|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jakich pucharach? przecież my się nie zakwalifikujemy do żadnych. chyba, że chodzi Ci o puchar polski, ale to spokojna głowa, jak byś ich nie trenował, oni i tak go odpuszczą.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wszystko masz na oficjalnej. Osobiście kupiłem po 30 zł. Najdroższe są po 35 a najtańsze po 15
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na oficjalnej jest napisane
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 24.10.2010 o godz. 10:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mecz z Widzewem będzie dobrą okazją do pokazania się dla takich piłkarzy jak Branco (na dobrą sprawę zagrał 1 mecz więc nie można go skreślać. W obronie nieźle gra), Łobodziński, Wilk, Rios. Mysle, że w tym meczu trener będzie szukał odpowiedzi na pytanie kto ma zastąpić Boukhariego w meczu ligowym. Szansa dla Riosa, który mógłby być dobrym ofensywnym pomocnikiem. Zauważyłem, że posyła ciekawe prostopadłe podania.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy Jovanić dostanie szansę zagrania, czy już nie podniesie się z ławki w tym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że dostanie.
Odpocznie pewnie Sobol, Boukhari w ich miejsca Rios i Wilk. Reszta raczej bez zmian. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Po pierwsze należy potraktować mecz z Widzewem śmiertelnie poważnie , góra 2-3 zmiany . Boukhari i odpoczynek dla Sobola . Zreszta do meczu z Lechem jest sporo czasu , więc jeśli zespół jest po Lechii w pełni sił to nie można oszczędzać drużyny . Szczególnie w obronie lepiej znowu nie mieszać , niech popełnia błedy ale się zgrywa , z meczu na mecz musi być lepiej .
Widzew to naprawde silny rywal , a PP w tym sezonie po prostu nie możemy odpuścic . Poprostu musimy wykorzystać atut własnego boiska i awansować do dalszej rundy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dla przypomnienia - mecz z Widzewem będzie można obejrzeć w TVP Sport.
http://www.pzpn.pl/index.php/pol/Roz...Pucharu-Polski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widzew z kontry grać potrafi, Robak i Sernas wygrywają pojedynki biegowe z każdym naszym obrońcą (no może poza Paljicem i Piotrkiem Brożkiem). Kilka długich piłek i może być po meczu, jak z Jagiellonią. Z drugiej strony jak szybko nie stracimy gola (czy to możliwe?) jest szansa na wygraną.
Cóż szkoda by było pożegnać się z PP na swoim stadionie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mecz z Widzewem do prawdopodobnie jedyna nasza droga do pucharów na ten sezon. Oba zespoły podbudowane zwyciestwami z górą tabeli. Bedzie ciezko, oj bedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh idę z kumplem starym Widzewiakiem na mecz mam nadzieję że ja będę się śmiać z niego a nie on ze mnie. Paradoks jest taki że jest również kibicem Wisły ale w tym meczu jest za Widzewem. Ja wierzę w zwycięstwo i z pewnością będzie to mecz walki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Osobiście w obronie nic bym nie zmieniał, a jeśli już to Branco za Cikosa reszte zostawić niech gra i się ogrywa. Do pomocy Wilka zamiast Sobolewskiego, a do ataku Rios z Brożkiem. Boukhari na ławkę. i myślę, że spokojnie można będzie Widzew przejść. Oni są mocni w meczach u siebie a wyjazdy u nich leżą podobnie jak Jagiellonii.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dobrych masz kumpli
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Na boisku niech piłkarze dadzą z siebie wszystko. A My zróbmy to samo na trybunach ! Ponieśmy naszych do zwycięstwa nad Widzewem !
![]()
Od Kołyski aż po grób Wisła Kraków to mój klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak myślicie dostane jutro spokojnie bilety na G
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak, kupisz na lajcie.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam na F, mam nadzieję, że wygramy i stadion będzie pełniutki po ostatnim triumfie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
moze kogos z młodej na ławke i wpuscic w 75 minucie a nuz sie trafi drugi kuba
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobiłbym tak: Jeśli wygrywamy i mamy już pewną wygraną to możemy wpuścić młodzika na zmianę i dać mu szansę. Praktycznie nie ma ryzyka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Raczej ciężko będzie, bo jutro gra MESA, chyba że wcześniej trener ustaliłby coś z Kulawikiem.
Jestem za tym aby szansę dostało 2 młodych zawodników, jeden na 60 drugi 30 minut. Puchar Polski jest zbyt cenny w naszej sytuacji by stawiać do gry większą ilość młodych graczy. Chętnie zobaczyłbym Chrapka na pozycji Boukhariego w parze z Garguła i Wilkiem. Tyle ode mnie. We wtorek chciałbym widzieć Wisłę z drugiej połowy meczu z Lechijką! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a moze zawodnicy z Młodej ME nie okarza sie gorsi od graczy obecnych moze jest tam drugi Głowacki,Szymkowiak,Franek,Kosa,Kuba
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Żadnych eksperymentów, trzeba to wygrać! Tak samo potem z Amiką... i następny i jeszcze następny mecz...
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolego czasem trzeba dac szanse młodym inaczej beda to wieczne talenty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak by się wyróżniali na treningach to pewnie by szansę dostali, może po prostu talentu nie mają ? Powiedz mi ilu wychowanków Wisły gra w Wiśle albo gdzieś w ekstraklasie. Leszczak, który był uznawany za największy talent, wypiął się na Wisłę, poszedł do Górnika i jakoś nie potrafi się tam przebić.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cieżki mecz bedzie... Widzew po Jadze pewnie w dobrych nastrojach i z nami niema nic do stracenia... boje sie tego co Robak & Sernas mogą zrobić z naszą zajebistą obroną...My musimy wygrać bo to może być przepustka do pucharów, co do skladu, chciałbym Jove w bramce, Wilka w pomocy, niech Sobol odpocznie, i naturalnie Andy za kebaba... reszta bez zmian bo ten mecz po prostu trzeba wygrać, szczescie dla nas że gramy u siebie a nie w Łodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki,Brożki,Juszczyk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Puchar to najprawdopodobniej jedyna szansa w tym sezonie na puchary. Trzeba więc grać co najmniej z takim zaangażowaniem jak w ostatnim meczu z Lechią. A że łatwo nie będzie, nie trzeba chyba nikogo przekonywać...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie przesadzajcie mamy 7 Punktów straty do lider wiec nawet na Mistrza mamy szanse Lech po połowie sezonu mial strate do Wisły 11 punktów i tytuł zdobył wiec grac w lidze trzeba
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|