The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2009, 18:38
zajebisty mecz, trzyma w napięciu strasznie. Może powinnienem być dokladniejszy, najbardzej emocjonujące jest to w tym meczu czy mi ****a łącze nagle focha nie jebnie.

chłopcy wchodzą w rundę, komentator mówił,że /Brożek jescze czucia piłki nie ma, poza tym sa zmęczeni przygotowaniami do sezonu, te obciążenia. Tylko Pawełek w dobrej formie
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.02.2009, 18:39
Kolejny raz zespół słabo przygotowany do rundy. Zaraz zaczną sie komentarze, ze to dopiero ...pierwszy mecz i tego typu banialuki. Jak się chce zdobyć MP to trzeba chcieć grać od pierwszego do ostatniego meczu. Nic się nie zmieniło od jesieni. Z druzynami broniącymi się przed spadkiem gramy jak równy z równym.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Czopens napisał(a):Wyświetl post
JIRSAK OUT ! Oczy mnie bolą ... : <
10 piłkarzy do zmiany ,jedynie Małecki cos gra.Bednarz z Jirsaka jest taki rozgrywajacy jak z koziej du*y...To jest czlowiek widmo an boisku ,juz ten Jugovic gra lepiej. Diaz , Piotr B. katastrofa
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Tak tak Skorża podnieca sie Benitezem to mamy kiche Liverpoolu... lepiej by byo jakby brał przykład z Arsenalu ;/
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Nie wiem co się dzieje. Skorża mówi że jest zadowolony z przygotowań a oni grają piach. Znowu do połowy remis czyli w drugiej połowie będzie nerwówka. Niech wejdzie Ćwielong może on chociaż ma formę.
Odpowiedz cytując
lotnik
Member

Od: 05.2004

Masakra ...... szkoda gadać .Ja k wygramy to bedzie cud
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

ahh.. kibice Wisły ja Brożek strzeli w II połowie meczu to będzie ahh ohh.. ludzie oglądnijcie sobie spokojnie mecz cały ( 90 min , a w przerwie idzcie zrobić herbatkę ) , a potem dopiero walić takie komenty...

PS. Idę zrobić herbatkę
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.02.2009, 18:40
Przed inauguracja po cichu liczylem na mistrza, ale na razie po obejrzeniu tych pierwszych 45 minut, blizszy jestem przekonania ze ogromnym sukcesem bedzie 3 miejsce.
Chcialbym sie mylic, ale tak dramatyczna gra, nie zwiastuje raczej niczego dobrego.

Najsmutniejsze jest to, ze ci pilkarze chyba w ogole nie maja wstydu, bo jak mozna grac tempem gorszym niz w latach siedemdziesiatych ubieglego stulecia ?
O niedokladnosciach i stratach juz nie wspominam, bo po prostu mozna sie zalamac
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 27.02.2009 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 27.02.2009, 18:40
Pierwszy mecz po przerwie, więc cudów nie oczekiwałem.
Wiem jedno. Skorża robi wielką krzywdę sobie, nam kibicom, ale największą Pawełkowi wmawiając mu że jest bramkarzem. Jak słaby musi być Cebanu, jeśli Pawełek jest jeszcze numerem jeden? Bednarz łysa pało, masz jeszcze jeden dzień by uratować chociaż puchary, bo z tym bramkarzem jesteśmy w wielkiej dupie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 27.02.2009, 18:41
Nie zesrajcie się Panowie ,zostawcie to sobie na koniec,złe fluidy wysyłacie

Cytat:
Jak słaby musi być Cebanu, jeśli Pawełek jest jeszcze numerem jeden? Bednarz łysa pało, masz jeszcze jeden dzień by uratować chociaż puchary, bo z tym
Pawełek jakieś klocki w bani ma nie tak poukładane .

Przy takiej jego "dyspozycji" ,i ewentalnych kandydatach ,można śmiało stawiać na Cebanu .
Ostatnio edytowane przez jachting : 27.02.2009 o godz. 18:45.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

masakra jakas

co oni graja? a wlasciwie dlaczego nic nie graja?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
ahh.. kibice Wisły ja Brożek strzeli w II połowie meczu to będzie ahh ohh.. ludzie oglądnijcie sobie spokojnie mecz cały ( 90 min , a w przerwie idzcie zrobić herbatkę ) , a potem dopiero walić takie komenty...

