The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sefarsefar
Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 01:37
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego Pudzian walczył w butach? Można tak?
Z reguły w MMA możesz walczyć w butach zapaśniczych.

Mariusz kopał mocno jak koń ... hahahahahaha
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 12.12.2009, 01:39
Dla tych co uważają że Pudzian dostałby od "normalnego zawodnika MMA" przy tych jego low-kickach. Zwróćcie uwagę co się dzieje z gardą Najmana po każdym z tych ciosów. A przecież pierwsza rzecz, święta rzecz, którą się uczy bokserów to trzymanie gardy. Po prostu siła tych lowów była taka, że Najman zapomniał o bożym świecie.

http://www.youtube.com/watch?v=BauGg...ayer_embedded#

Tu dobrze widać. Patrze na ręce Najmana po tych kopach. Piekielna siła.

Oglądam to po raz enty, i dalej nadziwić się nie mogę. To nie Bob Saap czy Gołota, facet nie dość że ma dynamit w rękach to jest cholernie szybki. Naprawdę, duża przyszłość przed nim, po warunkiem że dalej będzie ćwiczył. Bo prawda jest taka, że w parterze z tymi lepszymi przez jakąś dźwignię czy na stójce dostawszy petardę przegrałby spokojnie. Niemniej jednak wszystko kwestia ćwiczeń i doświadczenia, którego w każdej walce będzie nabierał.

Swoją drogą ciekaw jestem kto następny? Niektórzy mówią o Nastuli i jednocześnie że no nie, chyba nie ten poziom jeszcze. Osobiście uważam że nie ten poziom ale dla Pudziana. Scenariusz walki byłby taki sam jak dzisiaj, nie ujmując nic Nastuli do którego mam dużo szacunku. Jednak, jak to dzisiaj widać było, technika w porównaniu z taką siłą nie ma szans. Co z tego że Nastula jest świetny w parterze, jakby nawet nie miał czasu pierdnąć ani pomyśleć jak Pudziana sprowadzić do parteru? W ogóle, Pudzianowi teraz ciężko będzie znaleźć przeciwnika.

Oczywiście to moja opinia Tylko mówie, po tym co pudzian dzisiaj pokazał, szybkość i siłę, może być polskim czarnym koniem MMA.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 12.12.2009 o godz. 01:47.
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.12.2009, 01:41
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego Pudzian walczył w butach? Można tak?
Nie znam się na MMA ale dla mnie to było bez składu i ładu, nap****lanka jak pod wiejską dyskoteką.

Większość pewnie zdegustowana, szumne zapowiedzi a tutaj wystrczyło odpryskać się albo iść włączyć czajnik i walki nie zobaczyć...
Nie rozumiem? Bez ładu i składu? To co mial go ładnie pogłaskać tylko po to żeby znawcy sie cieszyli ze dobry technicznie? Po co? To jest taki sport ,że kto leży ten przegrywa. 40 sekund mu zajęło poskładanie Najmana. Malkontenci bedą zawsze narzekać,że to wieśniak,że bić sie nie umie ,techniki zero. Póki co pokazał,że nie taki wolny,atomowe nogi,uderzenie ręką która przeciaga pociagi,tez moze byc bolesne...

Dodac nalezy ,tak dla formalnosci-to NIE SEDZIA SKOŃCZYL WALKE-NAJMAN SIE PODDAŁ KLEPIĄC W MATE.
Ostatnio edytowane przez slaskWKSslask : 12.12.2009 o godz. 01:45.

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.12.2009, 01:42
Jeszcze jedno. Teraz to ja chcę Pudziana zobaczyć w F1 i na skoczni.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.12.2009, 01:45
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Bądź obiektywny. Ile mu zajęło zadanie tego low-kicka? Pół sekundy? To nie tak że się zbierał do niego pare sekund, tylko jak się rzucił to te low-kicki nie dość że były piekielnie mocne, to jeszcze cholernie szybkie. W związku z tym "normalny zawodnik MMA" musiałby uderzać z prędkością światła żeby Pudzian w tej sytuacji co opisujesz dostał na otrząske w zęby.

Ja nie mówie że Pudzian jest w ogóle the best i roz.......i każdego. Nie, zawsze znajdzie się ktoś lepszy.
Tylko jak już dajecie argumenty, to jakieś normalne. Obejrzyj sobie powtórke z tej walki szczególnie moment 1 kopa. Ja nie wiem, taki zawodnik MMA musiałby chyba wiedzieć wcześniej że "o, teraz się odsłoni" żeby zdążyć zadać cios. A jeśli o kolejne low-kicki, to już nie były takie szybkie, ale wtedy już nie o to chodziło. Najman spierdzielał jak najdalej, ani mu w głowie było zadawanie ciosów po takim low-u jakiego dostał w nogi.

