|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jestem bardzo mile zaskoczony cenami ! Opłacało się kupić karnet
Prawo pierwokupu i cena o połowę mniejsza. Brawa dla zarządu !![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurcze, a na Real kilka lat temu najtańszy bilet dla posiadaczy karnetów kosztował 250zł.
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 07.08.2008 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pamiętam jak płaciłem 280 za real, prawie tyle co za karnet na całą rundę - 150 na Barcę jak najbardziej akceptowalne
![]() BTW ile będzie kosztował bilet na mecz wyjazdowy, bo dość poważnie zastanawiam się czy nie odwiedzić Camp Nou. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ceny super, ciekawe czy znajdzie się ktoś kto będzie narzekał
Karnetowicze wykupią większość biletów, co zmniejszy liczbę niedzielnych kibiców na stadionie i to kolejny pozytyw. Brawo! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wreszcie coś dla ludzi ale zarząd został chyba do takiego ruchu przymuszony. Jak wynika z informacji na oficjalnej sprzedano do tej pory 6500 karnetów i moim zdaniem jest to niewiele. Ludzie jednak nie rzucili się na karnety po 3 stówy, więc trzeba było urządzić promocję. Stówa zniżki na Barce to spora zachęta, więc może wyniki sprzedaży się jeszcze poprawią. Jak jednak widać nie warto zdzierać z kibiców, bo kibic swój rozum ma.
![]()
:/
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
czy dzieciak urodzony w lutym 1996 wchodzi za darmo? jeśli tak to jak to się odbywa, trzeba iść WŚ po bilet dla niego, czy przy wejściu pokazać legitymację szkolną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Z tym czy większość wykupią karnetowicze to się okaże, bo niewiadomo do konca ile karnetów się rozeszło. Ale jedno jest pewne stadion zapełni się po brzegi, bo ceny 250-300zł też jak na Barcelone nie są astronomiczne. Obyśmy tylko przywieźli z CampNou wynik, który z góry nas nie przekresli(dla mnie max 0:2, 1:3)...
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ceny jak dla mnie rewelacja. Bardzo dobrze, że karnetowcy mają o 100 taniej, bo niby dlaczego Ci co chodzą raz na rok a Ci co chodzą na każdy mecz mieli by płacić tyle samo. Na D dla karnetowców spodziewałem się po 150, a jest 100 Także WSZYSCY PO BILETY!!!
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 07.08.2008 o godz. 16:53.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie CZY Karnet mogę nabyć drogą elektroniczna? Bo mam 300km w jedna stronę i musiałbym 100zl stracić na dojazd a to prawie 50% ceny karnetu , stąd moje pytanie jak inaczej da sie to załatwić .
Ewentualnie jakiś Wiślak zakupiłby mi karnet i wysłał mi pocztą a ja bym mu kasę przelał na konto wierzę że są tu dobrzy ludzie i ktoś by pomógł. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Karnety nie możesz nabyć drogą elektroniczną, jak również nie wyrobisz karty chipowej. Wszystko osobiście na Reymonta 22.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Musisz miec karte kibica żeby kupić karnet
![]() |
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Offline |
|
|
Wszystko mogę załatwić od ręki w Wiślacki świat tzn kartę kibica? Trzeba mieć zdjęcie do tej karty
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
mam pytanie
![]() jestem kibicem Barcy. czy od 20,08 bedzie mozna normalnie kupic bilet na sektor gosci? z gory dzieki za odpowiedz;0 brawo za wczorajszy pogrom ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
Bilety dla kibiców Barcelony a więc na sektor gości wysyłane są do Katalonii.
Składasz wniosek opłacasz 15 zł i osoba przyjmująca wyznacza termin odbioru. Czasami jest to jeden czasami dwa.Gdy odbierzesz możesz załatwić karnet. Nie potrzeba zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.08.2008 o godz. 17:43.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie mam karnet na ten sezon i chce kupić sobie bilet na mecz z Barcelona czy jak pójdę do WŚ i go kupie czy ja bilet dostane do ręki i zostanie on wbity na karnet czyli na to plastikowa legitkę z naklejką ?
Głupie pytanie ale proszę o odpowiedz ;-) |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Dostaniesz papierowy bilet ![]() Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
mam pytanie natury technicznej
![]() czy osoby posiadające karnet będą mogły od poniedziałku kupić także bilety dla "niekarnetowców", czy obowiązuje zasada jeden karnet= jeden bilet? i z tego co widzę żadne pesele nie są potrzebne? |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
jeden karnet = jeden bilet
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.08.2008 o godz. 19:07.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
naprawdę nikt nie wie?
czy dzieciak urodzony w lutym 1996 wchodzi za darmo? jeśli tak to jak to się odbywa, trzeba iść WŚ po bilet dla niego, czy przy wejściu pokazać legitymację szkolną? |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
Czemu nikt nie czyta informacji sporządzonej przez Biuro Prasowe Wisły Kraków? Tam zostało napisane jasno i wyraźnie: Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bilety na mecz z Polonią B. będą sprzedawane w dniu meczu od godziny 10 w kasie sektora B, a od 16 we wszystkich kasach. - info z SKWK. Czyli mam rozumieć, że bilety ulgowe można kupować od godziny 10 tak? I czy jest ich ograniczona ilość?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
O ile sie nie mylę to bilety ulgowe były sprzedawane na 2 godziny przed meczem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mógłby ktoś potwierdzić/zdementować? Nic się w tej kwesti nie zmieniło? Prosze bez odpowiedzi typu "chyba, raczej, pewnie tak".
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odstąpię wejściówkę na mecz z Bytomiem - karnet na D - 25zł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
w dniu meczu młodzież do 16. roku życia włącznie będzie mogła kupić bilety zniżkowe w cenie 10 zł na sektor D. Warunkiem zniżki jest niesprzedanie wszystkich biletów w przedsprzedaży. Więcej informacji o biletach na mecz można uzyskać pod numerem telefonu (012) 623 95 95, a także pod adresem mailowym [email protected] |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak...
A ja mam niby głupie pytanie, ale zadam ![]() Dużo dostępnych jeszcze biletów na D na mecz z Polonią B ? Gdyby ktoś kupował dzisiaj albo wczoraj bilet niech napisze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Rzeczywiscie glupie.
Nikt Ci nie udzieli dokladnej informacji nawet w kasie biletowej ,powiedza tylko ze jeszcze sa, jest malo czy jest bardzo duzo oficjalna informacja pojawia sie gdy zostaja sprzedane WSZYSTKIE bilety dany sektor.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.08.2008 o godz. 11:24.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ja mam takie pytanko, bo niedawno wróciłem do kraju, czy jest jeszcze możliwość zakupu karnetów?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jest do 19 sierpnia. W temacie karnety byś znalazł odpowiedź.
|
|
|