PS. Idę zrobić herbatkę
Tak będą pisać kibice ze shizofrenią albo alzheimerem...
..
Odpowiedz cytując
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

kurcze serce boli...to najsłabsza gra Wisły jaka widze od dawna mecz na poziomie 4 ligi...
mozna zrozumiec niedokladnosc bo to pierwszy mecz i mzona wybaczyc brak polotu....ale ludzie zero zaangażowania....idziemy z kontrom wychodz Brozek z pilka i nagle 7 gosci z poloni juz wrocilo a nasi truchtaja do przodu ...normalnie jestem załamany 13 kolejek a my jestesmy bez jakiejkolwiek formy....czemu nie gra baszczynskisinglar jesrt strzasnie przecietny...a w tym meczu żałosny...marudze ale pamietam ze najlepsza Wisla tez pierwszy mecz miala czest tragiczny....tylko czy teraz jest to mozliwe...:(
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Od: 03.2008

Stary 27.02.2009, 18:42
Aaaaaaafff Czy to brak ambicji, czy może naprawde jest cos nie tak z naszymi piłkarzami?
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

PS. Idę zrobić herbatkę
Zgadzam się, ale watpie żeby ten piach się zmienił...
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Spokojnie, w przerwie Skorża ich zmotywuje tak jak wczoraj trener Udinese swoich grajków.
Odpowiedz cytując
Suszanin
Senior Member

Od: 02.2009

Zdecydowanie zero ambicji - chyba jedyną chęć wykazuje Mały .
WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie...

Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.02.2009, 18:43
Co sie dzieje? Tak fatalnie grającej Wisły to dawno nie widziłem. Zero pomysłu jeśli chodzi o rozgrywanie akcji, ciągle liczę na Jirsaka, ale ten mecz jest fatalny w jego wykonaniu. Paweł Brożek, Boguski prezentują się słabo. To samo dotyczy Małeckiego i Diaza. Sobolewski w odbiorze nieźle. Piotr Brożek w ogóle się nie podłącza do akcji ofensywnych. Cały zespół popełnia mnóstwo prostych błedów technicznych. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Nie mam zastrzeżeń póki co do Clebera. Mam nadzieję, że po przerwie ujrzymy odmienioną Wisłę. Piłkarze powinni dostać opierdól jak w przerwie w meczu z ŁKS.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

PS. Idę zrobić herbatkę
oh ah ? to bedzie tylko "uf"

Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Zauważcie pewną sytuację. Pawełek zamiast robić żeby było lepiej i udowodnić krytykantom, że się mylą robi coraz większe i coraz bardziej żenujące jaja. W wywiadzie mówił, że jesień grał z kontuzją, więc od czego jest Cebanu? teraz chłopaczyna chyba nie wytrzymał i delikatnie coś sugeruje trenerowi:

cytat z relacji live:
Cytat:
Od 40 minuty wzdłuż boiska zaczął biegać Ilie Cebanu. Teraz sam się rozgrzewa. Chyba mu zimno, chociaż...

Wisła
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Spokojnie,jest padaka , ale jeszcze 2 połowa przed nami (tylko po 1 nie wiem czy to pocieszenie ,że jeszcze 45 min. oglądanie takiego meczu), więc teraz wszystko w rękach Skorży -niech chłop wstrząśnie nimi w szatni.Będzie ok i
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Tak już nie utrzymamy się w lidze, mam nadzieje, że ty nie utrzymasz się na tym forum...

Ludzie!!! Pierwszy mecz poponad dwu miesięcznej długiej przerwie a wy już biadolicie! Nie porównujmy sparingów, bo najczęściej były to inne warunki niż obecnie, inna murawa i publiczność, która w znacznej mierze nam nie sprzyja.

Widać w grze to co widać było w Lechu po pierwszym meczu z Udinese - mnóstwo niedokładności, wiele strat, widać, że nie ma jeszcze wyczucia gry u niektórych. Na ten moment w cale mnie nie dziwi, że Polonia gra pilkę podobną do Wisły, bo to ten sam etap przygotowań! Wygrać 1:0 i wracać do domu, więcej nie oczekujmy, darujmy ładną grę, bo to dopiero początek, żal mi tych którzy chcą spadać z ligi. Może trochę cierpliwości...?
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.02.2009, 18:44
Przed nami jeszcze 45 minut, gorzej niż w pierwszej połowie chyba się nie da grać więc może będzie dobrze. Miał być głód gry i zwycięstwa a nasi narazie wyglądają jakby łaskę robili że grają.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 27.02.2009, 18:45
Rażąca bylejakośc , jak na razie to wojna z murarzami a nie extraklasa....