A już w ogóle mnie bawią te komentarze że bijatyka jak z "wiejskiej dyskoteki". A czego się spodziewaliście po MMA? Jak walczy strongmen z bokserem? Poza tym cały czas powtarzam, Pudzian ( na razie, na najbliższe walki) nie musi mieć mega techniki, on tak "wiejsko" każdemu wpieprzy. Poza tym MMA to chyba mieszane sztuki walki, więc styl "wiejski" też obowiązuje, jeśli jest skuteczny. A jak widzieliśmy, przy sile Pudziana, jest.

Rozumiem że Twoim zdaniem zadawał" poprawne" lowy?

Po 1 Najman to Najman i na zawodniku MMA podobnym wagowo albo leżejszym jak Minotaur nie zrobiły aż tak wielkiego wrażenia. Wiadome że moc to moc ale by nie odskakiwali jak Najman który chyba nie wiedział co się dzieje.

Po 2 był strasznie odsłonięty przy zadawaniu low kicka i żaden z nas się nie dowie czy można to było spokojnie wykorzystać. Moim zdaniem tak.

Wogóle dla mnie ta cała gala to syf
-goście na gali;/ Herbuś, homo Piro, Mroczek i inne gwiazdy
- nuta na wejście pudziana... CO TO MIAŁO BYĆ? Ja rozumiem że brat ale prezentujmy jakiś poziom
- walka jak na wiejskiej dyskotece cioty z dobrze przypakowanym gościem.

Tyle z mojej strony i żeby nie było watpliwości. Pudzian pokazał jaką ma siłe a Najman jakim jest leszczem. Nic więcej w tej walce nie było.

ŻADNA WALKA STULECIA!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.12.2009, 01:51
Mnie natomiast śmieszą wypowiedzi że wyszedłem na siku i po walce.

To było do przewidzenia - tak jak w walce Gołoty z Adamkiem.

U tych wyżej nikt nie zamierzał, a przynajmniej ta druga strona przytulać się przez 3/4 walki.

I tak samo w walce Pudziana nikt o zdrowych zmysłach nie myślał że będą się macać leżąc na macie przez 2 rundy.
I choć nazwa zobowiązuje wolę tą sekundę Pudziana aniżeli wszystkie te techniczne sztuczki w wyginaniu sobie nawzajem łbów czy rąk. Przed tą walką było kilka innych które żadnego wrażenia na mnie nie wywołały. A tu proszę, wjechał Pudzian i nawet matka podskoczyła z wrażenia.
Poza tym to była pierwsza jego walka. Ma potencjał i wierzę że go wykorzysta i zamknie usta wszystkim tym którzy go skreślają, a co gorsza zazdrośnikom.
A nuta jaka idzie na wejściu danego chłopa to raczej jego osobista sprawa i nie ma ona za cel zadowolenia forumowiczów.

@ Jeszcze Kulej mnie roz.......ił.
Przed walką coś właśnie bredził o jakichś technikach i że Big Brother znokautuje tego od worków z ziemniakami.
A walka ta i wiele innych pokazały że serce do walki i para w łapach to często większy atrybut niż technika, mimo wszystko musi ją podszkolić, a z pewnością zajdzie daleko.
Ostatnio edytowane przez element : 12.12.2009 o godz. 02:32.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 12.12.2009, 01:53
Cytat:
Rozumiem że Twoim zdaniem zadawał" poprawne" lowy?
Moim zdaniem poprawność lowów nie ma tu żadnego znaczenia. Każdy cios i technikę uczy się po to, żeby powalić i pokonać przeciwnika. A chyba nie masz wątpliwości, że te jego _nie_poprawne low-y były zabójcze? 100 kg facet latał do góry?

Ad1 - myślę że zrobiłyby wrażenie, mniejsze lub większe, na każdym zawodniku. To tak jak w boksie - wystarczy pare uderzeń w korpus na wątrobę, i można wygrać. Takie osłabianie przeciwnika. Tutaj też, nieważne kto, ważne tylko ile i jak mocno i też by poczuli. Zgadzam się, że z lepszymi zawodnikami MMA, samymi low-ami by nie wygrał. Musiałby się trochę poboksować dodatkowo.

Ad2 - zgadzam się Z tym że moim zdaniem nie, bo zwróć uwagę jeszcze na to, że odchylił się tak bo mu Najman uciekał i po prostu chciał go dosięgnąć. Przy "normalnym" zawodniku, stojącym, niekoniecznie by się odsłonił. No ale jak mówie, każdy ma swoje zdanie. I masz rację że się nie przekonamy.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 12.12.2009, 01:53
Ale mogę podziękować chłopakom, że po powrocie z Sosnowca obejrzałam całą walkę na YT

Jesli chodzi o szczegóły to ... żenada :| Jak bijatyka na ustawce (nie uwłaczając ustawkom) lub pod średniej klasy dyskoteką ... lipa straszna, ale nie szło się spodziewać technicznej walki tylko właśnie "napierdalania" ... marnie. Wkurzyłabym się jakbym zapłaciła 800zł za bilet
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 12.12.2009, 01:56
hehe element, tu się z Tobą zgodzę w 100% - niektórzy to by chyba woleli macankę w parterze przez 10 minut
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.12.2009, 02:00
Morał z tego taki ze materiał na zawodnikow mamy muismy sie jeszce uczyc jak zrobic do tego odpowiednia otoczke.

Gwizdy ,jakis pseudo raper -brat cos tam dukający,spiker chcacy pochwalic sie swoim angieskim, i "eskperci" w pierwszych rzedach ;Herbus,Pirog,Egurolla,Foremniak,Socha - alez k***wa eskperci.

Rodzynkiem byl gosc w zielonej koszuli i w sweterku co nasi dziadkowie noszą-gra on w serialu "Daleko od noszy" -to ten co spi na korytarzu szpitlanym

Jedyny plus to brak Krzysia Plastusia Ibisza
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.12.2009 o godz. 02:04.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kokrys
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.12.2009, 02:08
Ze znajomymi się zakładaliśmy co pierwsze pudzian urwie najmanowi, rękę czy nogę, a może głowę... skończyło się za szybko żeby wyrywać. Ja tak jak większość z Was nie mogę się doczekać kolejnej walki pudziana z kimś konkretnym... może USA lub Japonia ?
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 12.12.2009, 02:26
Martwi mnie w tym wszystkim tylko jedno, i z chęcią bym o to pudziana zapytał. Mianowicie - on doskonale wiedział, że dosłownie przetoczy się po Najmanie. Doskonale wiedział, że pare sekund i po walce. On to na pewno wiedział. Pytanie więc, czy tych treningów nie traktował z przymrużeniem oka? Pokazał się pare razy przed kamerami, "niby" ćwiczył a w gruncie rzeczy i tak wiedział że sprzeda mu kilka takich kopów że tamten za ring wyleci. To akurat byłoby nie dobrze, bo co starczyło na Najmana, może nie starczyć na innych. Ot głupi przykład dłuższej walki, kiedy jest wymiana ciosów, i w końcu jest parter. W paterze ktoś zakłada pudzianowi dźwignie czy duszenie czy cokolwiek z technik parterowych i jest po walce.

Jakieś minimum techniki musi znać, nauczyć się tego, to naprawdę, może dojść baaaaaaaaardzo daleko, z jego sercem do walki, zapałem, siłą woli, samą siłą i dynamiką.
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 12.12.2009, 08:46
ma ktoś walkę w formacie divix ;>

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 12.12.2009, 09:18
Walka potoczyła się tak jak myślałem. Najman nie miał najmniejszych szans. Wiadome było, że Pudzian zaatakuje i będzie chciał skończyć nokautem.
Jak dla mnie najlepsza walka tej gali, pomimo iż ani Najman, ani Pudzian nie zabłysnęli techniką.
Jak Pudzianowski potrenuje nad techniką to może z niego być drugi Wanderlei Silva.
Oby tak dalej.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
szark
Member

