|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Staty z ostatniego meczu: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...a%20Krakow.pdf Wiadomo jak jest ze statystykami .... Ale zawsze to daje jakieś porównanie, zarówno pomiędzy zespołami jak i pomiędzy piłkarzami |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Powinni udostępniać link do statystyk na swoim fb. Oficjalna jest tak mało przejrzysta, że nie dziwię się, że mało osób z niej korzysta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
co rzuciło mi się w oczy to statystyki Wasilewskiego , pojedynki wygrane 100% obojętnie czy w powiwtrzu czy na ziemii i bardzo wysoki procent celnych podań
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
s1mone wiertar napisał Hmm dla mnie najbardziej nie pokojaca statystyka to szybkość naszych graczy Mnie to okrutnie bawi. Większy niepokój budzi we mnie np. 1 celny strzał. Niedługo niepokoić będzie, że wyszliśmy jaki drudzy po przerwie, co znaczy, że nie mamy motywacji do gry, bo mniej więcej takiej jakości wnioski płyną z wywodu wiertara. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Proszę nie pisz już więcej bo się osmieszasz. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|