Mam nadzieję że to "pierwsze śliwki" i po przerwie bedzie lepiej , z gry nie mamy nic, słabo Singlar.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

****ica mnie bierze. Ta gra musi się zmienić. Ciekawy jestem na jakiej pozycji gra Głowacki bo widziałem go na prawej i lewej pomocy. Najbardziej boli że najwięcej prostych błędów technicznych.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Jakoś nie widzę żeby Cleber czy Głowacki dostosowali się do reszty ,graja w miarę dobrze.spokojnie jeszcze 2 połowa.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 27.02.2009, 18:46
marcinarsenal napisał(a):Wyświetl post
Tak już nie utrzymamy się w lidze, mam nadzieje, że ty nie utrzymasz się na tym forum...

Ludzie!!! Pierwszy mecz poponad dwu miesięcznej długiej przerwie a wy już biadolicie! Nie porównujmy sparingów, bo najczęściej były to inne warunki niż obecnie, inna murawa i publiczność, która w znacznej mierze nam nie sprzyja.

Widać w grze to co widać było w Lechu po pierwszym meczu z Udinese - mnóstwo niedokładności, wiele strat, widać, że nie ma jeszcze wyczucia gry u niektórych. Na ten moment w cale mnie nie dziwi, że Polonia gra pilkę podobną do Wisły, bo to ten sam etap przygotowań! Wygrać 1:0 i wracać do domu, więcej nie oczekujmy, darujmy ładną grę, bo to dopiero początek, żal mi tych którzy chcą spadać z ligi. Może trochę cierpliwości...?
gosciu widziales 1 mecz oficjalny Lecha po tak długiej przerwie ? Jak ten mecz sie pieknie oglądało ? a Wisły nie da sie ogladac.

a cleber i głowacki graja ok bo oni nie sa odpowiedzialni za granie, tylko za odbiór, to sa stoperzy

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Kto nie widzi tego meczu ,to moze lepiej.Pawełek jest jak Valdes,tylko szkoda,ze pod wzgledem jednej interwencji,wypisz wymaluj ja w meczu Barca-Espanyol,naszczescie Polonia nie ma DELAPeni.Juz w przerwie Bednarz i Wilczek na kolana i po kangurka ,albo tego Słowaka.Ogólnie interwencji nie mial ale wykopy chyba gorsze niz w zeszłym sezonie.Siinglar,daje sie objezdzac(czemu nie Baszczu?) ,Piotr Brozek wogóle nie widoczny,a Diaz widac ,ze to nie Jego pozycja,schodzi nonstop do środka.Mały i Boguski starają sie grac,Paweł czeka na piłki ,a Jirsak jak na razie -oddajcie kase!.Powiem tak,mam nadzieje ,ze to pierwszy mecz i cos sie zmieni,bo ta Wisła z I połowy -wypisz wymaluj Wisla z 8 miejsca dwa sezony temu.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

arsfan90 napisał(a):Wyświetl post
Tak tak Skorża podnieca sie Benitezem to mamy kiche Liverpoolu... lepiej by byo jakby brał przykład z Arsenalu ;/
To znaczy? Że niby za dużo polaków u nas w składzie gra? Poza tym jeżeli mamy pokonywać Real na wyjeździe, to niech pan Maciej dalej ogląda się na Beniteza.

PS. Idę zrobić herbatkę
Ja zrobiłem kawkę i kanapki.

Co do meczu, to nie ma czym się jeszcze martwić. Mamy drugą połowę. Na wielki plus Małecki. Na minus akcja Pawełka.
Na minus to, że jesteśmy na razie zbyt wolni. I chodzi mi tu o zbyt powolne rozgrywanie akcji, jak i o poszczególne przygotowanie motoryczne zawodników. Nie mniej jednak - wygramy.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 27.02.2009, 18:47
Cytat:
d 40 minuty wzdłuż boiska zaczął biegać Ilie Cebanu. Teraz sam się rozgrzewa. Chyba mu zimno, chociaż...
Ja osobiście zrobiłbym zmiany Diaz-Ćwielong i Jirsak-Beto, Boguski do środka ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów