|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
zajebisty mecz, trzyma w napięciu strasznie. Może powinnienem być dokladniejszy, najbardzej emocjonujące jest to w tym meczu czy mi ****a łącze nagle focha nie jebnie.
chłopcy wchodzą w rundę, komentator mówił,że /Brożek jescze czucia piłki nie ma , poza tym sa zmęczeni przygotowaniami do sezonu, te obciążenia. Tylko Pawełek w dobrej formie![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kolejny raz zespół słabo przygotowany do rundy. Zaraz zaczną sie komentarze, ze to dopiero ...pierwszy mecz i tego typu banialuki. Jak się chce zdobyć MP to trzeba chcieć grać od pierwszego do ostatniego meczu. Nic się nie zmieniło od jesieni. Z druzynami broniącymi się przed spadkiem gramy jak równy z równym.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tak tak Skorża podnieca sie Benitezem to mamy kiche Liverpoolu... lepiej by byo jakby brał przykład z Arsenalu ;/
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Masakra ...... szkoda gadać .Ja k wygramy to bedzie cud
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ahh.. kibice Wisły
ja Brożek strzeli w II połowie meczu to będzie ahh ohh.. ludzie oglądnijcie sobie spokojnie mecz cały ( 90 min , a w przerwie idzcie zrobić herbatkę ) , a potem dopiero walić takie komenty...![]() PS. Idę zrobić herbatkę |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Przed inauguracja po cichu liczylem na mistrza, ale na razie po obejrzeniu tych pierwszych 45 minut, blizszy jestem przekonania ze ogromnym sukcesem bedzie 3 miejsce.
Chcialbym sie mylic, ale tak dramatyczna gra, nie zwiastuje raczej niczego dobrego. Najsmutniejsze jest to, ze ci pilkarze chyba w ogole nie maja wstydu, bo jak mozna grac tempem gorszym niz w latach siedemdziesiatych ubieglego stulecia ? O niedokladnosciach i stratach juz nie wspominam, bo po prostu mozna sie zalamac ![]()
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 27.02.2009 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pierwszy mecz po przerwie, więc cudów nie oczekiwałem.
Wiem jedno. Skorża robi wielką krzywdę sobie, nam kibicom, ale największą Pawełkowi wmawiając mu że jest bramkarzem. Jak słaby musi być Cebanu, jeśli Pawełek jest jeszcze numerem jeden? Bednarz łysa pało, masz jeszcze jeden dzień by uratować chociaż puchary, bo z tym bramkarzem jesteśmy w wielkiej dupie. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie zesrajcie się Panowie ,zostawcie to sobie na koniec,złe fluidy wysyłacie
Cytat:
Przy takiej jego "dyspozycji" ,i ewentalnych kandydatach ,można śmiało stawiać na Cebanu .
Ostatnio edytowane przez jachting : 27.02.2009 o godz. 18:45.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
|
co oni graja? a wlasciwie dlaczego nic nie graja? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak będą pisać kibice ze shizofrenią albo alzheimerem...
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
kurcze serce boli...to najsłabsza gra Wisły jaka widze od dawna mecz na poziomie 4 ligi...
mozna zrozumiec niedokladnosc bo to pierwszy mecz i mzona wybaczyc brak polotu....ale ludzie zero zaangażowania....idziemy z kontrom wychodz Brozek z pilka i nagle 7 gosci z poloni juz wrocilo a nasi truchtaja do przodu ...normalnie jestem załamany 13 kolejek a my jestesmy bez jakiejkolwiek formy....czemu nie gra baszczynski ![]()
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!! |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Aaaaaaafff
Czy to brak ambicji, czy może naprawde jest cos nie tak z naszymi piłkarzami?![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się, ale watpie żeby ten piach się zmienił...
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Spokojnie, w przerwie Skorża ich zmotywuje tak jak wczoraj trener Udinese swoich grajków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zdecydowanie zero ambicji - chyba jedyną chęć wykazuje Mały .
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co sie dzieje? Tak fatalnie grającej Wisły to dawno nie widziłem. Zero pomysłu jeśli chodzi o rozgrywanie akcji, ciągle liczę na Jirsaka, ale ten mecz jest fatalny w jego wykonaniu. Paweł Brożek, Boguski prezentują się słabo. To samo dotyczy Małeckiego i Diaza. Sobolewski w odbiorze nieźle. Piotr Brożek w ogóle się nie podłącza do akcji ofensywnych. Cały zespół popełnia mnóstwo prostych błedów technicznych. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Nie mam zastrzeżeń póki co do Clebera. Mam nadzieję, że po przerwie ujrzymy odmienioną Wisłę. Piłkarze powinni dostać opierdól jak w przerwie w meczu z ŁKS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
oh ah ? to bedzie tylko "uf"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zauważcie pewną sytuację. Pawełek zamiast robić żeby było lepiej i udowodnić krytykantom, że się mylą robi coraz większe i coraz bardziej żenujące jaja. W wywiadzie mówił, że jesień grał z kontuzją, więc od czego jest Cebanu? teraz chłopaczyna chyba nie wytrzymał i delikatnie coś sugeruje trenerowi:
cytat z relacji live: Cytat:
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Spokojnie,jest padaka , ale jeszcze 2 połowa przed nami (tylko po 1 nie wiem czy to pocieszenie ,że jeszcze 45 min. oglądanie takiego meczu), więc teraz wszystko w rękach Skorży -niech chłop wstrząśnie nimi w szatni.Będzie ok
i |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak już nie utrzymamy się w lidze, mam nadzieje, że ty nie utrzymasz się na tym forum...
Ludzie!!! Pierwszy mecz poponad dwu miesięcznej długiej przerwie a wy już biadolicie! Nie porównujmy sparingów, bo najczęściej były to inne warunki niż obecnie, inna murawa i publiczność, która w znacznej mierze nam nie sprzyja. Widać w grze to co widać było w Lechu po pierwszym meczu z Udinese - mnóstwo niedokładności, wiele strat, widać, że nie ma jeszcze wyczucia gry u niektórych. Na ten moment w cale mnie nie dziwi, że Polonia gra pilkę podobną do Wisły, bo to ten sam etap przygotowań! Wygrać 1:0 i wracać do domu, więcej nie oczekujmy, darujmy ładną grę, bo to dopiero początek, żal mi tych którzy chcą spadać z ligi. Może trochę cierpliwości...? ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przed nami jeszcze 45 minut, gorzej niż w pierwszej połowie chyba się nie da grać więc może będzie dobrze. Miał być głód gry i zwycięstwa a nasi narazie wyglądają jakby łaskę robili że grają.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rażąca bylejakośc , jak na razie to wojna z murarzami a nie extraklasa....
Mam nadzieję że to "pierwsze śliwki" i po przerwie bedzie lepiej , z gry nie mamy nic, słabo Singlar. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
****ica mnie bierze. Ta gra musi się zmienić. Ciekawy jestem na jakiej pozycji gra Głowacki bo widziałem go na prawej i lewej pomocy. Najbardziej boli że najwięcej prostych błędów technicznych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakoś nie widzę żeby Cleber czy Głowacki dostosowali się do reszty ,graja w miarę dobrze.spokojnie jeszcze 2 połowa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a cleber i głowacki graja ok bo oni nie sa odpowiedzialni za granie, tylko za odbiór, to sa stoperzy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kto nie widzi tego meczu ,to moze lepiej.Pawełek jest jak Valdes,tylko szkoda,ze pod wzgledem jednej interwencji,wypisz wymaluj ja w meczu Barca-Espanyol,naszczescie Polonia nie ma DELAPeni.Juz w przerwie Bednarz i Wilczek na kolana i po kangurka ,albo tego Słowaka.Ogólnie interwencji nie mial ale wykopy chyba gorsze niz w zeszłym sezonie.Siinglar,daje sie objezdzac(czemu nie Baszczu?) ,Piotr Brozek wogóle nie widoczny,a Diaz widac ,ze to nie Jego pozycja,schodzi nonstop do środka.Mały i Boguski starają sie grac,Paweł czeka na piłki ,a Jirsak jak na razie -oddajcie kase!.Powiem tak,mam nadzieje ,ze to pierwszy mecz i cos sie zmieni,bo ta Wisła z I połowy -wypisz wymaluj Wisla z 8 miejsca dwa sezony temu.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
![]() Co do meczu, to nie ma czym się jeszcze martwić. Mamy drugą połowę. Na wielki plus Małecki. Na minus akcja Pawełka. Na minus to, że jesteśmy na razie zbyt wolni. I chodzi mi tu o zbyt powolne rozgrywanie akcji, jak i o poszczególne przygotowanie motoryczne zawodników. Nie mniej jednak - wygramy. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|