Od: 02.2008

Stary 12.12.2009, 10:25
jebać technikę, ta walka była zajebista już wolę Pudziana okładającego przeciwnika niszczycielskimi kopami i uderzeniami niż jakieś nudne zapasy, czy inne boksy. Przecież normalna walka bokserska to nudy, zwłaszcza w wadze ciężkiej gdzie walczą powolne kloce, a tu Pudzian wjechał w rywala jak czołg, w dodatku bardzo szybki i dynamiczny czołg i to było piękne, jak po kilku sekundach wielki bokser, skulony pod linami, błagał o litość. Pudzian jest najlepszy !!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.12.2009, 10:29
ale czego wy oczekiwaliście?, że pudzian go zabije ?to był DEBIUT więc nie liczcie na dużo
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 12.12.2009, 10:38
Już tak na trzeźwo z rana: styl Pudziana - ani lepszy ani gorszy, formuła taka jaka jest więc czemu styl remizowy ma być gorszy od innego? Pudzian nakokoswany ale kto tam nie był nakoksowany? Chyba nawet Mroczek się jakiegoś butaprenu nawąchał.
Bardziej zniesmaczyła mnie cała ta oprawa tego widowiska. Nie spodziewałem się że można taką wiochę odstawić i to pod każdym względem. W sumie trochę szkoda bo sporty walki są widowiskowe i generują niezła kasę ale jak Polsat tak to będzie organizował to szybko może się okazać, że wstyd się przyznać do oglądania tego czegoś. Nie wiem czy chodzi im o przyciągnięcie tylko i wyłącznie publiczności w sweterkach Kononowicza udekorowanej gejami i ćwokami w stylu Mroczka. Przecież to odstrasza tą większość która właśnie na ogól przynosi tą największą kasę. Eksponowanie tego czegoś co tam zasiadło i przez prowadzących było nazywane "celebrytami" ( nawet w bezpośredniej rozmowie -np. Borek do Herbuś (sic!)) odstrasza normalnych kibiców interesujących się sportami walki.
Faktycznie brakowało tam tylko Ibisza i Hajzera.
Przaśne to strasznie było......

PS. zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz: Najman przyjął to co przyjął na ryj i nie tylko - czemu qrwa po walce wyglądał jak wyglądał czyli właśnie dziwnie dobrze
Ostatnio edytowane przez rafkur : 12.12.2009 o godz. 10:45.
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.12.2009, 10:41
http://demotywatory.pl/574600/Co-jest-k**wa-

Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 12.12.2009, 11:25
Cytat:
PS. zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz: Najman przyjął to co przyjął na ryj i nie tylko - czemu qrwa po walce wyglądał jak wyglądał czyli właśnie dziwnie dobrze
Przyjął wszystko na garde, stąd nie ma jakiś widocznych efektów. Natomiast był strasznie zamroczony, co ewidentnie widać jak już jest koniec walki a ten dalej nie wie co się dzieje.

Całe szczęście że nie dostał czystego shota, mogloby to się źle skończyć.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.12.2009, 11:27
Walka troche przypominala bijatyke w podstawowce,w ktorej jeden z uczestnikow nie chce sie bić i stroni od walki,a drugi podkrecony wali jakimis smiesznymi konpniakami tudziez cepamii na oslep.Jakby Pudzianowi nie siadl ktorych z tych mega kopów to pewnie wywinal by pirueta jakiegos..Poza tym malo ktory powazny zawodnik w MMA po drugim ciose na glowe(reszta szla na "garde" od razu bastuje.A jeszcze nie wiadomo jak(a moze nie) spuchl by Pudzian po 3 minutach walki!Walka powiedziala nam tyle o Pudzianie i jego przyszlosci w MMA co walka Adamka z Andrzejem i przyszlosci tego pierwszego w wadzie ciezkiej, czyli NIC.
Ci nie zmienia faktu, ze życze mu jak najlepiej, z jego nazwiskiem może dalego dojsc!
Ciekawa byłaby jego konfontacja chociazby z Nastula i napewno bardziej miarodajna!
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 12.12.2009 o godz. 11:30.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 12.12.2009, 11:33
Cytat:
(reszta szla na "garde"
Właśnie o to chodzi, reszta szła na garde ale i tak tamten nie wiedział co się dzieje i odczuł to.

Takie gadanie, że poważny zawodnik MMA, sranie w banie, co innego gadać, a co innego stanąć w jednym narożniku i patrzeć na tę górę mięśni przed sobą. Każdego by strach obleciał.
Odpowiedz cytując
dragon
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.12.2009, 11:35
Podsumowując:

Teraz chyba czas na walkę bokserską GOŁOTA - NAJMAN

Może ona potrwa dłużej niż minutę

A Pudzian jak to on. Pokazał klasę i miejsce wszeregu kolejnemu pozerowi.
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując
luk02
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.12.2009, 11:44
dostałem info od Maćka Orłosia - walka (w całości) będzie pokazywana w dzisiejszym Teleexpressie
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Aż wstyd się przyznać, że Najman pochodzi z Częstochowy...
Gdyby sędzia tego nie przerwał, El Testosteron by miał darmowy wypoczynek w szpitalu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Właśnie o to chodzi, reszta szła na garde ale i tak tamten nie wiedział co się dzieje i odczuł to.

Takie gadanie, że poważny zawodnik MMA, sranie w banie, co innego gadać, a co innego stanąć w jednym narożniku i patrzeć na tę górę mięśni przed sobą. Każdego by strach obleciał.
Przyznam ze ogladalem tylko powtorki na youtubie, ale jakos nie widze tam wielkiego zamroczenia Najmana, takze sila tych cepow tez nie ma sie co podniecac,tak przewidywalem ze przy pierwszej lepszej okazji pan El Estrogen bedzie klepal w mate..
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.12.2009, 11:51
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Walka troche przypominala bijatyke w podstawowce,w ktorej jeden z uczestnikow nie chce sie bić i stroni od walki,a drugi podkrecony wali jakimis smiesznymi konpniakami tudziez cepamii na oslep.Jakby Pudzianowi nie siadl ktorych z tych mega kopów to pewnie wywinal by pirueta jakiegos..Poza tym malo ktory powazny zawodnik w MMA po drugim ciose na glowe(reszta szla na "garde" od razu bastuje.A jeszcze nie wiadomo jak(a moze nie) spuchl by Pudzian po 3 minutach walki!Walka powiedziala nam tyle o Pudzianie i jego przyszlosci w MMA co walka Adamka z Andrzejem i przyszlosci tego pierwszego w wadzie ciezkiej, czyli NIC.
Ci nie zmienia faktu, ze życze mu jak najlepiej, z jego nazwiskiem może dalego dojsc!
Ciekawa byłaby jego konfontacja chociazby z Nastula i napewno bardziej miarodajna!
Chłopaku ochłoń... Ty widziałęs to wszystko oczyma wyobraźni. Tylko zupełny amator mogł oczekiwać, że 130 kilo podobno boksujące, podłoży sie rzekomemu bokserowi. Całą tzw. "walkę" można puszczać w przerwie na reklamy płatków śniadaniowych bo tak żenujący byli ci ludzie. Poza tym zastanowiłeś sie nad sensem słowa "JAKBY"?
Wróć do początku tematu i przeczytaj co napisałem to może ci teoretyzacja minie jak poranny kac.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 12.12.2009 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.12.2009, 11:51
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Przyznam ze ogladalem tylko powtorki na youtubie, ale jakos nie widze tam wielkiego zamroczenia Najmana, takze sila tych cepow tez nie ma sie co podniecac,tak przewidywalem ze przy pierwszej lepszej okazji pan El Estrogen bedzie klepal w mate..
Najman był ciężko wystraszony ,już jak wchodzil. Wyglądał jak Gołota w swoich najbardziej "widowiskowych" walkach. Jeszcze jak usłyszał : "Dawaj na ring, zaraz cie zniszcze" to był posrany całkowicie. Gdyby nie to,że tak szumnie wypowiadał sie w prasie i okryłby się wieczną hańbą ,to jestem pewien ,że by uciekł. Wykorzystał poprostu pierwszą okazje do poddania sie , póki jeszcze go Mariusz czysto nie trafił, bo wtedy mógłby wylądować w szpitalu.....
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Stary 12.12.2009, 11:57
Cytat:
Wykorzystał poprostu pierwszą okazje do poddania sie , póki jeszcze go Mariusz czysto nie trafił, bo wtedy mógłby wylądować w szpitalu.....
Moim zdaniem słusznie zrobił. Wyjście z parteru przy sile i masie pudziana byłoby niemożliwe, tak samo jak jakakolwiek próba walki. Jakby się sam nie poddał to by go sędzia poddał po którymś czystym uderzeniu, już po rozbiciu gardy.

Szkoda było zdrowia, kase zgarnął, na ring wyszedł. Poniekąd respekt dla niego.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 12.12.2009, 12:03
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Chłopaku ochłoń... Ty widziałęs to wszystko oczyma wyobraźni. Tylko zupełny amator mogł oczekiwać, że 130 kilo podobno boksujące, podłoży sie rzekomemu bokserowi. Całą tzw. "walkę" można puszczać w przerwie na reklamy płatków śniadaniowych bo tak żenujący byli ci ludzie. Poza tym zastanowiłeś sie nad sensem słowa "JAKBY"?
Wróć do początku tematu i przeczytaj co napisałem to może ci teoretyzacja minie jak poranny kac.
No ale o co Ci chodzi?Odnośnie tej walki mam podobne odczucia,więc po co do mnie pijesz?
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 12.12.2009 o godz. 12:06.
Odpowiedz cytując
Max_LG
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.12.2009, 12:17
Pudzian wpadł w jakąs furię za pierwszym razem jak spojrzał na sędziego to myślałem, że jemu też sie oberwie A co do walki to dobrać mu odpowiedniego przeciwnika żeby mógł spokojnie wchodzic w mma i wielka kariera przed nim
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów