, 19:54
I różnica polega na tym, że Lipiec dostał wyrok a POpaprańcy unikają kar.
emj10
Senior Member

Stary 16.06.2014, 20:00
Zobaczymy za kilka miesiecy czy Nowak pojdzie siedziec. Lipiec, tak samo jak Lepper mial isc do kicia dopiero za rzadow PO.
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.06.2014, 20:26
i Lipiec beknął chyba nie dlatego, że media wyłapały aferę? Czy się mylę? Za PO jak coś przez przypadek nie wycieknie przez media do wiadomości publicznej, to tak jakby nic się nie stało. Nie wiem jak trzeba być zaślepionym, aby porównywać to co było za PiS-u z tym gównem, które jest teraz.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 16.06.2014, 20:34
słowo "afera" jest tu nie na miejscu. Proszę posługiwać się zwrotem "dobro państwa".

Zapomnieliście jakie jest najważniejsze zadanie Tuska?

http://www.fakt.pl/donald-tusk-chce-...,228885,1.html

artykuł, niedługo po rozmowach

Czy logika rewolucji nie jest wspaniała?

Zaczęło się w 2007, teraz jest kolejny etap.

Pisowskie zakute pały tego nie pojmą ale ci co mają wiedzieć, wiedzą.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
emj10
Senior Member

Stary 16.06.2014, 20:57
Przeciez Lipiec wpadl dopiero, gdy afera zaczela poganiac afere, a drobnych afer z nim zwiazanych było wiecej niz kilka. O nieprawidlowosciach w OSIR-ze rozpisywalo się niegdys Zycie Warszawy, ale sam Lipiec wpadl dopiero przy grubszym dealu zwiazanym z COS-em.
http://m.forsal.pl/prawo/afera-tomas...adion-narodowy
Ostatnio edytowane przez emj10 : 16.06.2014 o godz. 20:59.
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.06.2014, 22:46
Czyli rozumiem, ze Kaczmarek protegowany Lecha Kaczynskiego i Lepper to nie byli ministrowie tamtego rzadu? Podobnie jak wczesniej Lipiec nie byl ministrem tamtego rzadu, a wczesniej piastowal wysokie stanowisko w warszawskim ratuszu za kadencji Lecha Kaczynskiego?
Sprawiasz wrażenie jakbyś mieszkał gdzieś na Antarktydzie i nie rozumiał pojęcia "afera", ani tego na czym polegały działania Kaczmarka, ani roli Leppera. Jakbys o Lipcu dowiedział się teraz i nie zorientował, że nikt w PiS nie krył Lipca, jak to czyni się z różnymi złodziejami w PO.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

emj10
Senior Member

Stary 16.06.2014, 22:57
Ciekawe czemu temat Lipca odpalono dopiero po przegranych przez PiS wyborach

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów