The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Carrot
Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 13:26
Jestem bardzo mile zaskoczony cenami ! Opłacało się kupić karnet Prawo pierwokupu i cena o połowę mniejsza. Brawa dla zarządu !

Odpowiedz cytując
Usulovski
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.08.2008, 13:34
Kurcze, a na Real kilka lat temu najtańszy bilet dla posiadaczy karnetów kosztował 250zł.
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 07.08.2008 o godz. 13:48.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.08.2008, 13:47
Pamiętam jak płaciłem 280 za real, prawie tyle co za karnet na całą rundę - 150 na Barcę jak najbardziej akceptowalne

BTW ile będzie kosztował bilet na mecz wyjazdowy, bo dość poważnie zastanawiam się czy nie odwiedzić Camp Nou.
Odpowiedz cytując
luki
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.08.2008, 14:53
Ceny super, ciekawe czy znajdzie się ktoś kto będzie narzekał Karnetowicze wykupią większość biletów, co zmniejszy liczbę niedzielnych kibiców na stadionie i to kolejny pozytyw. Brawo!
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.08.2008, 15:26
Wreszcie coś dla ludzi ale zarząd został chyba do takiego ruchu przymuszony. Jak wynika z informacji na oficjalnej sprzedano do tej pory 6500 karnetów i moim zdaniem jest to niewiele. Ludzie jednak nie rzucili się na karnety po 3 stówy, więc trzeba było urządzić promocję. Stówa zniżki na Barce to spora zachęta, więc może wyniki sprzedaży się jeszcze poprawią. Jak jednak widać nie warto zdzierać z kibiców, bo kibic swój rozum ma.
:/
Odpowiedz cytując
trombczanin
Junior Member

Stary 07.08.2008, 16:37
czy dzieciak urodzony w lutym 1996 wchodzi za darmo? jeśli tak to jak to się odbywa, trzeba iść WŚ po bilet dla niego, czy przy wejściu pokazać legitymację szkolną?
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.08.2008, 16:45
luki napisał(a):Wyświetl post
Ceny super, ciekawe czy znajdzie się ktoś kto będzie narzekał Karnetowicze wykupią większość biletów, co zmniejszy liczbę niedzielnych kibiców na stadionie i to kolejny pozytyw. Brawo!
Z tym czy większość wykupią karnetowicze to się okaże, bo niewiadomo do konca ile karnetów się rozeszło. Ale jedno jest pewne stadion zapełni się po brzegi, bo ceny 250-300zł też jak na Barcelone nie są astronomiczne. Obyśmy tylko przywieźli z CampNou wynik, który z góry nas nie przekresli(dla mnie max 0:2, 1:3)...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.08.2008, 16:51
Cytat:
BTW ile będzie kosztował bilet na mecz wyjazdowy, bo dość poważnie zastanawiam się czy nie odwiedzić Camp Nou.
W innym temacie forum piszą, że ok. 20euro.

Ceny jak dla mnie rewelacja. Bardzo dobrze, że karnetowcy mają o 100 taniej, bo niby dlaczego Ci co chodzą raz na rok a Ci co chodzą na każdy mecz mieli by płacić tyle samo. Na D dla karnetowców spodziewałem się po 150, a jest 100 Także WSZYSCY PO BILETY!!!
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 07.08.2008 o godz. 16:53.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Od: 08.2008

Stary 07.08.2008, 17:23
Mam pytanie CZY Karnet mogę nabyć drogą elektroniczna? Bo mam 300km w jedna stronę i musiałbym 100zl stracić na dojazd a to prawie 50% ceny karnetu , stąd moje pytanie jak inaczej da sie to załatwić .
Ewentualnie jakiś Wiślak zakupiłby mi karnet i wysłał mi pocztą a ja bym mu kasę przelał na konto wierzę że są tu dobrzy ludzie i ktoś by pomógł.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.08.2008, 17:29
Karnety nie możesz nabyć drogą elektroniczną, jak również nie wyrobisz karty chipowej. Wszystko osobiście na Reymonta 22.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.08.2008, 17:29
Musisz miec karte kibica żeby kupić karnet

Odpowiedz cytując
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Stary 07.08.2008, 17:37
Wszystko mogę załatwić od ręki w Wiślacki świat tzn kartę kibica? Trzeba mieć zdjęcie do tej karty
Odpowiedz cytując
18FCB99
Junior Member

Stary 07.08.2008, 17:39
mam pytanie
jestem kibicem Barcy. czy od 20,08 bedzie mozna normalnie kupic bilet na sektor gosci?
z gory dzieki za odpowiedz;0
brawo za wczorajszy pogrom
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.08.2008, 17:41
Bilety dla kibiców Barcelony a więc na sektor gości wysyłane są do Katalonii.

Wislak_Dymek napisał(a):Wyświetl post
Wszystko mogę załatwić od ręki w Wiślacki świat tzn kartę kibica? Trzeba mieć zdjęcie do tej karty
nie nie załatwisz od ręki.

Składasz wniosek opłacasz 15 zł i osoba przyjmująca wyznacza termin odbioru. Czasami jest to jeden czasami dwa.Gdy odbierzesz możesz załatwić karnet. Nie potrzeba zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.08.2008 o godz. 17:43.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
grzesiu
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.08.2008, 18:15
Mam pytanie mam karnet na ten sezon i chce kupić sobie bilet na mecz z Barcelona czy jak pójdę do WŚ i go kupie czy ja bilet dostane do ręki i zostanie on wbity na karnet czyli na to plastikowa legitkę z naklejką ?
Głupie pytanie ale proszę o odpowiedz ;-)

WISŁA LECHIA ŚLĄSK

A.C.A.B.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.08.2008, 18:19
grzesiu napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie mam karnet na ten sezon i chce kupić sobie bilet na mecz z Barcelona czy jak pójdę do WŚ i go kupie czy ja bilet dostane do ręki i zostanie on wbity na karnet czyli na to plastikowa legitkę z naklejką ?
Głupie pytanie ale proszę o odpowiedz ;-)
a jaka tam jest naklejka

Dostaniesz papierowy bilet
Cytat:
Odpowiedz cytując
Beti
Junior Member

Stary 07.08.2008, 18:52
mam pytanie natury technicznej
czy osoby posiadające karnet będą mogły od poniedziałku kupić także bilety dla "niekarnetowców", czy obowiązuje zasada jeden karnet= jeden bilet?
i z tego co widzę żadne pesele nie są potrzebne?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.08.2008, 19:01
Beti napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie natury technicznej
czy osoby posiadające karnet będą mogły od poniedziałku kupić także bilety dla "niekarnetowców", czy obowiązuje zasada jeden karnet= jeden bilet?
i z tego co widzę żadne pesele nie są potrzebne?
jeden karnet = jeden bilet
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.08.2008 o godz. 19:07.
Cytat:
Odpowiedz cytując
trombczanin
Junior Member

Stary 07.08.2008, 19:11
naprawdę nikt nie wie?

czy dzieciak urodzony w lutym 1996 wchodzi za darmo? jeśli tak to jak to się odbywa, trzeba iść WŚ po bilet dla niego, czy przy wejściu pokazać legitymację szkolną?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.08.2008, 19:18
trombczanin napisał(a):Wyświetl post
naprawdę nikt nie wie?

Proszę Pana/Pani czy dla Pana/Pani istnieje tylko forum Wisły Kraków na wislakrakow.com?

Czemu nikt nie czyta informacji sporządzonej przez Biuro Prasowe Wisły Kraków? Tam zostało napisane jasno i wyraźnie:
Cytat:
Obowiązywać będą następujące zniżki:
- dzieci do lat 12 włącznie wchodzą całkowicie za darmo!
Brany jest rocznik pod uwagę ,a nie konkretna data. Nie biletu Pan/Pani nie nabywa. Przed wejściem nalezy poinformować o tej sytuacji ochronę przy wejściu. Należy posiadać swój dokument tożsamości, najlepiej dowód osobisty,a dziecko legitymację szkolną.
Cytat:
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.08.2008, 20:38
Bilety na mecz z Polonią B. będą sprzedawane w dniu meczu od godziny 10 w kasie sektora B, a od 16 we wszystkich kasach. - info z SKWK. Czyli mam rozumieć, że bilety ulgowe można kupować od godziny 10 tak? I czy jest ich ograniczona ilość?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.08.2008, 20:39
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Bilety na mecz z Polonią B. będą sprzedawane w dniu meczu od godziny 10 w kasie sektora B, a od 16 we wszystkich kasach. - info z SKWK. Czyli mam rozumieć, że bilety ulgowe można kupować od godziny 10 tak? I czy jest ich ograniczona ilość?

O ile sie nie mylę to bilety ulgowe były sprzedawane na 2 godziny przed meczem.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 07.08.2008, 23:37
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
O ile sie nie mylę to bilety ulgowe były sprzedawane na 2 godziny przed meczem.
Mógłby ktoś potwierdzić/zdementować? Nic się w tej kwesti nie zmieniło? Prosze bez odpowiedzi typu "chyba, raczej, pewnie tak".
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
POIUYT
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.08.2008, 00:10
Odstąpię wejściówkę na mecz z Bytomiem - karnet na D - 25zł
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 08.08.2008, 00:37
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Mógłby ktoś potwierdzić/zdementować? Nic się w tej kwesti nie zmieniło? Prosze bez odpowiedzi typu "chyba, raczej, pewnie tak".

w dniu meczu młodzież do 16. roku życia włącznie będzie mogła kupić bilety zniżkowe w cenie 10 zł na sektor D. Warunkiem zniżki jest niesprzedanie wszystkich biletów w przedsprzedaży.

Więcej informacji o biletach na mecz można uzyskać pod numerem telefonu (012) 623 95 95, a także pod adresem mailowym [email protected]
Odpowiedz cytując
Beti
Junior Member

Stary 08.08.2008, 11:13
PvD napisał(a):Wyświetl post
jeden karnet = jeden bilet
aha czyli gdybym chciała kupić bilety dla znajomych, to dopiero od 20 sierpnia?
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Stary 08.08.2008, 11:17
Tak...

A ja mam niby głupie pytanie, ale zadam
Dużo dostępnych jeszcze biletów na D na mecz z Polonią B ? Gdyby ktoś kupował dzisiaj albo wczoraj bilet niech napisze.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.08.2008, 11:21
Rzeczywiscie glupie.
Nikt Ci nie udzieli dokladnej informacji nawet w kasie biletowej ,powiedza tylko ze jeszcze sa, jest malo czy jest bardzo duzo
oficjalna informacja pojawia sie gdy zostaja sprzedane WSZYSTKIE bilety dany sektor.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.08.2008 o godz. 11:24.
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 09.08.2008, 12:00
ja mam takie pytanko, bo niedawno wróciłem do kraju, czy jest jeszcze możliwość zakupu karnetów?
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 09.08.2008, 12:08
Tak jest do 19 sierpnia. W temacie karnety byś znalazł odpowiedź.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów