|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak w 60 minucie można by wpuścić Leszaka a tak w 75 Boguskiego
Slupek!!
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 29.11.2009 o godz. 15:37.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na druga połowę powinien wpuścić Leszczaka, bo jest 3:0 i na 99% nic złego Wiśle się nie stanie, bo Odra nie jest nawet średnim zespołem, nie mają charakteru, nie mają czym nas straszyć. Leszczak IN!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kirm jednak musial zaliczyc slupek
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kurna kirm zaczal nam grac!
prawie hattrick klasyczny... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Oby Wiślacy nie pokazali w drugiej połowie minimalizmu: Jeszcze ze dwie bramki albo co najmniej jedna musi być!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tradycyjny słupek Andraża ;-) Rozegrali się. 3 BARDZO WAŻNE PKT pojadą do Krk.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kirm w koncu cos gra po tylu kolejkach
, gratulacje.Boguski i Leszczak w drugiej polowie na plac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gramy pierwszy mecz w tym sezonie w powiedzmy 11. Tak naprawdę przez Jopa to w 10,5.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zaraz mnie co po niektórzy zjedzą, ale przypomnę że gramy z ostatnią drużyną polskiej ekstraklasy ...
Żeby nie było - jest optymistyczny sygnał na przyszłość. Ale kurde pejsów im nie zapomnę... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jakbym mial kogos zmienic to Cwielonga bo i tak jest bezproduktywny. Byz moze pracuje duzo bez pilki i nie widac tego w TV. Potym jednak co widac w szkielku to bym dal pobiegac Leszczakowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też tak uważam. Wreszcie Leszczak powinien dostać szansę na te przynajmniej pół godziny żeby się pokazać, a nie parę minut. No bo kiedy jak nie dzisiaj? Sytuacja optymalna- 3-0 i podłamany rywal...
Niestety coś czuję, że przyjdzie nam znowu katować się widokiem Łobodzińskiego:( |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Malinkowski "Wziąść saperkę i się zakopać"
a Małecki już jakiś uwagi to do Tomasa :(![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wiem co Diaz robi na boisku, albo traci piłki albo nie potrafi podać i to od kilku spotkań, daleko mu do optymalnej formy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co z Pawłem Brożkiem
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Brawo Andraż !!
PS Czy kibice Odry śpiewają"Barkę" ![]() ![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
zasłużone prowadzenie Wisły, ale nikt nie napomknął nawet o sytuacji, gdzie Jop ostro wszedł w rywala(który miałby dobrą okazję). I tylko żółtko. Gdyby takie coś zrobił Choto, to od razu można było by czytać o tym, że powinien zostać zawieszony za chamskie wejście w zawodnika
Bez napinki![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dobrze ze wygrywamy 3:0 ale nie ma co popadać w euforie, gramy z ostatnia druzyna ktora jest w totalnej rozsypce. Dobić ich jeszcze to jest obowiazek Wiślaków! Jop niech sobie zejdzie na ławke. Zero szybkości.
Leszczak niech wejdzie Boguski i Burliga. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Panie Skorza mamy wlasnie idealny wynik z cienka Odra, zeby dac Leszczakowi szanse gry przez cala druga polowe. Nie Lobodzinskiemu a Leszczakowi, czy jakiemus innemu mlodemu + ewentualnie Boguski.
Ps. Jop to zagrozenie na skale globalna. Cos czuje ze nie dogramy meczu w jedenastu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie ma Pawła Brożka i muszą grać jakoś kombinacyjnie, bo zawsze grali piły na Pawła. Brożek to świetny napastnik, ale niech wyleczy kontuzję i na wiosnę pokaże co potrafi.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() A tak na powaznie czy ja dobrze slyszalem na poczatku meczu.... Kibicow odry dajacych odglosy malpie do marcelo i diaza Chociaz gramy z ostatnia druzyna w tabeli ciesza bramki i wkoncu gol z daleka ![]()
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE [SIZE=3][COLOR=#000080][URL |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek niech wreszcie wyzdrowieje i sie przygotuje na rundę wiosenna.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Świetny mecz Andraża
I najważniejsza 1 bramka po kiksie Jopa. Ona ustawiła mecz i dała powera Kirmowi! Mnie się takie 2 rzeczy nasuwają: 1. Nie ma co grać chorymi (kontuzjowanymi, nie w pełni dysponowanymi) kopaczami - jak Paweł Brożek. Nie ma go dzisiaj na boisku a gra (owszem z Odrą) jakoś wygląda 2. Mam nadzieję że z 2 młodych zaliczy chociaż po 30 minut. (Tak jak Eustarchy napiszę - pora na Leszczaka) PS Kolego ToTylkoJa - siej ferment na swoim forum, a dyskusji o korupcji nie przenoś z wątku o ekstraklasie do tej o meczu ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.11.2009 o godz. 15:49.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oglądamy ten sam mecz? Bo ja widziałem kilka odbiorów Ćwielonga, jeden z nich na wysokości jakiegoś 5 metra...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ból w pachwinie.(mnie po derbach serce boli ,a do roboty chodzę
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie ja widze tutaj jednak cos na co chyba nikt wczesniej nie zwrocil uwagi a tez o tym mowil Malecki. Malecki twierdzi ze brak Pawla Brozka to druzyna cierpi bo traci 60% mocy. ****a mac Cracovia w zeszlym sezonie bez Brozka 4 bramki teraz mecz bez Brozka juz sa 3 gole po 45 minutach i co najsmieszniejsze wszyscy graja bardzo dobrze. Widac to wyraznie i tutaj nie bede bronil Skorzy, ba skrytykuje go za ustawienie zespolu pod Pawla wystarczy ze Pawelek zostanie wylaczony z gry co mielismy w poprzednich meczach i juz jest chujnia na boisku. Bo zamiast 11 pilkarzy tworzacych zespol mamy 10 indywidualistow.
Paradoksalnie, najlepszym rozwiazaniem w zimie to bedzie jesli uda sie sprzedac gdziekolwiek Brozka za 2mln euro(a i to bedzie wielki sukces, bo na 3 mln euro juz nie licze) i kupic kogokolwiek do ataku. P.S. ToTylkoJa - nie boj zaby my wiemy co zrobil Jop, ale z litosci chyba chcemy juz to przemilczec... |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Też to słyszałem, szczególnie gdy Diaz był przy piłce, żenada. Troszkę, żałuję, że Jop nie dostał czerwonej bo mam go serdecznie dość. Biega jakby miał na plecach 40kg plecak.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bramka Kirma marzenie
Ktos tam kiedys mowil w jakims wywiadzie ze Kirmo potrafi uderzyc...Oby czesciej mu tak pila siadala... Czemu tak z Pasami nie grali to nie wiem ... Chyba wreszcie dostali z**be konkretna i im sie zaczelo chciec grac ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|